28 Ιουλίου 2010

Το ΚΚΕ ανακοινώνει τη στήριξη του στα Ψηφοδέλτια της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ
Καποδιστρίου 5, Λαμία 35100
Τηλ. 2231021027

Δελτίο Τύπου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ , ανακοινώνει τη στήριξη της στα Ψηφοδέλτια της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» των παρακάτω Δήμων.

ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

Μπασδέκης Κωνσταντίνος : Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Λαμιέων
Γεωπόνος, Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ , Στέλεχος της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαμιέων.

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ

Ρούσσης Γιώργος : Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Λοκρών.
Συνταξιούχος (Βιομηχανικός Εργάτης ΛΑΡΚΟ) , με πλούσια συνδικαλιστική δράση επί σειρά ετών στην ΛΑΡΚΟ, Μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, Πρόεδρος του Περιβαντολογικού συλλόγου Λάρυμνας, με έντονη δράση για την επίλυση μεγάλων λαϊκών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή.

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Οικονόμου Χρήστος : Υποψήφιος Δήμαρχος Στυλίδας.
Ιδιωτικός Υπάλληλος, Στέλεχος του ΚΚΕ. Υπήρξε πρόεδρος του Σωματείου της ΛΑΡΚΟ την περίοδο της μεγάλης απεργίας του 1977. Συνδικαλιστής και μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας επί σειρά ετών με πλούσια δράση στο Εργατικό Κίνημα της περιοχής. Υποψήφιος Νομάρχης 1994, 1998 με την Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία Φθιώτιδας.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΣ

Κεφάλας Νίκος: Υποψήφιος Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας.
Συνταξιούχος Ταχυδρομικός, Στέλεχος ΚΚΕ. Χρόνια συνδικαλιστής στον κλάδο. Δραστηριοποιείτε στους Εργατικούς και Αγροτικούς αγώνες της περιοχής, επίσης το 2006 ήταν υποψήφιος δήμαρχος Ελάτειας με την Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία.


Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με τη στήριξη υποψηφιοτήτων και στους υπόλοιπους Δήμους του Νομού.


,Λαμία 26 Ιούλη 2010
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: