12 Ιουλίου 2010

Ενημέρωση αναγνωστών (updated)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το Blog αποφάσισε να μην δημοσιοποιεί επιστολές - παράπονα αναγνωστών για φορολογικές παραβάσεις των καταστημάτων της περιοχής

Παρακαλώ σταματήστε να αποστέλλετε τέτοιου τύπου επιστολές

----------------------------------------------------------
Δέχτηκα αρκετά email, άλλα σε ήπιους τόνους και άλλα σε υψηλούς, για την απόφαση αυτή του blog.

Άλλοι αναγνώστες τοποθετήθηκαν και μας είπαν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ακολουθούμε τακτικές φίμωσης και άλλοι μας προέτρεπαν να αλλάξουμε γνώμη επιτρέποντας τέτοιου τύπου επιστολές.

Ακούστε αγαπητοί αναγνώστες γιατί πήραμε αυτή την απόφαση.

Η φορολογικές παραβάσεις, των επαγγελματιών της περιοχής, πχ η μη έκδοση απόδειξης δηλαδή, αποτελεί ένα γεγονός το οποίο δεν μπορούμε να διασταυρώσουμε την χρονική στιγμή που έγινε.

Άλλο είναι να γράφεις άποψη λέγοντας πχ δεν μου αρέσει αυτός ο δήμαρχος γιατί θεωρώ ότι δεν έχει κάνει όσα θα έπρεπε να κάνει και μου αρέσει ή προτιμώ τον άλλον, και άλλο είναι να αναπαραγάγεις γεγονότα που μπορεί (μπορεί λέω) να είναι δόλια και να προέρχονται από ανταγωνιστές με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Αντί της αποστολής του παραπόνου σας για δημοσιοποίηση στο Blog, σας προτρέπω σε τέτοιες περιπτώσεις να ακολουθείτε την νόμιμη οδό και να επικοινωνήσετε κατευθείαν με υπηρεσία ειδικών ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ)

Διεύθυνση Πειραιώς 207 & Αλκίφρονος 92, 11853 Αθήνα
Τηλέφωνο 210.33.75.276
210.34.27.367
210.34.24.390
Fax 2106980529
Email info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr

Φιλικά ο Blogger

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σεβαστή η απόφαση. Βάλε όμως για κάποιο χρονικό διάστημα σε κάποιο από τα πλαϊνά σου widget και τα στοιχεία του ΣΔΟΕ ώστε να τα βρίσκει όποιος θέλει να καταγγείλει κάτι (υπάρχουν εδώ http://www.minfin.gr/portal/el/resource/section/financial-and-economic-crime-unit ) αλλιώς όλοι θα πιστέψουμε ότι αρνείσαι να δημοσιεύσεις καταγγελίες γιατί έχεις ή εξυπηρετείς κάποια συμφέροντα...

kamena voyrla blogger είπε...

Ευχαριστούμε για την υπόδειξη, έγινε

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΜΕ ΣΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΑΝΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΤΙ ΦΟΡΟΚΛΕΒΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΛΙΧΑΔΟΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ.ΑΝΤΥΠΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕΣ ΚΑΥΜΕΝΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΔΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε εσείς μην του δίνετε ληγμένα του φίλου που γραφει ΚΕΦΑΛΑΙΑ, τον πειραζουν χαχαχαχα.

τσ τσ τσ πως κολλανε μερικοί κάποιον μου θυμίζει αυτος

Ανώνυμος είπε...

Είδατε που καταντησαμε με τις αποδειξεις???? Να ρουφιανευει ο ενας τον άλλον! Μας βοήθησε το ΠΑΣΟΚ να βγάλουμε τον πραγματικο μας ευατο προς τα εξω! Γιατι αυ΄το είμαστε πραγματικα και το κρυβουμε πισω από τη μάσκα μας!
Δεν μας αρεσει να βλεπουμε τον αλλο ευτυχισμενο, χαρούμενο, επιτυχημενο! Ειμαστε χαρουμενοι με το κακό που παθαινει ο διπλα νος μας!!!
Επαγγελματιας είμαι και εγω άλλά ειμαι και καταναλωτής, οπότε είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπομε απασχολούν οι αποδείξεις... Αλλα εδώ θα είμαστε τέλος του χρονου να γελάσουμε όλοι μαζί οταν μας πουνε τις αποδειξεις να τις βαλετε στον κω_ο σας!!!!
Θα με θυμηθειτε!!!
Και μη μου πειτε οτι είναι τυχαίο που τα έσοδα του κράτους (βάσει σημερινων στοιχειων μιλάω) είναι λιγοτερα αυτο το πρωτο 6μηνο απο τα προβλεπόμενα επειδή δεν κοβουν οι καταστηματαρχες αποδείξεις ή επειδη δεν τις ζητουν οι καταναλωτές... Ο κόσμος έχει τρομάξει με τα απανωτα δημοσιευματα περι πτωχευσης κλπ κλπ και σκεφτεται και το μισο € που θα δωσει!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ευτυχισμένος, χαρούμενος και επιτυχημένος γίνεσαι όταν δεν κόβεις αποδείξεις κύριε καταστηματάρχα εσύ? Και δεν φορολογείσαι δηλαδή ! και τα παντελονιάζεις κανονικά. Από πότε ρε παιδιά η φροκλοπή είναι ανδραγάθημα ?? αααχχχχ έτσι μάθατε για αυτό πάμε κατά διαόλου και φτάσαμε στο τέλος να πληρώνουμε και εμείς οι μισθωτοί αυτά που τόσα χρόνια έπρεπε να πληρώνεται εσείς

Ανώνυμος είπε...

Antwort Unterstaatssekretär Unterhaltung: Also, wenn Sie 18 Jahre alt (dh im Erwachsenenalter) kann sich mal auf dieser demokratisches Land, und wer katangileis Familiennamen ......... und nicht hinter einer anonymen Nachricht versteckt haben wollen! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Was ist Ihrer Meinung nach lieber Freund. Wir haben andere Sicht

Ανώνυμος είπε...

Δεν αφήνετε τα γερμανικά και τα ξενόγλωσσα να καταλαβαίνουμε και εμείς;;;

Ανώνυμος είπε...

file oso katastrafike tosa xronia o antypas kai o ka8e antypas pou pigainei kala allo toso 8a katastrafei apo dw kai pera...gi auto egw lew na koitaksei o ka8enas apo sas ti 8a kanei kalytero gia tin epixeirisi tou kai na min asxoleitai me tous allous...kai den yparxoun kai polloi sta kamena pou milane germanika gi auto 3eroume poios eisai hitlerako...