05 Ιουλίου 2010

ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σοβαρο προβλημα αναμενεται να δημιουργηθει τις εποενες ημερες με το προγραμμα καταπολεμησης των κουνοπιων στη Φθιωτιδα.
Συμφωνα με εγκυρες πληροφοριες μολις τελιωσει η υπαρχουσα παρτιδα οικολογικων φαρμακων που χρησιμοποουνται για την κουνουποκτονια η Νομαρχια θα δυσκολευτει να προμηθευτει νεα παρτιδα γιατι ο επιτροπος του ελεγκτικου συνεδριου αρνειται να εγκρινει την σχετικη δαπανη για καθαρα τυπικους γραφειοκρατικους λογους.
Αν δεν βρεθει λυση τις αμεσως επομενες ημερες τοτε ο Νομός Φθιωτιδας θα μεινει ακαλυπτος και οι κατοικοι του στο ελεος των σμηνων των κουνουπιων.
Μαλιστα ειδικοι επιστημονες κρουουν το κωδωνα του κινδυνου επισημαινοντας οτι εντος απο την ενοχληση,τσιμπιματα κουνουπιων μπορει να προκαλεσουν ακομη και πανδημια μεταδιδομενων νοσων και σε ευπαθεις ομαδας μπορει να κινδυνευσει ακομη και η ζωη τους .
Ενδεχομενως για το θεμα αυτο η Νοαμρχια να προκαλεσει αμεσα συκεψη με ολους τους βουλευτες του Νομου προκειμενου να βρεθει το συντομοτερο δυνατον λυση.

lamiafm1.gr
------------------------------------------

Να του πείτε του κυρίου επιτρόπου του ελεγκτικού συνεδρίου να έρθει ένα απόγευμα στα Καμένα Βούρλα να πιει καφέ για να καταλάβει τι σημαίνει ‘έχει κουνούπια’.
Ακόμα και σήμερα δεινοπαθούν δημότες και παραθεριστές μιας και η δημοτική αρχή έχει ξεκινήσει προεκλογική εκστρατεία και δεν ασχολείται με τέτοια ποταπά ζητήματα όπως η καταπολέμηση των κουνουπιών.
Που να τελειώσει και αυτή η παρτίδα με τα φάρμακα να δεις τι έχει να γίνει, που θα έχει και δικαιολογία ο δήμαρχος.
Μάλλον μας παροτρύνει να πηγαίνουμε αλλού τα σαββατοκύριακα μας ο κυρ δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: