28 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 2010

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Λαμία, 28 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά την τέταρτη συνεδρίαση του 2010 της Περιφερειακής Γνωμοδοτικής Επιτροπής του άρθρου 7 του Ν.3299/04, που πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 28-07-2010, στο γραφείο της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνας Διαμαντοπούλου, εγκρίθηκαν 12 αιτήσεις για υπαγωγή στις διατάξεις του αναπτυξιακού Ν.3299/04 με συνολικό προϋπολογισμό 14.392.580,00€ και συνολική επιχορήγηση 6.006.036,19 €. Στη συνεδρίαση εξετάστηκαν ακόμα 14 ολοκληρώσεις , 11 τροποποιήσεις και 12 παρατάσεις χρόνου ολοκλήρωσης επενδύσεων του αναπτυξιακού Ν.3299/04

Στον πίνακα που ακολουθεί[.....]

παρουσιάζονται συγκεντρωτικά αλλά και για τον Νομό μας και ανά Τομέα, τα στοιχεία των επενδυτικών σχεδίων, που εγκρίθηκαν από την Περιφερειακή Γνωμοδοτική Επιτροπή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΤΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΒΡΕΧΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ,ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ,ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΒΟΡΧΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ, ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟ ΤΣΙΤΣΙΡΙΓΚΟ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αν και ο Δήμαρχος Μάκης προεκλογικά είχε τάξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ,ίσως και ότι θα σταμάταγε τη βροχή άμα χρειάζοταν. Δε θυμάμαι. Πάντως στο χωριό μου το Ρεγγίνι, είχε τάξει ότι θα φέρει νερό που έχουμε πρόβλημα, ακόμα και από τον Ολυμπο.
Ναι καλά ακούσατε! Έχει μείνει παροιμία στο χωριό μας πια αυτή η ατάκα. Και αυτό γιατί πίνουμε θολό νερό μαζί με χώμα ακόμα και σήμερα, και όλοι σχεδόν αγοράζουμε εμφιαλομένο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΤΟ ΡΕΓΓΙΝΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΩ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΑΡΚΕΤΟ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΟΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΘΟΛΩΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΑ.....