15 Σεπτεμβρίου 2011

Βίβιαν Αργύρη: Κανείς απο το κόμμα δεν πίεσε τον Κοτρωνιά για την υπόθεση Σαγιά!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Πήρε την κατάσταση στα χέρια της η πρόεδρος της Ν.Ε. Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Βίβιαν Αργύρη προκειμένου να θέσει τέλος στα κυοφορούμενα σενάρια περί κομματικών πιέσεων προς τον Δήμαρχο Λαμιέων Γιώργο Κοτρωνιά για την απόφασή του να ορίσει-εστω και για τρεις ημέρες- ως αντιδήμαρχο τον κ.Γ.Σαγιά που φιλοδοξεί να είναι υποψήφιος του ΛΑΟΣ.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτιο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 ανέφερε:

«Βεβαιώνω υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι κανένα κομματικό στέλεχος τοπικά αλλά ούτε και απο τα κεντρικά της ΝΔ ασχολήθηκε με τις επιλογές του Δημάρχου Λαμιέων για τον ορισμό αντιδημάρχων…»

Η πρωτοφανής για τα δημοτικά δεδομένα της Λαμιας εξέλιξη του[.....]

στιγμιαίου ορισμού ως αντιδημάρχου του κ.Σαγιά έχει πυροδοτήσει ένα έντονο παρασκήνιο το οποίο δεν αποκλείει και η κα Αργύρη που κάνει λόγο για έντονη δυσαρέσκεια της Ν.Δ. από τον ορισμό του κ.Σαγια ως αντιδημάρχου και μάλιστα σε μια χρονική συγκυρία που μπορεί να προκύψουν και πρόωρες εθνικές εκλογές.
Ολα αυτά συνδυαζονται με την πρόσφατη δήλωση γνωστού στελέχους του ΛΑΟΣ ότι στις προσεχείς εκλογές μεταξυ των υποψήφιων βουλευτών θα είναι τόσο ο περιφερειακός σύμβουλος Θωμάς Τουσιάδης όσο και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σαγιάς.
Όταν ανακοινώθηκε ο ορισμός του νέου αντιδημάρχου οι πρώτοι που θορυβήθηκαν συμφωνα με το ρεπορτάζ ήταν οι εν ενεργεία βουλευτές αλλά και όσοι-όσες φιλοδοξούν να καταλάβουν μια θέση υποψήφιου στο ψηφοδέλτιο του Νομού της Νέας Δημοκρατίας.
Οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι οι αντιδράσεις ήταν έντονες και πιεστικές και ουσιαστικά κατηγορούσαν τον κ. Κοτρωνια ότι «χαρίζει» μια έδρα της ΝΔ στο ΛΑΟΣ.
Η κα Αργύρη διαψεύσει όλα αυτά και επιμένει ότι τόσο ο ορισμός όσο και η …αποκαθήλωση του κ.Σαγιά είναι προσωπική υπόθεση του Δημάρχου και δεν υπάρχει εμπλοκή του κόμματος. Και εδώ βέβαια η κα Αργύρη δεν αποκλείει προσωπικές παρασκηνιακές παρεμβάσεις από πολιτικούς η κομματικούς κύκλους απευθείας στον κ. Κοτρωνιά όχι όμως από θεσμικά όργανα της Ν.Δ.
Ως πολίτης και δημότης η κα Αργύρη δεν δίστασε να σχολιάσει ή και να καυτηριάσει την….πρωτοτυπία της πιο βραχύβιας θητείας αντιδημάρχου επισημαίνοντας ότι ο Δήμαρχος ενήργησε βεβιασμένα και έδωσε την εντύπωση της ασυνέπειας λόγων και έργων!

Βίβιαν Αργύρη:

lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: