25 Σεπτεμβρίου 2011

Προετοιμασία του γηπέδου των Καμένων Βούρλων για την νέα αγωνιστική

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Εργασίες στο γήπεδο των Καμένων Βούρλων, διαπιστώσαμε το Σάββατο 25/9/2011.
Μάθαμε ότι οι εργασίες αφορούσαν απαραίτητες προσθήκες, δυο διαφορετικών εισόδων στο γήπεδο, μια για τους φιλάθλους και μια για τις ομάδες, διαχωρισμένες και σαφώς οριοθετημένες ‘για λόγους ασφαλείας’, όπως προβλέπει ο νομοθέτης.

Αν λέει δεν κάναμε αυτές τις παρεμβάσεις – προσθήκες δεν θα μπορούσαν να διεξαχθούν αγώνες της ποδοσφαιρικής κατηγορίας μας.

Καλές επιτυχίες στην ομάδα μας …

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλές οι αναγκαίες παρεμβάσεις... Αλλά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος την συμπεριφορά του αντιδημάρχου μας κ. Μακρυνίτσα που ως άλλος Βενιζέλος φώναζε στα πιτσιρίκια που έπαιζαν στο 5χ5 στο κλειστο γυμναστήριο???

Για στασου ρε συ, εμεις δεν το έχουμε πληρώσει για να γίνει αυτό το γήπεδο να παίζουν τα παιδία μας? Ποιός είσαι εσύ που τα διώχνεις και που απειλείς να φέρεις και την αστυνομία...??? Εεεεε???

Και ποιος είναι ο καινούργιος διευθυντής του Λυκείου που απαγορεύει στα παιδια να πάνε να παίξουν στο γηπεδάκι????

Μπλόγκερ παρακαλώ να ερευνίσεις το θέμα γιατί σαν πολλά πολλά μας τα είπαν οι διοικούντες...

Ανώνυμος είπε...

Γήπεδο καλό,ακριβοπληρωμένο,απο του αντιδημάρχου και του συνεταίρου του τα χέρια.
Καλύτερα ο "αναξιος" Αντωνίου παρά οι αλχημείες και οι αναθέσεις του Τετριμμίδα.

Ανώνυμος είπε...

@5:32 για να εκλείψουν αυτά που λές: ΔΕ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΑ!!! αυτοί που παίζουν να το συντηρούνε!!!

Ανώνυμος είπε...

Είμουν στο γήπεδο 5χ5 την ημέρα που ήρθε ο κ.Μακρυνίτσας αλλά είχα φύγει 5 λεπτά πρίν απο το συμβάν που έγινε με τον κ. αντιδήμαρχο. Ποιός αντιδήμαρχος θα απειλούσε τα παιδιά να πάνε σε αυτόν για να τα πάει στην αστυνομία???
Πιστεύω οτι η κίνηση του είναι απαράδεκτη...!!!
Και στο κάτω κάτω ποιός το έφτιαξε το γήπεδο και το κλειστό γυμναστήριο?? Ο πατέρας μου όπως και όλοι οι δημότες που πληρώνουν!!
Θα πρέπει να συζητηθεί αυτό το θέμα και θα ήθελα ο κ.Μακρυνίτσας να έρθει στο Γυμνάσιο-Λύκειο των Καμμένων Βούρλων για να το συζητήσουμε.
Οι υλικές ζημιές που έχουν συμβεί στο κλειστό γυμναστήριο είναι και ευθήνη του Δήμου που δεν στέλνει έναν φύλακα για την προστασία του όλου χώρου!
Ελπίζω το μήνημά μου να το πάρουν σοβαρά κάποιοι εκεί έξω...!!