12 Ιουλίου 2010

ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Λαμία 12.7.2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά των εκδοτών – διευθυντών Γεωργίου Παλαμιώτη και Χρήστου Παλαμιώτη των εφημερίδων Ημέρα και Σέντρα αντίστοιχα και της εταιρίας που εκδίδει τις δύο εφημερίδες κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κα. Κατερίνα Διαμαντοπούλου.
Η αγωγή είναι η απάντηση της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας απέναντι στην συνεχιζόμενη συκοφαντική εκστρατεία που έχουν εξαπολύσει οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι – εκδότες από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων ως Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας από την κα. Διαμαντοπούλου.
Η όποια χρηματική αποζημίωση επιδικαστεί θα δοθεί εξ ολοκλήρου στο Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας και στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.
Η κα. Διαμαντοπούλου ασκεί τα καθήκοντά της εντός του πλαισίου των διαγραφομένων από τον νόμο αρμοδιοτήτων της και πάντα με στόχο την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΝΤΡΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ,ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΑΦΑΝ ΚΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ιδρώνει το αφτί του Παλαμιώτη, έχει φάει μηνύσεις και μηνύσεις από το Κατερινάκι θα πτοηθεί ?