16 Σεπτεμβρίου 2011

Διασταύρωσαν τα….ξίφη τους οι στρατηγοί στα Καμένα!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σε μετωπική σύγκρουση οδηγούνται οι σχέσεις Δήμου Αγίου Κωνσταντίνου-Μώλου με την κίνηση πολιτών Καμ.Βούρλων με αφορμή την διαφωνία των πολιτών να μεταφερθούν τα αστικά λήμματα του Αγίου στο βιολογικό των Καμένων.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 ο πρόεδρος της Επιτροπής των πολιτών στρατηγός Γιώργος Μακρυνίτσας επισήμανε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο με τρόπο παράτυπο επιχειρεί να μεταβάλει την λουτρόπολη σε αποδέκτη λυμάτων όλης της περιοχής με ότι μπορεί αυτό να συνεπάγεται για την Υγιεινή των κατοίκων και την τουριστική ανάπτυξη της λουτρόπολης.

Για το λόγο αυτό, είπε ο κ. Μακρυνίτσας έχουμε κάνει προσφυγή στην διευρυμένη Περιφέρεια Θεσσαλίας-Στερεάς να ακυρωθεί η μη σύννομη –δια τηλεφωνικής περιφοράς-απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γ.ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ττετριμιδας επίσης ε.α. στρατηγός χαρακτήρισε άκαιρα και άτοπα όσα ανέφερε ο κ. Μακρυνίτσας . «Ο Δήμος μας οφείλει να διαχειριστεί άμεσα και κατά τρόπο οριστικό το πρόβλημα με τα αστικά λήμματα και η επέκταση του βιολογικού των καμένων μπορεί να καλύψει αυτές τις ανάγκες χωρίς κανένα πρόβλημα για το περιβάλλον που τώρα δυστυχώς με τους ανεξέλεγκτους βόθρους ρυπαίνεται μόνιμα».

Ε.ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ

Ο κ. Τετριμιδας πάντως συμφώνησε με τον κ. Μακρυνίτσα ότι αποδεκτής των επεξεργασμένων λυμάτων πρέπει να είναι ο πόταμος Βοάγριος και όχι ο Μαλιακός και αυτό είπε είναι στους άμεσους σχεδιασμούς του Δήμου.

lamiafm1.gr

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω παιδια ακουσα ενα Μακρυνιτσα που ελεγε γελοιοτητες,και δεν το λεω με φανατισμο ,ουτε για να υποστηριξω τον Δημο...Ελεγε αστεια επιχειρηματα,χωρις κανενα ιχνος σοβαροτητας και ουσιαστικης προσεγγισης του θεματος..Οχι κυριε Μακρυνιτσα,δεν μας ενδιαφερει τι εγινε πριν 10 χρονια και δεν εγινε βιολογικος στον Αγιο...και τι ελεγαν οι συμβουλοι τοτε και αφου αρνηθηκαν να πεσουν τα λυματα στο Βοαγριο τοτε να τους κανουμε κι εμεις ναζακια...Ελεος Στρατηγε...Ελεος!Και το χειροτερο για σενα Στρατηγε ειναι οτι εισαι στο ελεος του Ντουγκαν!Οτι μαλακια λεει και γραφει αυτος την ειπες στο ραδιο!

Ανώνυμος είπε...

κλασικός κ.β.!! αναδρομή στο 1990!! πάνε αυτά κύριοι!!

Ανώνυμος είπε...

κ.Δημαρχε αφου εχετε παραδεχτει οτι υπαρχουν ανεξελεγτοι βοθροι στα Καμενα γιατι ακομη δεν εχετε ξεκινησει να κανετε επανελεγχο;Και καταγγελιες εχετε καιοισυζητησεις οργιαζουν στα καφενια.Να υποθεσω οτι ο ΘΕΟΣ που προστατευε μεχρι τωρα τους παραβατες εξακολουθει ακομη να τους προστατευει;

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή τα περί βιολογικού θα ήθελα να επισημάνω και να πράξουν τα δέοντα οι υπεύθυνοι ότι στην παιδική χαρά δίπλα στην εκκλησία και πιό πάνω στο κτήριο του Κόρακα,πιθανόν έχουν ''άρπα-κόλα''συνδέσεις στο δίκτυο και βρωμοκοπάει.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ Ο ΒΟΑΓΡΙΟΣ ΤΙΣ ΑΦΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΜΙΑ ΒΡΩΜΟΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΠΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΑΓΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΑΛΙΑΚΟ Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΛΗ ΤΟΥΣ ΜΥΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

επειδή έρχεται και η ώρα για επιλογή ΧΥΤΑ να ετοιμάζεται ο άγιος κωνσταντίνος!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΑΓΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΛΙΑΚΟ ;;;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ....ΦΑΚΙΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ .

Ανώνυμος είπε...

Να πω και εγώ την άποψη μου βάζοντας μια ερώτηση. Αν αυτά που πέφτανε στον Σπερχειό, κατέληγαν όλα στον Μαλιακό, θα ψοφάγανε κάθε χρόνο τα ψάρια ή δεν θα ψοφάγανε?

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Ε ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΟΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:http://www.hotelsline.gr/root/newhotel/mx/m_fthiotida_KV.asp
DUCK ROGERS