28 Σεπτεμβρίου 2011

Ψάχνουν για χαμένους ορειβάτες στα Καμένα Βούρλα!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ στήθηκε το απόγευμα της Τρίτης όταν ειδοποιήθηκε ότι 4 φυσιολάτρες-ορειβάτες έχασαν τον προσανατολισμό τους σε ημιορεινή περιοχή επάνω απο τα Καμένα Βούρλα κατά πάσα πιθανότητα κοντά στην περιοχή Γιαννάκη.
Οι 4 φίλοι είχαν ξεκινήσει το μεσημέρι για μια βόλτα πάνω από την λουτρόπολη αλλα παρέτειναν την παραμονή τους ως αργά με αποτέλεσμα να πέσει το σκοτάδι και να χάσουν την αίσθηση του χώρου. Αφού περιπλανήθηκαν για μια-δυο ώρες τελικά με τα κινητά τους ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Λόγω του σκότους δεν μπορούσαν να δώσουν ακριβείς πληροφορίες για το σημείο στο οποιο βρίσκονταν. Στην περιοχή αυτή αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει ένα δαιδαλώδες δίκτυο αγροτικών δρόμων στους οποίους «χάνονται» ακόμη και την ημέρα όσοι δεν γνωρίζουν καλά τον τόπο και περιπλανώνται μέχρι να φτάσουν είτε στην Άγναντη είτε στην Καρυά που είναι τα πλησιέστερα χωριά.

Πάντως και οι 4 ειναι καλά στην υγεία τους δεν αντιμετωπίζουν κανενα πρόβλημα αν και οπως δήλωσαν με το που επεσε το σκοτάδι εκανε αρκετο κρύο.

lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: