14 Ιουλίου 2010

Δελτίο Τύπου κ. Χρ. Σταϊκούρα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Αθήνα, 12 Ιουλίου 2010

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής
Ευθύνης της Οικονομίας της Ν.Δ. κ. Χρήστος Σταϊκούρας κατέθεσε ερώτηση προς τα Υπουργεία Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Οικονομικών και Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας αναφορικά με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου (εφημερίδες «Σέντρα», «Ημέρα») που παρουσιάστηκαν και στον αθηναϊκό τύπο (εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», 11-7-2010) σχετικά με δαπάνες για προβολή, δημόσιες σχέσεις και διαχείριση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπου χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας φέρεται: α) να «έσπασε» υπογεγραμμένες, από την προηγούμενη διοίκηση, συμβάσεις με[.....]

αναδόχους αποζημιώνοντάς τους, β) να αυξάνει σημαντικά τα έξοδα δημοσίων σχέσεων, ταξιδιών και προβολής μέσα από το Περιφερειακό Ταμείο και την Τεχνική Βοήθεια του ΕΣΠΑ, γ) να διαθέτει σημαντικό οικονομικό ποσό για τη δημιουργία περιπτέρου στην Πλατεία Συντάγματος για προβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του ΕΣΠΑ, δ) να δέχεται αιτιάσεις για υπερβάσεις νομιμότητας της υφιστάμενης νομοθεσίας για την διακοπή αλλά και την επανακατάρτιση των συμβάσεων Τεχνικής Βοήθειας, για υπέρβαση της νομιμότητας στη διαχείριση των πόρων του Περιφερειακού Ταμείου, για κατάργηση της διαγωνιστικής διαδικασίας στη διαχείριση πόρων της Τεχνικής Βοήθειας του ΕΣΠΑ, όπως, επίσης, και για άλλα θέματα διαχείρισης.

Ο κ. Σταϊκούρας επιθυμεί να ενημερωθεί από τους κ.κ. Υπουργούς εάν αληθεύουν τα εν λόγω δημοσιεύματα, πόσα ήταν τα χρήματα που διατέθηκαν για την προβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην εκδήλωση της Πλατείας Συντάγματος και ζητά την κατάθεση των σχετικών εγγράφων και συγκεκριμένα των πρακτικών των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Ταμείου Στερεάς Ελλάδας από 1-1-2010 μέχρι σήμερα, αναλυτικό καθολικό του Περιφερειακού Ταμείου Στερεάς Ελλάδας από 1-1-2009, αντίγραφα των συμβάσεων που έχουν καταρτιστεί από 1-1-2009 μέχρι σήμερα και όλα τα εντάλματα πληρωμής από 1-10-2009 μέχρι σήμερα, συμβάσεις και αποφάσεις από τον άξονα 11 της τεχνικής υποστήριξης του ΕΣΠΑ, καθώς και τις αποφάσεις πρόσληψης ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών στην Περιφέρεια Στερεάς από 1-1-2009 μέχρι σήμερα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΣΤΙΣ ΜΑΡΜΑΓΚΙΕΣ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ.ΕΥΓΕ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑΒΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΑΊΝΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε παιδιά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι πορωμένοι που ασχολούνται με τα κόμματα και τα στηρίζουν; Σέ πληροφορώ φίλε ανώνυμε 5,24 ότι ναι και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χούντες είναι γιαυτό και χρεωκόπησαν την χώρα! Ξυπνάτε πρόβατα γιατι μην ξεχνάτε ότι λύκοι δεν θα υπάρχουν αν δεν υπάρχουν πρόβατα. Και αν κάποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα δυο μεγάλα κόμματα είναι καλά για τον τόπο , ύστερα από τα δινά που έχουν φέρει, εγώ δεν έχω παρά να του ευχηθώ καληνύχτα και όνειρα γλυκά , αν ξυπνήσετε καμοιά φορά τα ξαναλέμε.