12 Αυγούστου 2011

Πολλοί οι επισκέπτες, πολλά τα σκουπίδια, πολλά και τα παράπονα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Μία ερώτηση μόνο έχω να κάνω στους ανθρώπους του δήμου:
αυτήν την στιγμή έξω απο το σπίτι μου αλλά και σε άλλα μέρη στα Καμένα Βούρλα υπάρχουν ξεχιλισμένοι κάδοι σκουπιδιών.
Αυτοί οι κάδοι θα παραμείνουν ξεχιλισμένοι για όλη την διάρκεια του τριημέρου που έρχεται? Το μπαλκόνι μου , όπως και άλλα απο ότι μαθαίνω , βρωμάει απο τα αμάζευτα σκουπίδια. Γιατι αυτή η εικόνα εν μέσω φουλ σεζον? Τα τέλη καθαριότητας που πάνε?

Ελπίζω κάποιος απο τον Δήμο να ευαισθητοποιηθεί και να κάνει κάτι. Καλές οι εκδηλώσεις και η πεζοδρόμηση , αλλά εδώ πέραν από θέμα αισθητικής τίθεται και θέμα δημόσιας υγείας!
Φίλε μπλόγκερ θα σε παρακαλούσα να τοποθετήσεις το σχόλιο στην αρχική σελίδα , πιστέυω ότι είναι σοβαρο το θέμα. Ας βοηθήσει απο τον Δήμο όποιος μπορεί..καλό στον τόπο του θα κάνει! Ευχαριστώ!

Ενας επισκέπτης της πόλης!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ύριοι αυτο που συνέβη προχθες το βράδυ σε βάρος του δημάρχου πρέπει να καταδικαστεί από ολους τους δημότες.Αυτη η αχρεια συμπεριφροα του κ.Γκλοφομήτσου του γνωστού ταραχοποιού πρέπει να εξετασθεί από ολους μας .Ασχετα ποιον ψηφισαμε και ποιο κομμα ειμαστε ο κ.Γκλοφομήτσος προσβαλε ολους τους δημοτες στο προσωπο του δημάρχου βαγγλεη τετριμιδα βριζοντας τον χυδαια ενωπιον δεκαδων θαμωνων στο Μελάκο.Ο δήμαρχος υπέστη σοκ και κακώς ενας απο τους θαμωνες αλλα και ο κ.Μελάκος δεν ειδποιησαν την αστυνομία να βουτήξουν τον εν λογω κυριο και να τον στειλουν αυτόφωρο.βεβαια εφαγε τη μηνυση αλλα κατοπιν εορτής και ποτε θα προσδιοριστει και ζησε Μαη.Οφειλουμε ολοι να στηριξουμε τους θεσμούς επερπε να εκτκατα ο προεδορς του συμβουλιου να καλεσει ειδικη συνεδριαση ακομη και σήμερα σαββατο και το συμβουλιο να αχοληθει με αυτη την επικινδυνη περίπτωση.Το αυγο του φιδιού εχει σπασει,θα το αφησουμε ετσι;
Ψηφοφορος του Αντωνίου.

Ανώνυμος είπε...

Oσο και αν δεν συμφωνείς με την ασκουμενη πολιτική του Δήμου , όπως άλλωστε σε αρκετα σημεία δεν συμφωνω και εγω , είναι ανεπήτρεπτο να βρίζεις τον Δήμαρχο αλλά και όποιον άλλο συμπολίτη σου! Καταδικαστέο 100%! Μπλόγκερ αν ξέρεις κάτι παραπάνο ενημέρωσέ μας σχετικά με το περιστατικό! Ας γίνει και κάτι με τα σκουπίδια που μας λέει ο φίλος επισκέπτης! Ειναι εικόνες ντροπής για όλους μας. Οσο για τον Γκολφομήτσο , η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο 2.55;
ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΥΟΤΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΤΟ ΚΑΤΑΛΒΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΠΟΤΑΠΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ,ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΣΤΗ ΣΤΥΛΙΔΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΓΚΟΛΦΟΜΗΤΣΟΣ,ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ;ΞΥΠΝΑΤΕ