25 Μαρτίου 2011

Όταν η άποψη γίνεται ‘διαμαρτυρία’, και η ‘διαμαρτυρία’ αγώνας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Αγαπητέ φίλε που διαμαρτύρεσαι με αυτόν τον τρόπο (ελπίζω να πρόκειται περί αυτού), καταρχήν είναι δεκτή η διαμαρτυρία σου, αλλά ρε παιδάκι μου, αυτή την ταμπέλα την πληρώνουμε όλοι μας, φτιάξε ένα πανό και βάλτο δίπλα ή από πάνω από την ταμπέλα του δημαρχείου.

Η αν θες να το χοντρύνεις περισσότερο γράψε σε ένα πανό την άποψη σου, και ανήρτησε το απέναντι από τους επισήμους κατά την παρέλαση.

Για αυτούς που δεν θυμούνται πως ήταν η ταμπέλα...

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ''ΘΙΓΜΕΝΟΙ'' ΓΙΑΤΙ....,ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ..
ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Ως ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥς..
ΛΟΙΠΟΝ,ΕΣΕΙς ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ...
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΜΟς ΔΗΜΟς ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥΣ..Η ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑς ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑς.
ΧΑΛΑΡΨΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΑΔΥΝΑΜΟς ΚΡΙΚΟς ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ..

Ανώνυμος είπε...

O DHMOS LEGETAI APO OTI HDA DHMOS MWLOU - AGIOU KONSTANTINOU ENW EPREPE NA LEGETAI DHMOS KAMMENVN BOURLVN GIATI SAN KENTRO EINAI TA KAMMENA BOURLA
STA KAMMENA ANHKOUN KAI O MWLOS KAI O AGIOS KONSTANTINOS. PROSPA8ITE NA ANEBASE TE AYTA TA DYO MERH ALLA OPWS KSERETE KANENAS DEN TA KSEREI .TA KAMMENA VOURLA EINAI GNWSTA SE POLY KOSMO

Ανώνυμος είπε...

ο γνωστός ομφάλιος λώρος της γης με μοχίτο 10 ευρώ και καφέ στο χέρι 2 ευρώ (!!!!!!). μαγιόρκα- ίμπιζα- μονακό- χαβάη- μπαχάμες ωχριούν μπροστά του!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΚΑΡΥΩΤΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Aυτό είναι κάτι που όλοι οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων θα ήθελαν να κάνουν αλλά δεν είχαν το 'θάρρος'. Οι βανδαλισμοί δεν μ΄αρέσουν σε καμμιά περίπτωση αλλά είναι άδικο αυτό που γίνεται στην περίπτωση του δικού μας δήμου. Απο τους τρείς δήμους που ενώθηκαν δεν είναι τυχαίο ότι,ο δήμος Καμένων Βούρλων είναι ο μόνος που ήταν πάντοτε ΔΗΜΟΣ και όχι ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ γιατί είναι γνωστή λουτρόπολη και η 'βιτρίνα' όλου του δήμου. Το όνομα του δήμου λοιπόν πρέπει απαραίτητα να αναφαίρεται στα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ για να μπούν τα πράγματα στη θέση τους και να μην γίνονται τέτοιες διαμαρτυρίες.

Ανώνυμος είπε...

Το όνομα της πόλης μας είναι πολύ βαρύ για να χαθεί εξαιτίας των εμπνευστών του αντιδραστικού Καλλικράτη-ας με συγχωρέσει αυτο το σπουδαίο ιστορικό πρόσωπο αλλά δεν απευθύνεται σε αυτόν προσωπικά.
Πρέπει άμεσα να μπεί το όνομα της πόλης μας έστω και σαν συνθετικό στην ονομασία του Δήμου μας!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ.Για να μην πυροδοτήσουν αντιδράσεις απ'τους κατοίκους των Καμένων Βούρλων (που θα είναι και δίκαιες),θα πρέπει να μπούν τα Καμένα Βούρλα απαραίτητα στο όνομα του δήμου.Άλλωστε είναι η έδρα όλου του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡ*****ΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ ΑΘΛΙΟΙ ΤΥΠΟΙ...4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΧΡΕΗ,ΠΑΡΑΝΟΜΙΕς ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕς ΠΑΝΤΟΥ...ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ?ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ...ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ..ΔΕΝ ΚΟΟΤΑΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΣΤΟ ΝΕ Ο ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ..ΟΥΣΤ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

Oι βρισιές σας δεν μας αγγίζουν γιατί είμαστε ανώτεροι άνθρωποι , πολιτισμένοι και μιλάμε με επιχειρήματα. Αν έγιναν λάθη απο προηγούμενους δεν φταίει ο κάθε ένας κάτοικος των Καμένων Βούρλων που αγαπά την λουτρόπολή του και θέλει να τη βλέπει να προοδεύει με την καινούργια δημοτική αρχή που εμπιστεύτηκε. Φυσικά δεν περιμένει να 'τιμωρηθεί' γιαυτό στο θέμα του ονόματος!

Ανώνυμος είπε...

όπως σέβεστε την απόφαση του κράτους για έδρα στα καμένα μήπως πρέπει να σέβεστε την απόφαση και για το όνομα; εκτός αν θέλετε αλλαγή έδρας...

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα ξέρεις καλά, το κράτος είπε Δήμος Μαλιακού. Το άλλο ήταν πρωσωρινό 'δωράκι' μέχρι να αποφασίσει το νέο συμβούλιο το τελικό όνομα του δήμου.Αν δεν μπούν μέσα τα Καμένα Βούρλα ας το πούν Δήμο Μαλιακού να τελειώνουμε. Οσο για την έδρα δεν γίνεται να αλλάξει, αν θες έλα να μείνεις στα Καμένα Βούρλα. Ολοι οι καλοί χωράνε.

Ανώνυμος είπε...

κανένα κράτος δεν είπε ΄΄μαλιακού΄΄.. εκτός αν έτσι διαδίδει η κυρά κατερίνα και ο σουλτάνος του καινούριου!! και 18/27 ψήφους να δούμε ποιος θα ρίξει!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ...ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΒΑΦΛΕΣ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΣΚΑΤΙΒΛΑΧΟΙ!ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή ήταν μια συμβολική πράξη διαμαρτυρίας και νομίζω εκεί θα μείνει,γιατί μας πνίγει το δίκαιο. όσο για τις βρισιές σας τις επιστρέφουμε δεν βρήκαν παραλήπτη.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν σ'αρέσουν αυτά που προσφέρουν τα όμορφα Καμένα Βούρλα μην έρχεσαι εδώ έραξε στην πλατεία του χωριού σου.

Ανώνυμος είπε...

Τα συγχαρητηρια μου σε οποιον το έκανε!!!!
Κομπλεξικοι είστε εσεις Μουλι(δες)οτες... Εχετε κομπλεξ κατωτερότητας! Και δεν χρειάζεται να πω αλλά, τα γραπτά και οι πράξεις σας το φανερώνουν.

Ο άγνωστος χ

Ανώνυμος είπε...

γραπτή είναι η μπογιά στη πινακίδα φίλε! ας ανοίξουν όλων τα μυαλά γιατί τα ονόματα δε φέρνουν ούτε δουλειές ούτε λεφτά!!

Ανώνυμος είπε...

Λάθος,τα ονόματα φέρνουν δουλειές αν τα εκμεταλευτείς σωστά. Τώρα με την ακριβή βενζίνη και τα ακριβά ναύλα για τα νησιά, τα Καμένα Βούρλα είναι ευκαιρία να (ξανα)ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ σαν τη λύση για κοντινές διακοπές στην Αθήνα με καλές τιμές (εδώ πρέπει να φερθούμε έξυπνα και να μειώσουμε τιμές, για να είμαστε ανταγωνιστικοί)και ανεβαίνοντας ο τουρισμός, θα υπάρχουν και θέσεις εργασίας. Ετσι καταλήγουμε πάλι ότι τα Καμ. Βούρλα είναι το ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ του δήμου,αρκεί πρέπει να το παίξει σωστά!!

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι δυνατό χαρτί τουριστικά ΓΙΑΤΙ: 1. φεύγω με πλοίο από πειραιά και πάω με 80 ευρώ πήγαινε έλα πλοίο και αμάξι μαζί κρήτη, 2. αεροπορικά για νησιά 100 ευρώ πήγαινε έλα και 35 ευρώ/μέρα αμάξι εκει! 3. για ποιότητα παραλιών ας μη συζητήσουμε καλύτερα!! 4. νυχτερινή ζωή απλά... άστο! ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ με νούμερα όχι ονόματα και άλλα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι τιμές δεν θα ισχύουν τους καλοκαιρινούς μήνες και για όλόκληρη οικογένεια με δύο ή τρία παιδιά τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Στην περίπτωση των Καμένων Βούρλων μπορεί κάποιος να παρατείνει τις διακοπές της οικογένειας με μετακίνησή του τα ΣΚ.Ετσι δεν κάνουν διακοπές για μια βδομάδα μόνο!!

Ανώνυμος είπε...

νομίζω ότι πρέπει να προσγειωθείς λίγο: εδώ η γενιά των 30 πέρυσι κατά το 1/3 θεωρώ ότι δε πήγε καν διακοπές και μου μιλάς για διακοπές άνω της βδομάδας; όσο για τις τιμές που σου είπα και τέλη ιουνίου ισχύουν και τέλη αυγούστου. εγώ πάντως στα καμένα που να με προσκυνάνε 20 ευρώ το βράδι το κατάλυμα μου δε το δίνω!

Ανώνυμος είπε...

Και γιαυτή την γενιά η λύση είναι τα Καμένα Βούρλα. ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ FOR EVER.

Ανώνυμος είπε...

Τα Καμένα Βούρλα φυσικά και ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ στο νέο δήμο,γιαυτό και πρέπει να αναφέρονται στο όνομα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΚΑΡΥΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Απ' το χωριό σου τα Καμένα Βούρλα πιο πολλοί τα ξέρουν πρέπει να το παραδεχτείς, εκτός κι αν δεν έχεις φύγει ποτέ απο κει για να το καταλάβεις.

Ανώνυμος είπε...

τα Καμένα βούρλα είναι ο ποιο γνωστός τουριστκός προορισμός στην Κεντρική Ελλάδα και ίσως το μεγαλύτερο τουριστικό και οικονομικό λόμπυ στην Φθιώτιδα. Αυτό κανείς δεν μπορεί να το αναιρέσει. Σίγουρα όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιπες περιοχές Μώλος, Άγιος Κωνσταντίνος δεν πρέπει να έχουν και αυτές θέσεις μέσα στον τουρισμό και στην ευημερία. Πρέπει να ξεπεράσουμε τα κόμπλεξ μας και να δούμε πως θα αναπτύξουμε τον τόπο μας γιατί θα ήμαστε όλοι μας κερδισμένοι από μία ανάπτυξη σε όλο το έυρος. Αθανασίου Παναγιώτης, letspic net radio

Ανώνυμος είπε...

Ναι, το άρμα του τουρισμού όμως θα το σύρουν τα Καμένα Βούρλα, δεν θα το σύρει ο Μώλος, γιαυτό τα Καμένα Βούρλα ΠΡΈΠΕΙ να είναι στο όνομα του δήμου.

Ανώνυμος είπε...

το άρμα που επικαλείσαι το καλοκαίρι θα μείνει από καύσιμα σε πολλούς προορισμούς στην ελλάδα και ο λόγος δε θα είναι κανένα όνομα!

Ανώνυμος είπε...

Μην κοιτάτε ταμπέλες και ονόματα θα γυρίσουμε σε παλίες εποχές που η φακή και η φασολάδα θα πάει σύννεφο. Όσο για τα καύσιμα σταματαμε να βάζουμε στα οχήματα μας και παίρνουμε γαίδαρο τουρμπάτο με πέταλα ενισχυμένα για μετακινήσεις.Θα πέσει πολύ πείνα οπως πάνε τα πράγματα......

Ανώνυμος είπε...

Μην απελπίζεστε αδέλφια θα βρεθεί κάποια λύση, υγεία να υπάρχει.