12 Ιουλίου 2010

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Λαμία 12.7.2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σύσκεψη εργασίας υπό την προεδρεία της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κας Κατερίνας Διαμαντοπούλου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με την ευκαιρία της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή στη Φθιώτιδα.
Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι Δήμαρχοι και οι Κοινοτάρχες της Φθιώτιδας και συζητήθηκαν όλα τα αθλητικά ζητήματα του Νομού.
Τον κύριο Μπιτσαξή συνόδευαν ο Γενικός Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννης Παγάνης και η συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κυρία Μαρία Πατελάρου ενώ στη σύσκεψη παραβρέθηκε και ο Βουλευτής του Νομού κ. Νίκος Τσώνης.
Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνα Διαμαντοπούλου στην ομιλία της τόνισε την [.....]

αναγκαιότητα δημιουργίας ολοκληρωμένου Περιφερειακού Σταδίου ενώ αναφέρθηκε στη συμμετοχή σε Προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καταπολέμηση του Ντόπινγκ, την προώθηση της κοινωνικής ένταξης μέσω του Αθλητισμού και την προώθηση του εθελοντισμού.
Σε δηλώσεις της, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, η κα. Κατερίνα Διαμαντοπούλου, μεταξύ άλλων, τόνισε:
«Για πρώτη φορά, ίσως, ακούστηκε από πρόσωπο της θέσης του Γενικού Γραμματέα ότι δεν αγαπά τις ανέξοδες υποσχέσεις, ότι θα πρέπει να ερευνήσουμε τις πραγματικές ανάγκες του αθλητισμού σε κάθε τόπο και μετά να μιλήσουμε πραγματικά για τα έργα που χρειάζονται στην περιοχή με πραγματική αγάπη για τον τοπικό και τον περιφερειακό αθλητισμό.
Τον ευχαριστούμε για αυτήν την επίσκεψη και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε αγαστή συνεργασία και στο μέλλον.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: