31 Ιουλίου 2010

Και οι δημότες των Καμένων Βούρλων … χορηγοί

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Μέ αφορμή τό Τουρνουά Μπάσκετ πού διεξάγεται στά Καμένα Βούρά καί τήν ενημερωτική αφίσσα ,επισημαίνω κάτι:

Υπό την ευγενική χορηγία του Δήμου Καμένων Βούρλων και της ΕΣΑΚΕ.
Αυτό συμβαίνει σέ οποιαδήποτε εκδήλωση.

Θά παρακαλούσα λοιπόν ,κατ'απαίτηση θά έλεγα σέ κάθε ΕΚΔΗΛΩΣΗ νά αναγράφεται με τήν ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ... Η...ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Κανείς μά Κανείς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ πού όλοι μας ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ...Η καλύτερα μάς ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ,"ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑ".....Πώς θά τό κάνουμε ? ? ?
Είτε ΔΗΜΟΣ λέγεται ΕΙΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ......

ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΝΥΜΟΣΥΝΑ......ΑΜΑΝ ΠΙΑ ! ! ! !

Ζαγγανάς Νίκος

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ζαγγανά ποιός σας είπε οτι η χορηγία είναι χρηματική??? Ρωτήσατε κάποιον από την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά?
Αφορά και τον Δήμο Καμένων Βούρλων και την ΕΣΑΚΕ...

Για οποιαδήποτε ενημέρωση λοιπόν και για να λυθουν οι απορίες σας περι των τεραστίων χρηματικών ποσών που καταχραζόμαστε το τηλ μου είναι διαθέσιμο: 6978811511

Μετά τιμής
Γιώργος Ανάγνου
Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν. Δήμου Καμένων Βούρλων

Υ.Γ. Δεν κάνει εκδηλώσεις ο Δήμος? Γιατί δεν γίνονται εκδηλωσεις στα Καμένα Βούρλα. Κάνει εκδηλώεις ο Δήμος? Γιατί κάνει εκδηλώσεις με τα λεφτά μας...

Ανώνυμος είπε...

Α, και δεν κανουμε μνημόσυνο... Τουρνουά Μπάσκετ κάνουμε!

Ζαγγανάς Νίκος είπε...

Γιά τόν ανώνυμο "ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ"...Καί στά δικά σου.

Γιά τόν Κο Ανάγνου νά σού πώ ότι εισαι πολύ"μικρός "στό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ...Γιά νά μήν πώ καί ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ.Τί χορηγία κάνει ο ΔΗΜΟΣ..στήν προκειμένη περίπτωση ? ...καί Η ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ?...Αφού κατά τά λεγομενά σου δέν ξοδεύονται χρήματα ? ?? ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ "ΚΑΚΟΗΘΗΣ"...ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ".

Υ.Γ...Αλλάξτε καί τό ΣΥ.Ν...ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Λυπαμαι πολυ κυριε Ζαγγανα..Εισαι σε ενα συνεχες παραληρημα..Σε ενοχλουν ολα,δεν δεχεσαι τιποτα απ'οτι γινεται και εχεις χασει το μετρο..Σε ενοχλουν τα παντα..Γραφεις για να γραφεις κυριε Ζαγγανα..Κ αυτο ειναι πολυ ασχημο..Περαστικα!
Υ.Γ.Αληθεια,οι προβλεψεις σου για τους υποψηφιους στο Νεο μας Δημο και εκεινα τα περι Δαυιδ και Γολιαθ τι απεγιναν???

Ζαγγανάς Νίκος είπε...

Γιά νά παρακολουθείτε μέ τόσο ενδιαφέρον τίς ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ...Φαίνεται τραβάτε ΖΟΡΙΑ ! ! !
Σάς έχω αποκαλέσει ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ τών blogs,σάς φτύνουν καί εσείς νομίζετε ΟΤΙ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ.
Εσείες λοιπόν οί ανωνυμίσκοι θά είστε οι ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ....
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ...ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑΝΙ...
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ:! ! !
Γιά αυτόν πού απάντησε ανώνυμα

ΑΑ...ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ: ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ....

Ανώνυμος είπε...

Συνεχισε..Εισαι απολαυστικος!

Γιαννιτσιάδης Γιάννης είπε...

Κύριε Ζαγγανα δε μπορώ να καταλάβω τι εννοείται με την ανάρτηση σας και με τα σχόλια σας...
Αυτά τα συμπεράσματα που τα βγάλατε;
Μπορείτε άμα θέλετε να μας ρωτήσετε και να σας απαντήσουμε ευθέως , εμείς είμαστε απλά μια ομάδα νέων που κάνουμε μια εκδήλωση για το τόπο μας.
Μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις όπως κάναμε και πέρυσι και και πρόπερσι που δημιουργήσαμε αυτή την ομάδα και έιχαν επιτυχία.
Επίσης εγώ έχω μάθει ότι χορηγός δεν είναι μόνο αυτός που δίνει λεφτά.
Θα προτίμουσα να μας στηρίξετε στη προσπάθεια μας με τη παρουσία σας και όχι να μας χτυπάτε έτσι..

Φιλικά, Γιάννης Γιαννιτσιάδης , ένας νέος που δεν έχει πολιτικές βλέψεις απλά αγαπάει το τόπο του.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ,ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΣΑΣ,ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΡΑΓΟΙ,ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΞΕΡΩ ΘΑ ΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΡΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΣΑΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΥΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΛΑΜΙΟΤΗΣ,ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ.ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΩ.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι ληγμένα του δώσατε αυτού που γράφει ΚΕΦΑΛΑΙΑ?
Ποιος καταστρέφει βρε άνθρωπε την λουτρόπολη? επειδή εσύ την βλέπεις καταστραμμένη – ντε και καλά την καταστρέψαμε εμείς που γράφουμε την άποψη μας? Ο μόνος που μπορεί να την καταστρέψει, και καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες, είναι ο δικός σου ο Μάκης, αυτός άλλωστε έχει και την δύναμη αυτός παίρνει τις αποφάσεις αυτός αποφασίζει για το τι θα γίνει και το τι δεν θα γίνει στο χωριό.

Ουραγοί είμαστε γιατί νομίζω αυτό μας αξίζει με τον τρόπο που σκεπτόμαστε κρίνοντας από τον δικό σου καταρχήν τρόπο σκέψης.

Μάθε πρώτα εσύ, και όλοι ο όμοιοι σου μετά πως ο κάθε ένας μας μπορεί να έχει άποψη για τα πράγματα, ας μάθουμε επίσης όλοι να φύγουμε από την φιλοσοφία του να ’ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα’ και ίσως όλοι μας γίνουμε καλύτεροι.

Προφανώς και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι για κάποιους είναι τιμωρία ο Μάκης όπως για σένα θεωρείται τιμωρία ο Μακρινίτσας.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και εσείς ασχολείστε για την χορηγία.... ΕΛΕΟΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς οι νεότεροι δεν γνωρίζεται τι έχει προσφέρει ο κ. Σεραφείμ στον τόπο αυτό.
Ρωτήστε τους πατεράδες σας που θυμούνται τις δεκαετίες του 70 και του 80, τη ...μεγάλη του προσφορά.
Ευτυχώς υπάρχει πλούσιο ΖΩΝΤΑΝΟ υλικό, διάσπαρτο στην πόλη.
Πάνω από 20 Οικοδομικά Μπλόκ που θυμίζουν τις εργατικές κατοικίες της Ανατολικής Γερμανίας και της Σοβιετικής Ένωσης, αποτέλεσαν τη ταφόπλακα του τουρισμού στη πόλη και "λαμπρο παράδειγμα" για τους επόμενους εργολάβους.
Έγιναν όμως και ζεστό χρήμα στις τσέπες κάποιων που το σκόρπαγαν επιδεικτικά με πολυτελή τζιπ και κότερα, όταν τότε εμείς φτωχαδάκια στα τέλη του 70, δουλεύαμε να βγάλουμε το χαρτζιλίκι μας για τις σπουδές μας.
Δυστυχώς αυτή η παρασιτική σχέση ορισμένων με τα Καμένα Βούρλα ισχύει και σήμερα με τον πιο επίσημο τρόπο.
και ευθύνες έχουν και όσοι από δειλία, συμφέρον ή κακομοιριά, άφησαν να εκτραφούν τέτοια φαινόμενα.
Είναι αστειο και μόνο να συγκρίνεται το ήθος, η προσφορά και η ανιδιοτέλεια ανθρώπων και οικογενειών όπως ο κ. Τσιτσιρίγκος ή ο κ. Μακρυνίτσας που αναφέρονται εδώ, με το όνομα του κ. Σεραφείμ.
Δυστυχώς "η δημοκρατία των Blog' τα έχει αυτά.
θα μου πειτε γιατί τα γράφω? Ε, μηπως και μάθει κανένας νεότερος κάτι.
Όσο για το αν είμαι αισιόδοξος ότι κάτι θα αλλάξει? Α, μπα. Στον τόπο μας τα λαμόγια είναι δύσκολο να τα ξεμπίξει κανείς......

ΠΑΝΟΣ ΜΠΑΛΤΑΣ είπε...

Καταρχάς, θεωρώ χωρίς να θέλω να κάνω τον αστυνόμο της κουβέντας, πως έχει πάει αλλού από εκεί που ξεκίνησε. Άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με όλα αυτά. Τώρα, σχετικά με το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3... Να τα πάρουμε ένα-ένα. Πρίν 2 χρόνια ο Γιάννης ο Γιαννιτσιάδης και εγώ είχαμε μια ιδέα. Να μαζέψουμε 5-10 ομαδούλες και να κάνουμε ένα τουρνουά μπάσκετ. Με την πολύτιμη βοήθεια του Γιώργου Ανάγνου σαν πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων, αλλά και του Δήμου είχαμε ένα απόλυτα επιτυχημένο τουρνουά και το επαναλάβαμε και πέρυσι ακόμα καλύτερο, χωρίς εμένα αλλά με την βοήθεια του Λεωνίδα Πενταλιού. Φέτος προχωρήσαμε ένα βήμα πιο πέρα, προσεγγίσαμε επαγγελματίες της περιοχής όπως και πέρυσι για να μας στηρίξουν οικονομικά. Σχεδόν όλοι τους ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον και έτσι είναι οι ΜΟΝΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΟΙ. Τώρα ο Δήμος Καμένων Βούρλων θεωρείται και είναι χορηγός για την παραχώρηση του γηπέδου, την παραχώρηση ηχητικών τους μέσων και της παρεχόμενης καθαριότητας. Δεν ξέρω αν η χορηγία ή η προσφορά ή η αιγίδα είναι η καταλληλότερη λέξη αλλά ...κάτι είναι. Δεν μπορούμε να μην το εκτιμήσουμε...
Τώρα, γιατί στεκόμαστε σε έννοιες, λέξεις, πολιτικές ή προσωπικές μας προσκολλήσεις και δεν μιλάει κανείς για την ουσία; Η ουσία είναι ότι για 3 μέρες, στην καρδιά του καλοκαιριού, 4-5 νέοι διοργανώνουν ένα τουρνουά που δεν θα έχει επαναληφθεί στα Καμένα Βούρλα, μόνο και μόνο..."για να γουστάρουμε". Ο τι για 3 μέρες 60-65 νέοι θα παίζουν μπάσκετ, (ΟΚ και για το έπαθλο )αλλά και πάλι ...(έτσι για να γουστάρουμε). Δεν θέλουμε μπράβο, ούτε ακούσαμε, αλλά γενικά μας αρέσει η φάση; Θέλουμε και άλλα παρόμοια events; Γιατί κάποιοι μαλάκες ξεκολλάνε τις αφίσες που βάλαμε; Άλλη δουλειά δεν έχουν; Θα έρθετε όσοι γράφετε να παρακολουθήσετε; Είστε όλοι επισήμως καλεσμένοι.Έτσι για να δείτε αν άξιζε ο κόπος μας. Εγώ πιστεύω ναι...
Τέλος, δεν ξέρω πόσο χρονών είναι ο Κ Ζαγανάς. Ούτε οι ανώνυμοι που βρήκαν πάτημα για να γράφουν άλλα.
Εγώ είμαι 25 και δεν θέλω/μπορώ να κάνω μάθημα σε κανέναν. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να τα βλέπουμε όλα με καλό μάτι και φυσικά εν συνεχεία να κρίνουμε. Είναι άλλο το "κατ' απαίτηση θα έλεγα να...." και άλλο το " Μπράβο ρε μάγκες, μαζί σας,όμως κατ' απαίτηση θα έλεγα να...".
Και γενικά λίγο πιο χαλαρά όλοι μας. Καλοκαιράκι είναι, μπανάκια, ποτάκια, βολτίτσες. Μην τρελλαίνεστε...
Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο...
Φιλικά,
Πάνος Μπαλτάς

ΠΑΝΟΣ ΜΠΑΛΤΑΣ είπε...

Καταρχάς, θεωρώ χωρίς να θέλω να κάνω τον αστυνόμο της κουβέντας, πως έχει πάει αλλού από εκεί που ξεκίνησε. Άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με όλα αυτά. Τώρα, σχετικά με το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3... Να τα πάρουμε ένα-ένα. Πρίν 2 χρόνια ο Γιάννης ο Γιαννιτσιάδης και εγώ είχαμε μια ιδέα. Να μαζέψουμε 5-10 ομαδούλες και να κάνουμε ένα τουρνουά μπάσκετ. Με την πολύτιμη βοήθεια του Γιώργου Ανάγνου σαν πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων, αλλά και του Δήμου είχαμε ένα απόλυτα επιτυχημένο τουρνουά και το επαναλάβαμε και πέρυσι ακόμα καλύτερο, χωρίς εμένα αλλά με την βοήθεια του Λεωνίδα Πενταλιού. Φέτος προχωρήσαμε ένα βήμα πιο πέρα, προσεγγίσαμε επαγγελματίες της περιοχής όπως και πέρυσι για να μας στηρίξουν οικονομικά. Σχεδόν όλοι τους ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον και έτσι είναι οι ΜΟΝΟΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΟΙ. Τώρα ο Δήμος Καμένων Βούρλων θεωρείται και είναι χορηγός για την παραχώρηση του γηπέδου, την παραχώρηση ηχητικών τους μέσων και της παρεχόμενης καθαριότητας. Δεν ξέρω αν η χορηγία ή η προσφορά ή η αιγίδα είναι η καταλληλότερη λέξη αλλά ...κάτι είναι. Δεν μπορούμε να μην το εκτιμήσουμε...
Τώρα, γιατί στεκόμαστε σε έννοιες, λέξεις, πολιτικές ή προσωπικές μας προσκολλήσεις και δεν μιλάει κανείς για την ουσία; Η ουσία είναι ότι για 3 μέρες, στην καρδιά του καλοκαιριού, 4-5 νέοι διοργανώνουν ένα τουρνουά που δεν θα έχει επαναληφθεί στα Καμένα Βούρλα, μόνο και μόνο..."για να γουστάρουμε". Ο τι για 3 μέρες 60-65 νέοι θα παίζουν μπάσκετ, (ΟΚ και για το έπαθλο )αλλά και πάλι ...(έτσι για να γουστάρουμε). Δεν θέλουμε μπράβο, ούτε ακούσαμε, αλλά γενικά μας αρέσει η φάση; Θέλουμε και άλλα παρόμοια events; Γιατί κάποιοι μαλάκες ξεκολλάνε τις αφίσες που βάλαμε; Άλλη δουλειά δεν έχουν; Θα έρθετε όσοι γράφετε να παρακολουθήσετε; Είστε όλοι επισήμως καλεσμένοι.Έτσι για να δείτε αν άξιζε ο κόπος μας. Εγώ πιστεύω ναι...
Τέλος, δεν ξέρω πόσο χρονών είναι ο Κ Ζαγανάς. Ούτε οι ανώνυμοι που βρήκαν πάτημα για να γράφουν άλλα.
Εγώ είμαι 25 και δεν θέλω/μπορώ να κάνω μάθημα σε κανέναν. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να τα βλέπουμε όλα με καλό μάτι και φυσικά εν συνεχεία να κρίνουμε. Είναι άλλο το "κατ' απαίτηση θα έλεγα να...." και άλλο το " Μπράβο ρε μάγκες, μαζί σας,όμως κατ' απαίτηση θα έλεγα να...".
Και γενικά λίγο πιο χαλαρά όλοι μας. Καλοκαιράκι είναι, μπανάκια, ποτάκια, βολτίτσες. Μην τρελλαίνεστε...
Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο...
Φιλικά,
Πάνος Μπαλτάς

Ανώνυμος είπε...

Σωστό και το μπασκετάκι ρε μαγκίτες. Μέσα και γω.
Αλλά νομίζω ότι ο σκοπός του ΤΟ. ΣΥ.Ν. δε πρέπει να είναι μόνο αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Από τέτοιους συλλόγοους έχουμε, είμαστε πλήρεις. Από παρεμβάσεις σε καίρια θέματα όπως περιβάλλον, ανεργία, ενεργοποίηση νεολαίας έχουμε ανάγκη. Και αυτός πρέπει να είναι ο σκοπός σας ο πρώτος. Όχι πως θα κάνετε ένα τουρνουά κάθε χρόνο.
π.χ. κάντε μια βόλτα από το γήπεδο να δείτε τη κατάντια μας με τα σκουπίδια να είναι παντού.
Αλλού βλέπουμε ότι υπάρχουν παρεμβάσεις από τους νέους σε αυτά τα ζητήματα. Εδώ τι γίνεται αδέρφια;

Ανώνυμος είπε...

κ. Μπαλτά, είδα στο προφίλ γιατί δε σε ξέρω, ότι ασχολείσαι με τις πωλήσεις. Τι πουλάμε λοιπόν εδώ σα μέρος; τι έχουμε ανάγκη; έχεις αναρωτηθεί; Αμα είναι η δραστηριότητα των νέων εδώ, να εξαντλείται στο Μπασκετάκι "για να γουστάρετε" όπως λες, ε τότε κάντε μια ομάδα μπάσκετ.
Δεν έχετε όμως και εσείς ευθύνες, δεν περιμένει κυρίως από σας ο τόπος να ασχοληθείτε με τα σπουδαία θέματα, και να τα αφήνετε σε άσχετους ή και επικυνδινους τύπους που κάνανε τα Κ.Β. να μη πουλάνε πια τίποτα?
Για σκεφτείτε το λιγάκι. Περιμένουμε κάτι να κάνει και η γενιά σας. όχι να λειτουργεί σαν δεκανίκι της εκάστοτε εξουσίας, άλλα να παρεμβαίνει στις εξελίξεις. Μπορείτε. Πάρτε πρωτοβουλίες. Το μέλλον σας ανήκει.
Φιλικά, Κώστας Π.

Ανώνυμος είπε...

Τσακωθέίτε λίγο ακόμα έχετε πλάκα...φέρτε και κανά ποπ-κορν..