29 Ιουλίου 2010

Χορωδιακό φεστιβάλ στον Αγιο Κωνσταντίνο

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με χορωδιακό φεστιβάλ ξεκινούν το Σάββατο 31 Ιουλίου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει για φέτος το καλοκαίρι ο Δήμος Αγίου Κωνσταντίνου και οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι το Σάββατο 14 Αυγούστου.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν θεατρικές παραστάσεις και μουσικο χορευτικές βραδιές και θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, τόσο στην έδρα του δήμου
όσο και στα τοπικά διαμερίσματα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 31 Ιουλίου στις 20:30 το βράδυ με χορωδιακό φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του Αγίου Κωνσταντίνου.
Η επόμενη εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 2 Αυγούστου όπου, στις 21:30 επίσης στον προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κωνσταντίνου, θα δοθεί παράσταση Καραγκιόζη.
Η παράσταση θεάτρου Σκιών θα επαναληφθεί και την επόμενη μέρα Τρίτη 3 Αυγούστου στις 21:30 το βράδυ στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, με μουσική βραδιά από την φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων και την χορωδία των μαθητών του Γυμνασίου Αγίου Κωνσταντίνου.
Την Πέμπτη 5 Αυγούστου στις 21:30 το βράδυ η θεατρική ομάδα του Δήμου Σπερχειάδας θα παρουσιάσει στην πλατεία του Λογγού την θεατρική παράσταση «Δεσποινίς ετών 39».
Την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 21:30 στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, το περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση «Κύριε
Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα ’μ;».
Παραδοσιακούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του Δήμου Αγίου Κωνσταντίνου στην πλατεία της έδρας του Δήμου περιλαμβάνει η εκδήλωση του Σαββάτου 7 Αυγούστου.

Οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αγίου Κωνσταντίνου θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 14Αυγούστου στις 21:30, με βραδιά δημοτικού τραγουδιού στο τοπικό διαμέρισμα της Άγναντης.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε πως, η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Εφημερίδα Ημέρα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο δικός μας ο Δήμαρχος δεν κάνει τέτοιες εκδηλώσεις και φεστιβάλ ρε παιδιά;; Για ενημερώστε μας.