12 Μαρτίου 2011

Απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης του Δημοσίου κατά της Δικαστικής που αφορούσε τις αποζημιώσεις των Ιδιοκτησιών για την ΠΑΘΕ των Καμένων Βούρλων.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης του Δημοσίου κατά της Δικαστικής απόφασης που δικαίωνε με πρόσθετη αποζημίωση τους ιδιοκτήτες επειδή τους είχε πάρει το δημόσιο με αναγκαστική απαλλοτρίωση την γη τους.

Η αίτηση αναίρεσης του δημοσίου κατά της δικαστικής απόφασης απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους.

Η απόφαση είναι τελεσίδικη και δεν έχει το δικαίωμα το δημόσιο να επανέλθει.

Οπότε είναι υποχρεωμένο το δημόσιο , με βάσει την δικαστική απόφαση που έχει εκδοθεί, να αποζημιώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα , τους ιδιοκτήτες των Καμένων Βούρλων , στους οποίους έχει γίνει αναγκαστική απαλλοτρίωση της Γης τους.

Φραγκούλης Σ. Γιάννης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξαφνικά ως δια μαγείας το χαρτί βρέθηκε και θα γίνει η συζήτηση στις 18 Μαρτίου της αίτησης αναίρεσης του δημοσίου.......

Γιάννης Φραγκούλης

Ανώνυμος είπε...

Σκεφτειτε το απλό αλλά και τραγικό της όλης υπόθεσης. Σε αυτούς του ανθρώπους που τους πηραν με το έτσι θέλω τα σπίτια και χωρίς μάλιστα αποζημίωση - το οποίο είναι αντισυνταγματικο- τους βαζουν να πληρώσουν και διόδια για να περάσουν απο τον δρόμο που ακόμα θεωρητικα τους ανήκει εφοσον δεν έχουν αποζημιωθεί!!!! Ατα μόνα στην Ελλάδα του 2011. Καλή συνέχεια στον αγώνα αυτων των ανθρώπων!