09 Ιουλίου 2010

ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΣΕΙΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

"Αν βλεπετε καποιους θρασεις και νεοπλουτους να οδηγουν τα σκαφη τους ως την ακρη τον αιγιαλο ,μεσα απο τον κοσμο που κανει μπανιο, ρυπαινοντας τη θαλασσα με λαδια και βενζινες και κινδυνο να χτυπησουν κολυμβητες,τηλεφωνηστε αμεσα στο λιμεναρχειο Αγ.Κωνσταντινου και θα επεμβει το περιπολικο σκαφος.."
.Αυτα δηλωνει στο κεντρικο δελτιο του FM-1 ο λιμεναρχης Γιωργος Σγάγιας με αφορμη περιστατικα ειδικα στις ανατολικες παραλιες των Καμενων Βουρλων που εχουν γεμισει σκαφη ως την ακρη της παραλιας και παραλληλα εχουν μεταφερει παρανομα και τις σημαδουρες προς την ξηρα."
Ιδιαιτερα αυστηροι θα ειμαστε και σε οσους χρησιμοποιουν Τζετ Σκι που κιινουνται αναμεσα στους κολυμβητες",ειπε ο κ.Σγαγιας.
Επισης αναφέρθηκε στις συχνές συστάσεις που γίνονται στους ιδιοκτήτες των σκαφων αλλα σημείωσε και την έλλειψη υποδομών στην περιοχή για την εξυπηρέτηση τόσο μεγάλου αριθμού σκαφών .

www.lamiafm1.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί να τηλεφωνήσω; Αφού οι σημαδούρες οι βάρκες είναι αραγμένες από 2 έως 30 μέτρα από την ακτή. δεν τις βλέπει το λιμενικό;
Ελάτε στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ μπροστά να δείτε. Γίνεται χαμός.
Πάντως αν αυτό γίνει θα είναι η καλύτερη διαφήμιση για τις παραλίες των Βαμένων Βούρλων.