13 Αυγούστου 2011

Λόγοι και αντίλογοι...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από σχολιασμούς αναγνωστών

Kύριοι αυτο που συνέβη προχθες το βράδυ σε βάρος του δημάρχου πρέπει να καταδικαστεί από ολους τους δημότες.Αυτη η αχρεια συμπεριφροα του κ.Γκλοφομήτσου του γνωστού ταραχοποιού πρέπει να εξετασθεί από ολους μας .Ασχετα ποιον ψηφισαμε και ποιο κομμα ειμαστε ο κ.Γκλοφομήτσος προσβαλε ολους τους δημοτες στο προσωπο του δημάρχου βαγγλεη τετριμιδα βριζοντας τον χυδαια ενωπιον δεκαδων θαμωνων στο Μελάκο.Ο δήμαρχος υπέστη σοκ και κακώς ενας απο τους θαμωνες αλλα και ο κ.Μελάκος δεν ειδποιησαν την αστυνομία να βουτήξουν τον εν λογω κυριο και να τον στειλουν αυτόφωρο.βεβαια εφαγε τη μηνυση αλλα κατοπιν εορτής και ποτε θα προσδιοριστει και ζησε Μαη.Οφειλουμε ολοι να στηριξουμε τους θεσμούς επερπε να εκτκατα ο προεδορς του συμβουλιου να καλεσει ειδικη συνεδριαση ακομη και σήμερα σαββατο και το συμβουλιο να αχοληθει με αυτη την επικινδυνη περίπτωση.Το αυγο του φιδιού εχει σπασει,θα το αφησουμε ετσι;
Ψηφοφορος του Αντωνίου.
2:55 πμ, Αύγουστος 13, 2011

Ανώνυμος είπε...
Oσο και αν δεν συμφωνείς με την ασκουμενη πολιτική του Δήμου , όπως άλλωστε σε αρκετα σημεία δεν συμφωνω και εγω , είναι ανεπήτρεπτο να βρίζεις τον Δήμαρχο αλλά και όποιον άλλο συμπολίτη σου! Καταδικαστέο 100%! Μπλόγκερ αν ξέρεις κάτι παραπάνο ενημέρωσέ μας σχετικά με το περιστατικό! Ας γίνει και κάτι με τα σκουπίδια που μας λέει ο φίλος επισκέπτης! Ειναι εικόνες ντροπής για όλους μας. Οσο για τον Γκολφομήτσο , η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια!!!!!!
9:55 πμ, Αύγουστος 13, 2011

Ανώνυμος είπε...
ΚΥΡΙΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο 2.55;
ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΥΟΤΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΒΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΟΤΑΠΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ,ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ,ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ;ΞΥΠΝΑΤΕ
12:16 μμ, Αύγουστος 13, 2011

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μέσα σε όλα τά πρωτοπορειακά πού γίνονται φέτος στα Καμμένα Βούρλα το ωραιότερο είναι η τακτική συγκομιδή απορριμάτων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο τους 15Αυγουστος με σκουπίδια γεμάτος ολος ο τόπος!!!!Αξιεπαινη πραγματικά η προσπάθεια των υπευθύνων πού προβάλουν ετσι τον τόπο τους!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι του τα κόβουνε τα χάπια αυτού του ανθρώπου αφού τον ξέρουν

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ !!!!
ΚΥΡΙΟΙ Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ !!!!!
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ,ΣΤΟ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΘΡΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ !!!!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ !!! ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 3.43 ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤ ΕΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΠΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΛΙΓΟ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

5.57 κάνεις μεγάλο λάθος, δεν είμαστε υπερόπτες, απλά είμαστε τουριστικό μέρος με πάρα πολλούς επισκέπτες ευτυχώς,που έχουν δικαίωμα να παραθερίζουν σ'ένα μέρος που τους σέβεται και ο δήμος φροντίζει για την καθαριότητα! Αν λοιπόν δεν καταλαβαίνεις απο τουρισμό μη μιλάς καλύτερα...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΜΕΛΑΚΟ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ" ΑΡΑΓΕ...DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

Μα ο γνωστός βαψομαλλιάς, με το φιδάκι και τον παραγωγό της συμφοράς βρε duck

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ...
1ον.ΣΤΙΣ 12.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΦΙΧΘΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΕΑ..ΑΥΤΗ ΤΟΥ ''ΚΥΡΙΟΥ ΄΄ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΥ..ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ...
2ον.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ,ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΄΄ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ...΄΄
ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΥΜΙΖΑΝ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑ!
''ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΦΩΤΟΤΥΠΗΜΕΝΟ...ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ....ΦΑΣΙΣΤΑ!!ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ...΄΄
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΖΕΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ...
Υ.Γ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ...ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ..
ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟ..

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑς ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Ο κ.ΜΕΛΑΚΟΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ..ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΑΝΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο Γκολφομήτσος και ΤΙ θέλει ; Ποιο είναι το πρόβλημα του ;

Ανώνυμος είπε...

πασίγνωστος σε όλο το πλανήτη επιχειρηματίας!! από τους δεκάδες του.. μόντε κάρλο!! άντε από δω ρε ψώνια!!!

Ανώνυμος είπε...

Να μαι και εγωωω...

Καιρό είχα να σερφάρω στα περιφημα μπλογκ των Καμένων Βούρλων! Οφείλω να ομολογήσω οτι μου λείψατε βρε!

Πράματα και θάματα βλέπω εγιναν όσο καιρό έλειπα... εεε???

Μπράβο μας!!! Προκοβουμε σαν τόπος!!!

Πάντως βλέπω Γιαννάκη τα καλά τα θέματα τα "καταπίνουμε" ακόμα!!! εεε???

Κάποια στιγμή αισθάνθηκα οτι δεν ήταν μπλόγκ, αλλα γραφείο τύπου του Δημάρχου!!!

Απ' ότι βλέπω κατάπιες θέματα μείζονος σημασίας (μεταφορά των λυμματων του Αγ. Κων/νου κ την αντίθεση του κ. Μακρυνίτσα, ανάθεση συντήρησης γηπέδου κλπ). Να είναι καλά και το άλλο μπλόγκ που βγάζει και κάποια ενδιαφέροντα θεματάκια στη φόρα και όχι μονο θέματα εντυπωσιασμού και φανφάρας!!!

Από ενημερωτικό μπλογκ κατάντησες κουσκουσιάρικο που έλεγε κ ο Χατζηχρήστος...

Τέλοσπάντων...

Ο νοών νοείτω.

Ανώνυμος είπε...

ο μεσιέ μακρυνίτσας το γενάρη που πάρθηκε η απόφαση ΔΣ για υποβολή πρότασης όπου ήταν σαφής ο τίτλος:΄΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΕΛ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ΄΄ γιατί δε τη καταψήφισε;;;; και γιατί δε λέει στη τελική: ΄΄έκανα λάθος τότε΄΄
ο αυτο-νοών- νοείτω..

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ -ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ,ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΘΙΓΕΙ,ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ???
Η ΚΑΘ'ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟς ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο κ.ΝΤΑΝΟΣ???/ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤ'ΕΣΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ...
ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΤΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕς ΒΡΙΣΚΕΙς ΣΕ ΑΥΤΟ???ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ αφορουσε στην αποδοχη η οχι των χρηματων για τους βιολογικους ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ..
ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΚΥΡΟ ΤΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ...ΒΡΗΚΑΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

απάντηση στον 6:54 η αποδοχή ένταξης αφορά (και)την επέκταση της ΕΕΛ καμ. βούρλων για να δεχτεί τα λύματα του άγιου κων/νου. σε περίπτωση άλλης ΕΕΛ τα χρήματα ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ και πρέπει να υποβληθεί ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!! για να μπαίνουν όλα σε τάξη χωρίς κρυφά σημεία...

kamena voyrla blogger είπε...

Γεια σου φίλε και ανώνυμε αναγνώστη 6:19 που υπογράφεις ως ‘Ο νοών νοείτω’.

Και εμάς μας έλειψες…

Κατά τον καιρό της απουσίας σου όμως, όπως είναι φυσικό, σου διέφυγαν μερικά πράγματα, οπότε σε βοηθάω για να μην τα ψάχνεις, έχεις απορίες και στο τέλος μας κατηγορείς χωρίς αιτία.

Απαντώ λοιπόν κατά σειρά όπως μας κατηγορείς.
Καταρχήν μου λες ότι καταπίνω θέμα μείζονος σημασίας, όπως το θέμα με τα λύματα του Αγίου.
Για να τα βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση, δεν αποτελεί θέμα ‘μείζονος σημασίας’ που γράφεις, όταν ένα θέμα ψηφίζετε από το 90% και πάνω του δημοτικού συμβουλίου. Τι να πω εγώ δηλαδή όταν γίνεται αποδεκτό ένα θέμα από την συντριπτική πλειοψηφία του ΔΣ? Καταγράφεται βέβαια η διαφορετικότητα στην άποψη ενός δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης και του ενός αντιδημάρχου, αλλά από μόνο του αυτό δεν αποτελεί σίγουρα κανένα θέμα.
Επίσης για να μην μπερδεύεσαι, ούτε εσύ αλλά ούτε και οι άλλοι αναγνώστες, αυτό που ψηφίστηκε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, ήταν η στην ουσία, αποδοχή της ‘εντολής για μελέτη’.
ΜΕΛΕΤΗ πάνε να κάνουνε, και όταν θα έρθει η ώρα, τότε θα ψηφίσουν για την αποδοχή ή όχι της όποιας μελέτης (μέχρι τότε ζήσε Μαϊ μου).
Άλλωστε η άποψη των περισσοτέρων, όπως και του κυρίου Μακρυνίτσα, αλλά και άλλου αναγνώστη είναι καταγεγραμμένη εδώ και εδώ, από το 2009, και δεν έχουμε και τίποτα άλλο να προσθέσουμε.

Πάω παρακάτω.
Κατά δεύτερον με κατηγορείς για το άλλο ‘μείζονος σημασίας’ θέμα, αυτό με την συντήρηση των γηπέδων. Και βέβαια τοποθετήθηκα. Έχει καιρό να μπεις στο blog και δεν τα έχεις διαβάσει όλα (σε συγχωρούμε). Διάβασε εδώ την τοποθέτηση μας, και θα καταλάβεις ότι ούτε και εδώ υπάρχει κανένα ‘μείζονος σημασίας’ θέμα.
Έγινε ένας διαγωνισμός και τον κέρδισε κάποιος, ε και ?? που είναι το θέμα?

Ολοκληρώνοντας, θέλω να πω … καλοκαίρι είναι, θα κάνουμε και εμείς κάνα μπάνιο, μπορεί να μας ξεφύγει και τίποτα, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και τα ‘άλλα’ blogs που σας ‘ενημερώνουν όπως σας αξίζει’.

Φιλικά ο Blogger

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΥΤΟΚΤΟ-ΝΟΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟ-ΝΟΕΙΤΩ...ΧΑΧΑΧΑ...ΕΥΓΕ BLOGGER.
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΑΡΥΩΤΕΣ-ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ! ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ? ΠΟΙΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ (ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ) ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΕΤΣΙ? ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΗΣ ΤΩΝ 7,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΕΛΕΤΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ Σ΄ ΑΥΤΟ???? ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ (5-6 ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΣ ΚΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ???? ΝΑ ΧΑΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ 7,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ???? ΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ (ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ) ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ "ΠΑΤΑΤΑ", ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ.! ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ "ΤΟΠΙΚΙΖΕΙ" ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΚΗ (ΠΡΩΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΝ ΚΙ Ο ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΙΠΕ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.! ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ), ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ (ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ) ΕΤΡΩΓΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΙ! ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ, ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ.
ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΦΑΛΑΡΑ, ΚΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ-ΠΑΡΚ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΓΑΔΙΚΟ ΤΟΥ "ΜΠΑΜΠΑ". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΣΤΑΪΚΟΥΓΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΧΓΗΣΤΑΚΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΟΣ??????
ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ! ΠΑΝΤΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΜΠΑΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ, ΕΣΒΗΣΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ! ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο "ΜΠΑΜΠΑΣ" ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Σε ότι αφορά τον ΒΙΟΚΑ των Καμένων Βούρλων: α) πρόκειται για προμελέτη και όχι μελέτη, β) μέχρι σήμερα η προμελέτη δεν έχει δοθεί σε καμία από τις αρμόδιες υπηρεσίες γ) η κιατάληξη του αγωγού του ΒΙΟΚΑ δεν θα είναι στο ίδιο σημείο που θα είναι σήμερα και δ) ο σωλήνας θα είναι μακρύτερος από τον σημερινό.

Γιάννης Φραγκούλης

Ανώνυμος είπε...

φιλε ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ειδημονα . Μπορεις να μας πεις αν ο ΒΙΟΚΑ λειτουργει κανονικα αν τηρει τους περιβαλλοντικους ορους και αν πετυχενει τα ορια καθαρισμου ;; Μπορουμε να δουμε μια αναλυση απο εξωτερικο χημειο ;; ο ΒΙΟΚΑ δουλευει χειροτερα απο την εποχη ΜΑΚΗ Ο Μακρυνιτσας εχει δικιο Φκειαξτε πρωτα τον ΒΙΟΚΑ των Καμενων και μετα τον Αγιο Κων/νο και το Καινουργιο του αλλου αντιδημαρχου που τον προοριζουν για Δημαρχο .

Ανώνυμος είπε...

γιατί έχεις τίποτα αναλύσεις στα χέρια σου 8,22 ?? αν έχεις να μας τις δώσεις και σε εμάς να δούμε δηλαδή, διαφορετικά κάτσε στα αυγά σου γιατί εγώ ξέρω ότι τώρα δουλεύει σωστότερα ο βιολογικός. αν παρθούν αυτά τα λεφτά που το ένα τους μέρος θα είναι για την αναβάθμιση τότε θα λειτουργεί κανονικά ο βιολογικός με όλους τους όρους.

ενας εργάτης

Ανώνυμος είπε...

φίλε γιαννάκη γιατί υποστηρίζεις τον μαιμού πρόχειρο διαγωνισμό που έγινε μετά από έξι μήνες?όταν μπει εισαγγελέας τι θα πεις???

ΥΓ: δεν έχουν παραγραφή μέχρι το 2015

Ανώνυμος είπε...

ο ...πασίγνωστος επιχειρηματίας θέλησε και σήμερα να ξεδιπλώσει στο δημαρχείο το... φλογερό ταμπεραμέντο του αλλά μόλις αντελήφθη την ειδοποίηση της αστυνομίας έγινε... καρλ λουις!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρε Φραγκούλη ενώ είσε άσχετως με αυτά τα θέμτα τι θές και λές αυτές τις παπαριές . Ασχολείσου με το Ταχί σου και το ΚΚΕ

Ανώνυμος είπε...

δε ξέρω αν λες για τα γήπεδα αλλά επειδή εγώ δεν είμαι ο φραγκούλης διέψευσε αν θες το σχόλιο για το κακομαθημένο.. επιχειρηματία (αλήθεια επιχειρηματίας γεννιέσαι ή γίνεσαι;;;;;)

Ανώνυμος είπε...

για τα γήπεδα η λύση είναι μια: ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ αυτοί που παίζουν!!! όλα τα άλλα είναι τρίπλες του κράτους!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ζητάω από τον μπλόγκερ να διαγράφει τα σχόλια που βιάζουν βάναυσα την ελληνική γλώσσα διότι είναι προσβλητικά για όλους εμάς τους υπολοίπους που ξέρουμε στοιχειώδη ορθογραφία. Δεν λέω για ένα δυο λαθάκια αλλά για την περίπτωση που συμβαίνει κατακρεούργηση της ορθογραφίας. Βρε κακομοιροανορθόγραφε, που θες να περάσεις και μηνύματα σχετικότητας άντε να ανοίξεις κανένα βιβλίο να ξεστραβωθείς και άσε τις φανφάρες.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΕΡΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...ΧΑΟΣ!
DUCK ROGERS

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ [ΑΡΩΜΑ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΚΑΣΚΟΛ Κ.Λ.Π] ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΟΥΣ. ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ..................