04 Αυγούστου 2011

Δεν σου έκοψαν απόδειξη? Πάρε τηλέφωνο την Οικονομική Αστυνομία στο 11012

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μέσα σε 30 ώρες 116 καταγγελίες στην Οικονομική Αστυνομία!
Οι περισσότερες έγιναν από την περιοχή της Αττικής και αφορούσαν τη μη έκδοση αποδείξεων

Τις 116 έφτασαν οι καταγγελίες πολιτών που δέχθηκε μέχρι το βράδυ της Τρίτης - μέσα σε περίπου 30 ώρες- η νεοσύστατη υπηρεσία της Οικονομικής Αστυνομίας της ΕΛ.ΑΣ. Οι 65 από αυτές αφορούσαν μη έκδοση αποδείξεων από διάφορα καταστήματα στην Αθήνα αλλά και στην περιφέρεια.

Την ίδια ώρα, η Οικονομική Αστυνομία αναλαμβάνει έρευνα για την διαδικασία χρηματοδότησης Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει εξορμήσεις σε τουριστικά νησιά του Αιγαίου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται όργιο φοροδιαφυγής.

Η νέα υπηρεσία κατά της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς και του [.....]

οικονομικού εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ εγκαινιάσθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή.


Οι 70 καταγγελίες που δόθηκαν στο πενταψήφιο αριθμό «11012» της ΕΛ.ΑΣ προέρχονταν από την περιοχή της Αττικής ενώ υπήρξαν 15 σχετικές αναφορές από την Θεσσαλονίκη, δύο από τον Βόλο, δύο από την Καλαμάτα αλλά και από άλλες πόλεις. Ακόμη καταγράφηκαν καταγγελίες για λειτουργία καταστημάτων με φρουτάκια αλλά και τρεις αναφορές σε βάρος ιατρών. Περίπου 70 από αυτές τις καταγγελίες δόθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ επωνύμως .


Το πρωί της Τετάρτης το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ δέχθηκε άλλες 35 σχετικές κλήσεις για παράτυπες ή παράνομες συναλλαγές. Οπως έλεγε υψηλόβαθμος αξιωματικός της Οικονομικής Αστυνομίας «κατά μέσο όρο κάθε ημέρα υπολογίζεται ότι θα δεχόμαστε 70-80 καταγγελίες. Αυτό σημαίνει ότι ετησίως θα δεχθούμε περισσότερες από 20.000 αναφορές πολιτών. Αυτά τα στοιχεία θα τα ομαδοποιήσουμε και θα πραγματοποιούμε στοχευμένους ελέγχους, σε διάφορες περιοχές της χώρας».


Παράλληλα, συνεχίζεται η συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ με τις δικαστικές αρχές οι οποίες αποστέλλουν φακέλους με σχετικές υποθέσεις στην Οικονομική Αστυνομία. Ετσι λοιπόν οι αρμόδιοι αξιωματικοί θα ασχοληθούν, στη συνέχεια, με τη χρηματοδότηση από κρατικούς φορείς με 100 εκατ. ευρώ, δεκάδων ΜΚΟ. Σχετική έρευνα πραγματοποιεί και το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.


tovima.gr

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ξέρουμε ποιος ανέλαβε την συντηρηση του γηπέδου κύριε μπλόγκερ???

Άγνωστος Χ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ Η ΜΑΡΙΩ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΛΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά ρε συ 3:29??? Απαπαπαπαπα

Άγνωστος Χ

Ανώνυμος είπε...

Πως την πηρε ομως βρε γελαδι ορθιο???Ξερεις πως την πηρε η απλα λες βλακεις και οτι κολλησει κολλησε...Γιλαααααδ!

kamena voyrla blogger είπε...

Μας άρεσε η ερώτηση σου, φίλε και ανώνυμε αναγνώστη 9.54, και μιας και βλέπω ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους, βγήκαμε στην πιάτσα και ρωτήσαμε, νομίζοντας ότι θα βγάλουμε λαβράκι.

Αλλά η απάντηση ήταν αποστομωτική…

Την συντήρηση του γηπέδου την ανέλαβε ο μειοδότης του διαγωνισμού!!!

Από τους 10 περίπου που ενδιαφέρθηκαν… (όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις) την δουλειά την ανέλαβε αυτός που προσέφερε την χαμηλότερη τιμή.

Τι να πω …. Δεν μπορώ να πω κάτι … εσύ ??

Ανώνυμος είπε...

η γνωστή λάσπη στον ανεμιστήρα!!

Ανώνυμος είπε...

μούγκα στην στρούγκα ο 9:54

Ανώνυμος είπε...

Για οσους δεν ξερουν απο τους δεκα που πηραν εντυπα για τον διαγωνισμο ελαβαν μερος μονο δυο ο εργολαβος απο το Μωλο με 1% εκπτωση και ο μειωδοτης συνεταιρος του Αντι αυτου με την μεγαλη εκπτωση 3% ειπατε τιποτα αυτα.....

Ανώνυμος είπε...

τζάμπα λάσπη πάλι!! είπε κανένας στους 8 που δε συμμετείχαν ενώ πήραν τεύχη να μη κατέβει;;;; εεεεεεεεεεε;;;; σε ακούω τώρα!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ALTER EGO TOY ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ BLOGGER ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ Η ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ...

ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΓΕΛΑΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Προς 9:19...

Άλλοι κάνουν τουμπεκι ψιλοκομμένο ή καλύτερα, κάνουν τους κινέζους!!!

Αλλά μιας και έχεις όρεξη... βράσε ρύζι και άσε τον κινέζο να σφυρίζει!!! Θα έρθει και η δική του η ώρα!!!

Άγνωστος Χ

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν εστιάζεις τη διαφωνία σου σε κάτι συγκεκριμένο από το να πετάς μόνο αέρινες σπόντες;;;;;

kamena voyrla blogger είπε...

Αγαπητοί μου αναγνώστες.

Κάποιος έγραψε ένα σχόλιο για το θέμα της συντήρησης του γηπέδου, μας κέντρισε το ενδιαφέρον και το ψάξαμε, έγραψα εχθές ότι, το αποτέλεσμα της έρευνας μας (και το πραγματικό γεγονός) ήταν ότι έγινε κανονικά διαγωνισμός, ασχολήθηκαν (με τον ένα τρόπο ή τον άλλο) 10 επαγγελματίες του είδους, και ανέλαβε το έργο επίσημα και νόμιμα ο μειοδότης. (ελπίζω να γνωρίζεις τι είναι μειοδότης).

Κατά συνέπεια σταματάμε να ασχολούμαστε με το θέμα, γιατί δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον, και δεν πανα έχει πάρει το έργο και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

Δεν μπορώ να συνεχίσω να ασχολούμαι με συνομωσιολογίες, ψευδογνώση και ... αέρα κοπανιστό.

Αν κάποιος, ξέρει κάτι μεμπτό (που να στέκει), ας το πει, ούτως ή άλλως ανώνυμα είναι τα σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ .....Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ..... ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΤΟ ΡΕ BLOGGER ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ. Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ. ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΓΕΛΑΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9.04,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΠΝΟ...ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ...
Υ.Γ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟς ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΚΟΡΩΝΕς ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη ρε 9,04 βοήθησε με λίγο γιατί δε καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα . Γράψε τι ξέρεις να καταλάβουμε και εμείς 

Ανώνυμος είπε...

πάλι μουγκα στην στρούγκα ο 9:54. ε ρε λάσπη που πέφτει από μερικούς και από κάτι μπλογκίδια. βρε πάρτε το απόφαση ότι ο μάκης σας έχασε γιατί δεν προσέφερε στα καμένα. τουλάχιστον αυτοί που βγήκαν τώρα δουλεύουν και δεν ξημεροβραδιάζονται στην γνωστή καφετερία.