22 Σεπτεμβρίου 2011

2000 υπογραφές για την αλλαγή του ονόματος του Δήμου

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τις υπογραφές 2000 κατοίκων του Καλλικρατικού Δήμου Μακρακώμης έλαβε σήμερα σε επιστολή με αίτημα την άμεση σύγκλιση του Δ.Σ Μακρακώμης, ο πρόεδρος του οργάνου.

Οι συγκεκριμένοι κάτοικοι, από την ευρύτερη περιοχή της Μακρακώμης ζητούν μια άλλη ονομασία, όπως Δήμος Σπερχειού ή Δυτικής Φθιώτιδας που θα ενώνει τους δημότες, θα τους εκφράζει και θα απεικονίζει τα ιστορικά και γεωγραφικά δεδομένα του δήμου, που επεκτείνεται στο λεκανοπέδιο της Δυτικής Φθιώτιδας και στην κοιλάδα του Σπερχειού.

Είναι κοινή πεποίθηση αναφέρεται μεταξύ άλλων, ότι μια τυπική συννένωση που δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις και κοινές πεποιθήσεις, αναγκαστικά οδηγεί σε διχόνοια, αντιπαλότητες, κοιωνικό και εμπορικό μαρασμό και αθέμιτο ανταγωνισμό μεταξύ των κατοίκων του Δήμου.

lamiastar.gr

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δικοί μας πότε θα ξυπνήσουν για το όνομα;;;; τις προεκλογικές δεσμεύσεις τις ξεχάσατε αντιδήμαρχε Δημήτρη;;;

Ανώνυμος είπε...

Να λυθουν τα προβληματα μας επιτελους με το ονομα ε??Ρε ειστε γραφικοι...κατ αρχην...Υστερα εχετε την αισθηση κομπλεξικοι καμενοβουρλιωτες?Οτι θα ερθει η στιγμη που θα συζητηθει και απο το επομενο θα λεγομαστε ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ??Εχετε υπ οψιν σας τι θελει,οχι για να γινει αλλαγη ονοματος,αλλα για να φτασει η αποφαση στο Υπουργειο Εσωτερικων το οποιο θα αποφασισει αν θα εγκρινει την αλλαγη ονοματος??Θελει τουλαχιστον 4-5 χρονια..Υστερα,εχετε παλι την αισθηση οτι θα υπαρξει πλειοψηφεια για μετονομασια σε Δημο Καμενων Βουρλων???Δεν εχετε συνειδητοποιησει οτι τα καμενα βουρλα ειναι ΜΕΙΟΨΗΦΕΙΑ στο νεο μας δημο????Που ζειτε??Τα περι Μοντε Καρλο κλπ...θεωρουσα οτι τα λετε για πλακα..!Προσγειωθειτε ρεεεεε..τα χαλια σας!

Ανώνυμος είπε...

δε μας χέζετε ρε με το όνομα;;;; τα λύσατε όλα τα άλλα με το αφορολόγητο στα 5000 ευρώ!!!! ουστττττττττττ

Ανώνυμος είπε...

το όνομα πρέπει να αλλάξει για λόγους που πολλές φορές έχουμε αναλύσει σ'αυτό το blog,τουρισμός,αναγνωρισιμότητα,παλαιότερος δήμος κ.λ.π., το θέμα είναι να ξεκινήσουν οι διαδικασίες, όπως άλλωστε μας το είχαν υποσχεθεί προεκλογικά. Φοβούνται κάτι στον δήμο?

Ανώνυμος είπε...

Φοβάται ο μήτσος το πολιτικό κόστος γιατί από το τάξιμο δεν έπαθε τίποτα κανένας αλλα΄ όταν έρθει η ώρα για δουλειά όλοι κάνουν πίσω

Ανώνυμος είπε...

Καλά ωρέ σύντεκνοι! Περιμένετε από τον τετριμίδα και το μακρυνίτσα να ασχοληθούν με το όνομα? Μόνο ο Φακίρης έχει τη διάθεση και τη δύναμη να το προχωρήσει. Μην τον αφήνετε μόνο του!

Ανώνυμος είπε...

οι γνωστές λαλακίες περί brand name προβολής υποβολής αναβολής κλπ!! να πάει η έδρα στο αξιοπρεπές δημαρχείο του μώλου ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ το τωρινό και χάρισμα το όνομα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΕΞΩ ΣΤΑΥΠΟΛΟΙΠΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΘΑΠΑΝΕ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΝΙΑΒΙΤΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Farage: ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Δείτε το :
youtube

Ανώνυμος είπε...

μην ασχολειστε με τα ζα τους καμμενωβουρλιτες εαν ο καραμανλης δεν περναγε το δρομο απο εκει ακομα θα τρωγανε μπομποτα
ο ρεγκινιωτης

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΩΣ ΜΠΟΜΠΟΤΑ....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΑΝ ΚΟΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ...ΑΜΑΝ ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ .ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΙΤΕ ΚΑΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΜΩΛΟΣ ΕΙΤΕ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΡΕΓΚΙΝΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΓΚΙΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΩΛΟΣ -ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα χα χα χα χα χα ευτηχως που κανετε καλους λουκουμαδες εσεις στα καμενα και θα ερχομαι να σας βλεπω τρωγοντας μερικους [[[παντως εισαι ευπροσδεκτος στο ρεγκινι εχουμε καλο ψητο κοντοσουφλι κοκορετσι και καλο κρασι
ο ρεγκινιωτης
[[οσο για το ονομα ο μπενακης και ο βγαινακης ητανε αδελφια]]

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΚΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΙΛΕ...ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ.ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΛΕΟΝ....ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

Πεστετον επι τελους σκετο ΔΗΜΟ ΒΟΥΡΛΩΝ να τελειωνουμε με αυτο το θεμα.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΓΓΙΝΙΩΤΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ? ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΑΡΜΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

ειπα να μην σας χαλασω την σουπα που τρωτε τοσα χρονια στα καμμενα και αφησα εσας να μου λυσεται τα προβληματα οσο γιατι δεν κατεβηκα καθε πρωι που κοιταω στον καθρεπτη βλεπω το ιδιο προσωπο χωρις να μεγαλωνουνε τα γενια μου και η μυτη μου απο τα πολλα ψεματα και υποσχεσεις που θα υποχρεωνομουνα να σας ταξω [[[[θα θα θα θα]]
ο ρεγκινιωτης

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ[[ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΡΛΑ ΝΑΜΗΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΒΟΥΡΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΙΩΤΕΣ]] ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

AΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ [ΚΑΡΙΩΤΕΣ],ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ,ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ- ΤΟ ΧΕΖΟΥΝΕ-.ΟΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΜΑΤΕ Η ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΩΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ [[ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????]
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΩΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΥΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΕ ΡΕΓΓΙΝΙΩΤΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΜΑΣ....ΚΑΡΥΑ CITY

Ανώνυμος είπε...

δεν είμαστε όλοι οι απ΄την Καρυά, αλλά σημασία έχει ότι αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε εκτός απ' την φυσική ομορφιά που έχει, να αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Το όνομα φυσικά το δικαιούται μιας και αποτελεί πόλο έλξης της περιοχής.

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΑΣΧΑΛΟΘΗΤΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.......ΑΧ ΑΧ...ΝΑ ΤΑΝ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑ......

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΡΕΓΓΙΝΙΩΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΥΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΡΑ ΠΡΙΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΣΚΕΨΟΥ. ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΥΩΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΥΑ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ [[ΚΑΡΥΑ ΡΕΓΚΙΝΙ ΚΟΜΝΗΝΑ ΜΕΔΕΝΙΤΣΑ ΚΑΛΙΔΡΟΜΟΣ Κ.Λ.Π. ΧΩΡΙΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ [[ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ]ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΥΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΖΩΗ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΖΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕΛΙΓΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 800 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΑ 106 ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ
Ο ΡΕΓΚΙΝΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και το Εθνικό νομισματοκοπείο μεταφέρθηκε εκεί στο Ρεγγίνι , τι άλλο θέλετε .

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΓΓΙΝΙΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΚΑΡΥΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΑΖΕΥΤΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΙΣΑ ΝΕΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΠΛΕΟΝ. ΑΝΕΒΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα με την Καρυα δεν είναι το μέρος και τα σπίτια που τα αγοράσανε ξένοι και ντόπιοι νοσταλγοί του παρελθόντος και τα αναπαλαίωσαν αλλά οι ίδιοι οι άνθρωποι. Για αυτό άλλωστε και τα Καμένα έχουν παραμείνει στο 1980.

Ανώνυμος είπε...

Ρεγγινη Καρυα 3-3 ισοπαλια φτανει πια μας τα εχετε πρηξει.Μη σας κακοφαινετε που οι παραθεριστες σας κανουν κριτικη.Η αναβαθμιση των Καμενων συμφερει και τα γυρω χωρια,π.χ εγω που ειμαι μονιμος παραθεριστης επισκεπτομαι συχνα και τα γυρω χωρια.Τα Καμενα ειναι η εδρα του Δημου σας και πρεπει να σας ενδιαφερει,δεν διαβασα να γραφετε κατι για την απαραδεχτη οσμη που ειχαμε ολο το καλοκαιρι απο τα καπακια του βιολογικου και τοσα αλλα προβληματα που θα τα επισημανω μια αλλη φορα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΡΕ ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΤΗΝ ΨΩΡΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

όμορφαααααα! εμείς κι αν καμαρώνουμε έχουμε λόγο....

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΨΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕ ΣΟΥ.