29 Σεπτεμβρίου 2011

Τα παραλειπόμενα του Δημοτικού Συμβουλίου της 28/9/2011 και η βόμβα των εκκαθαριστών της ‘αμαρτωλής’ ΔΕΠΑΚΑΒ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δια της απουσίας του έλαμψε ο πρώην Δήμαρχος Μάκης Αντωνίου, από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 28/9/2011.
Εκτός των άλλων, η σχετική ενημέρωση του ορκωτού λογιστή που έχει αναλάβει την οικονομική εκκαθάριση των παρελθόντων ετών, συμπεριελάμβανε και το κρυφτό που παίζει ο πρώην Δήμαρχος μας, Μάκης, με τον Ορκωτό Λογιστή που μετά από πολλές οχλήσεις, εκτός των άλλων, δεν παραδίδει τα απαραίτητα δημόσια έγγραφα της ΔΕΠΑΚΑΒ, που είναι απαραίτητα για τον οικονομικό έλεγχο (τι να πω … κάτι θα έχει να κρύψει ο Μάκης και δεν παραδίδει τα έγγραφα).

Καταπέλτης ήταν ο Ταξιάρχης Φακίρης στην εισήγηση του για το θέμα της αντικατάστασης των σωλήνων ύδρευσης, κάνοντας ιστορική αναδρομή σε λάθη και παραλήψεις των προηγούμενων διοικήσεων, καλώντας το δημοτικό συμβούλιο να ψηφίσει την μελέτη που έκανε για την υλοποίηση αυτού του έργου πνοής για τον τόπο. (άντε να δούμε, μπας και διώξουμε τον καρκίνο του αμιάντου που μας ‘σκοτώνει’ δεκαετίες). Το θέμα ωστόσο ψηφίστηκε από το 100% του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στο τέλος της συνεδρίασης, έγινε διερευνητική παρουσίαση – συζήτηση από ιδιωτική εταιρεία, για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών μεταξύ Καρυάς και Άγναντης.
Κάποιοι οικολόγοι εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους, αλλά η αιολική ενέργεια αλλά και η ενέργεια που μπορούμε να αντλήσουμε από τον ήλιο είναι κάτι που θα πρέπει επιτέλους να το πάρουμε σοβαρά εδώ στην Ελλάδα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι χασομεράει ο ελεγκτής? να πάει στον εισαγγελέα και να μας πει πως και με τι παραστατικά αλλά και τι έγιναν τα έσοδα που εισέπραξε ο Αντωνίου το καλοκαίρι του 2010 για το λιμάνι.

Ανώνυμος είπε...

Oi oikologoi ti skata theloun pia? ola tous peirazoun?

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΦΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ασ αλλάξει τον αμίαντο και δεν πανα χορεύει και τσάμικο εγώ θα του βαράω παλαμάκια

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντωνίου δεν τα δίνει τα χαρτιά της ΔΕΠΑΚΑΒ έτσι απλά στον Δήμο η τον ορκοτό λογιστή,γιατί πιθανόν θέλει να τα δώσει και αυτά με'' απευθείας ανάθεση'' ο άνθρωπος,όπως είχε συνηθίσει επί Δημαρχείας του. Γελάμε και δεν ντρεπόμαστε ποιός και πώς έκανε κουμάντο τέσσερα χρόνια στα Καμένα Βούρλα,γιά να βρεθεί ο Δήμος με 3,5 εκατομμύρια ευρώ χρέος,ενώ προεκλογικά έλεγε ότι ο Δήμος δεν χρωστάει σε κανέναν και ότι δεν παίρνει και τον μισθό του.
Μπορεί να μην πλήρωσε την ΔΕΗ και τους εποχιακά εργαζόμενους,αλλά δεν βρέθηκε κάποιος από αυτούς που τους έδωσε έργο με απευθείας ανάθεση απλήρωτος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΘΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΩΣΤΕ ΧΟΝΔΡΟΠΕΤΣΟΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ.