31 Αυγούστου 2011

Στάση πληρωμών προς το Δημόσιο αποφάσισαν οι εστιάτορες

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Να κηρύξει στάση πληρωμών προς το Δημόσιο αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, ζητώντας την άρση της απόφασης της κυβέρνησης για μετάταξη των επιχειρήσεων εστίασης στον ΦΠΑ 23%.

Επιπλέον, οι εκπρόσωποι του κλάδου της εστίασης αποφάσισαν, κατά τη γενική τους συνέλευση, να προχωρήσουν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και κλείσιμο των καταστημάτων σε ημερομηνία που θα καθορίσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Οι εστιάτορες όχι μόνο ζητούν την αναστολή του μέτρου της μετάταξης του ΦΠΑ του κλάδου στο 23% αλλά επί πλέον εκτιμούν ότι ο κλάδος, ενόψει του νέου εθνικού φορολογικού πλαισίου πρέπει να μεταταχθεί στο χαμηλό συντελεστή 6,5%

tanea.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

23% σημαίνει οτι θα ανεβάσουν τις τιμές. Ο πελάτης θα πληρώνει περισσότερα για το φαγητό του και ο επαγγελματίας θα κλέβει δυό φορές το κράτος μιάς και δεν θα κόβει ποτέ απόδειξη. (Στα Καμένα Βούρλα δεν κόβει κανείς απόδειξη). Εύγε. Να τους συμπαρασταθούμε κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΩΝΥΜΕ 11.07 ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Φ.Π.Α. ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοι μου φιλοι προγραψαντες τι να αποδωσουν απο τα κλεμενα αυτα δεν φαινονται τα βαλανε στο πορτοφολι δεν ξερετε τι ειναι και πως λειτουργουν οι καμενοβουρλιωτες ολα για τον ευατο τους.

Ανώνυμος είπε...

OI ΚΑΜΕΝΟΒΟΥΡΛΙΩΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΑ Κ.ΒΟΥΡΛΑ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 5:01 ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 3.34..
ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΣ..ΕΝΑΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΥΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ 2-3 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ (ΚΕΦΕΝΕΙΑ)..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ..ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΚΟ ΦΙΛΕ . ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ... + ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 5.01 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τη Κυριακή πήγα σε μαγαζί και μου έφερε αποδείξεις με ημερομηνία 18/8/2011 έως και 25/08/2011 το ΦΠΑ σε 60€ λογαριασμό που έκανα το έκλεψε, απλά δεν θα ξαναπατήσω εκεί, πάντως σε συζητήσεις που έχω κάνει με μαγαζάτορες δεν μου μοιάζουν όλοι για "ξένοι" αντίθετα αρκετοί δηλώνουν ντόπιοι. Θα παρακαλούσα χαρακτηρισμοί όπως του φίλου στις 5:01 να λείψουν γιατί όλοι αφήνουμε ίχνη στο internet και εύκολα εντοπιζόμαστε..........
Χρησιμοποιείστε μικρά γράμματα και όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ γιατί έτσι δείχνετε ότι φωνάζετε ή πιο λαϊκά ΓΚΑΡΙΖΕΤΕ!!!!