14 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτό είναι... Ελληνοφρένεια!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δεν ξέρω καν αν θα δημοσιοποιηθεί το παρακάτω κείμενο, αλλά πιστεύω τουλάχιστον ότι η προσπάθεια αρκεί.

Είμαι ιδ. υπάλληλος και αμείβομαι με 700€ τον μήνα. Εδώ και 6 μήνες είμαι απλήρωτη, προσπαθώ να κάνω υπομονή να είμαι αξιοπρεπής και έχω βρει το τρόπο να επιβιώνω.(να μην χρησιμοποιήσω χυδαία έκφραση). όπως όλοι μας πιστεύω, έχω φίλους και οικογενειακά μέλη τα οποία εργάζονται στο δημόσιο.

μέχρι χθες χλεύαζαν το γεγονός ότι δουλεύω για 700 €! και ότι κινδυνεύω να χάσω την δουλειά μου, λόγω χρεοκοπίας της επιχείρησης. σήμερα το πρωί όλη έχουν τρομοκρατηθεί με την σκέψη ότι θα χάσουν την θεσούλα τους και μαζί τα 1200 με 1500 € που παίρνει ο καθένας τους. Όταν φιλούσαν κατουρημένες ποδιές για να πάρουν αυτήν την θέση, δεν σκέφτηκαν ότι κάποια στιγμή δεν θα μπορώ πλέον να πληρώνω το ΦΠΑ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ!

Εγώ βλέπεις ζω με αυτά τα 700 € που δεν μπαίνουν κάθε 1η του μήνα στο λογαριασμό μου και αυτοί απορούν πως θα ζήσουν με την μείωση που τους έκανε ο Βενιζέλος και από 1500 παίρνουν 1400. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ?? σε όλες τις ξένες χώρες οι απολαβές των δημόσιων υπάλληλων είναι ίσες με των ιδιωτικών αν όχι κατώτερες.

Ειλικρινά εύχομαι όλος ο κόσμος να έχει δουλειά και υγεία, αλλά πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει. Δεν γίνεται να δουλεύουν 4,000,000 ελλήνων για να ταΐζουν το 1,000,000. αν δεν φτάνουν τα λεφτά του κράτους για να πληρωθούν αυτοί οι κύριοι , τότε σύμφωνα με τον νόμο της αγοράς πρέπει να αποχωρήσουν ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΗΦΗΝΕΣ

Αναγνώστρια
tro-ma-ktiko

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μόλις μπήκες στο κλιπάκι της εξουσίας, δημιούργησες τις πραγματικές συνθήκες αξιοπιστίας και πλέον είσαι πανάξια για να απολαμβάνεις τον μισθό των 700σίων ευρώ...
Υ.Γ.: Βέβαια με την ταχύτητα προσαρμογής σου, σύντομα σε βλέπω στο κυβερνητικό σχήμα του ΓΑΠ...

Ανώνυμος είπε...

μπλόγκερ ΔΥΣΤΥΧΩΣ μπήκες στο tripακι πάγκαλου λομβέρδου καρχιμάκη και σία με αυτή την ανάρτηση!! σε χαιρετώ για πάντα!!!

Ανώνυμος είπε...

βλογγερ καλά το πας συνέχισε. οι δημόσιοι υπάλληλοι που μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει έχουν το μισθό τους δεν καταλαβαίνουν τους υπόλοιπους που κάθε μέρα δίνουμε εξετάσεις για την θέση μας και λέμε και ευχαριστώ για το αν πληρωθούμε στην ώρα μας

Ανώνυμος είπε...

άλλο ένα δείγμα χουντικής πρασινοφρουρίασης!! πάρτε το γραμμή ρε η λύση δεν είναι η αλληλοεξόντωση αλλά το διώξιμο των καθεστωτικών!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες, δεν λέω, τόσους υπεράριθμους δημοσίους υπαλλήλους με τους παχυλούς μισθούς ποιος θα πληρώνει δεν ξέρω …

Ανώνυμος είπε...

πές μας με νούμερα τι εννοείς!! όχι γενικόλογα παχυλοί μισθοί!! εσύ μπορείς να θεωρείς παχυλό μισθό τα 1600 ευρώ για ΠΕ!!

Ανώνυμος είπε...

κλασικά σχόλια κ.β. !! εμείς παρέχουμε το... brand name και εσείς να πάτε να....

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μου την δίνει ότι ο Τζέφρυ και η παρέα του την έχουν βρεί και ήρωες! ΟΥΣΤ ΠΡΑΣΙΝΟΛΑΜΟΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

Οχι 3.27 παχυλος μισθος ειναι τα 700 ευρω και οχι τα 1600.Καταλαβα ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΗΦΗΝΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 3:27 ,
ΠΕ με 1600, που ζείς ?
, είσαι 100% ένας απο τους χιλιάδες κηφήνες , που επειδή πέρασες στο δημόσιο , και είσαι ΠΕ , το έκανες και σημαία . Βγες στην αγορά μεγάλε με το ΠΕ , και να σε καμαρώσω πως θα βγάλεις τα 1600 τον μήνα .
ΟΚ?

Σου τα λέει ένας ακόμα ΠΕ , που δεν είναι Βολεμένος.

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΙΚΑ ΤΕΒΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΝ. ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. ΕΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΟ ΠΙΑΤΣΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΚΟΙΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

απάντηση στους ξερόλες: ως ΠΕ στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ έπαιρνα πριν 10 χρόνια 1700 ευρώ!! στην αλλαγή από δραχμή σε ευρώ! η τωρινή κατάσταση δε θα με κάνει απαθή, αποχαυνωμένο και εξοντωτή των άλλων! αν θέλετε να είστε τέτοιοι με γεια σας με χαρά σας!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι και τα 700 και τα 1700 ευρώ μηνιαίως έχουν ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ όταν: 1. η βενζίνη δεν έχει 1,65 ευρώ/λτ, 2. δεν υπάρχει έκτακτη εισφορά και για τους μεν και για τους δε 3. δε πάει προς εξίσωση Ε.Φ.Κ. για κίνηση- θέρμανση 4. ΔΕΝ υπάρχει το νέο κουφό χαράτσι για τα ακίνητα 5. ΔΕΝ αυξάνεται 10(!!!) ποσοστιαίες μονάδες ο ΦΠΑ στην εστίαση!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ;;;;;;;
Y.Γ. ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΝΕΣΤΕ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλήτες προδότες πολιτικοί! Η πείαν φέρνει και επανάσταση και είναι κοντά η ώρα!

Ανώνυμος είπε...

Αλήτες προδότες πολιτικοί! Η πείαν φέρνει και επανάσταση και είναι κοντά η ώρα!

Ανώνυμος είπε...

"Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΥΤΥΧΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΗΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ"(ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΗ ΤΟΥ '68)
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ??? ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

Τα περισότερα σχόλια με έχουν ευχαριστήσει, γιατί φαίνεται πια ότι ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Είναι ξεκάθαρη η πολιτική των Κυβερνούντων. Βάζουμε τους μισούς Έλληνες να βρίζουν και να απαξιώνουν τους άλλους μισούς κι εμείς ξεπουλάμε τη Χώρα τους. Διαίρει και Βασίλευε. Δεν θα μπω στη διαδικασία να αποδείξω ότι δεν μπορεί να ευθύνεται ένα ποσοστό της τάξης του 10 ή 20 %, μή παραγωγικών δημοσίων υπαλλήλων για το χαρακτηρισμό όλων των υπολοίπων, μιας και δημόσιοι υπάλληλοι θεωρούνται και οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι νοσηλευτές και οι δάσκαλοι και οι ιερείς και ένα σωρό άλλοι δημόσιοι λειτουργοί ή τέλος πάντων άνθρωποι που σέβονται και υπηρετούν το συνάνθρωπό τους. Και ούτε θα κάνω κάποια ιστορική αναδρομή για να δούμε πότε και κυρίως γιατί ξεκίνησε ο "Δημοσιονομικός" επαγγελματικός προσανατολισμός, τη δεκαετία του 80 όταν μία μία, παραγωγικές και προσοδοφόρες για το Ελληνικό κράτος, κρατικές και μή Επιχειρήσεις (Πειραϊκή Πατραϊκή, Αιγαίο, Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, Χαλκίδας, Ελευσίνας, ΙΖΟΛΑ κλπ)έκλεισαν και οι απολυόμενοι διορίστηκαν στο Δημόσιο, προκειμένου να σωπάσουν. Εγώ θέλω να πειστώ από τους κυβερνούντες, ότι για όλα φταίνε αυτοί. Μία αριθμητική πράξη κάνει τα πράγματα πιο απλά. Αν διαιρέσουμε το δημοσιονομικό έλλειμμα και χρέος που έχει παραχθεί, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, από τους δημόσιους υπαλλήλους, δια τον "πληθυσμό" τους, θα διαπιστώσουμε ότι ο φίλος μας ή ο γνωστός μας παππάς, δάσκαλος, νοσοκόμος, διοικητικός κλπ, είναι ζάμπλουτος, που έχει πανάκριβα αυτοκίνητα, τεράστια σπίτια με πισίνες, κότερα με προσωπικό και διακοπές όλο το χρόνο στις Άλπεις και στα Κανάρια. Τέτοια διαίρεση ούτε ο κ.Κώνστας δε βγάζει.
Προσωπικά δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος. "Υπηρετώ" τον ιδιωτικό τομέα εδώ και 21 συναπτά έτη, έχοντας οικιοθελώς αλλάξει 4 μεγάλες επιχειρήσεις και μπορώ να σας πω ότι όλες πάνω κάτω ίδιες ήταν.