19 Αυγούστου 2011

Στον εισαγγελέα ο Β Τετριμίδας για την φραστική επίθεση που δέχτηκε λόγω πεζοδρόμησης.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Στον εισαγγελέα προσέφυγε ο δήμαρχος Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου μετά τη επίθεση που δέχτηκε σε ταβέρνα της περιοχής από πολίτη του δήμου ο οποίος διαφωνούσε με την μερική πεζοδρόμηση της Γερασίμου Βασιλειάδη . Το συμβάν που δημοσιοποιήθηκε στο lamiafm1.gr συνέβει πριν μία εβδομάδα αλλά δεν σταμάτησε εκεί.

Ο κος Τετριμίδας με δηλώσεις του στον FM-1 εξέφρασε την λύπη του για το συμβάν και σχολίασε πως ως δημόσιο πρόσωπο δέχεται την κριτική και την διαφωνία όχι όμως και την ύβρη και την συμπεριφορά που δέχτηκε από τον συγκεκριμένο δημότη.

Είναι όπως εξήγησε η πρώτη φορά που ο ίδιος αναγκάστηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη για τέτοιο λόγο και σίγουρα δεν ένιωσε άνετα δεν μπορούσε όμως να κάνει και διαφορετικά αφού μετά το επεισόδιο σε βάρος του στην ταβέρνα ο ίδιος δημότης επισκέφθηκε και το δημαρχείο εκτοξεύοντας φραστικές επιθέσεις προς τους υπαλλήλους και αιρετούς.

lamiafm1.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαι παραθεριστής και γνωρίζω πολλούς φίλους εδώ στα Καμμένα.Δεν ξερω ποσο ικανός ειναι ο δήμαρχός σας αλλα τον γνώρισα και μου φάνηκε καλοΐσκιωτος άνθρωπος και οχι μόνο αυτο μου ειπε συνάδελφός του στρατιωτικός οτι ήταν πολύ καλός και δίκαιος στο στρατό.Απορώ με όλους εσάς εδώ πως επιτρέπετε να προπηλακίζεται αυτός ο άνθρωπος από εναν κακοπροαίρετο συμπολίτη σας.
Οφείλετε όλοι σας να στηρίξετε την θεσμική οντότητα του δημάρχου σας.Εγω δεν πιστεύω σε εισαγγελείς και τέτοια,εσείς πολίτες δώσε την απάντησή σας εκτός και αν πίσω από αυτόν το τύπο κρύβεστε και κάποιοι απο εσάς που δεν το πιστεύω ή τέλος το παίζετε κότες ,φοβάστε μη σας κάνει ντά αυτός ο νταής.πρόταση μου προς τον κ. Δήμαρχο να κάνει αίτηση στην εισαγγελία να τύχει ψυχιατρικής εξέτασης και εγκλεισμού του σε ψυχιατρικό κατάστημα αν προκύψουν λόγοι για αυτό. όσο για τον Σταθμό τηλεόρασης καλό είναι να σταλεί μια καταγγελία ακόμη και ανώνυμη στο ΕΡΣ πως δεν τηρεί την δεοντολογία και κατά συρροή μεταδίδει τη μία πλευρά και δεν παίρνει την άποψη και του θεσμικού παράγοντα που είναι ο Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

σωστός!

Ανώνυμος είπε...

μΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΕΝΑ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΗΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΡ ΑΛΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΚΕΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΒΑΖΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΣΤΑΡ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟ ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΞΟΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΓΟ ΦΙΔΙΟΥ ΣΠΑΣΤΟ ΠΡΙΝ ΕΚΚΟΛΑΦΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τι χάλι και αυτό με τα κανάλια της Λαμίας ,εδώ στα καμένα νομίζω παραθερίζει ο ιδιοκτήτης του ΣΤΑΡ ο κ.Χειμωνίδης ας του πει κάποιος ότι αυτά τα χάλια μας ντροπιάζουν και στους άλλους νομούς.Τι ειδήσεις αυτές, ξαναδιαβάζουν όλο τις εφημερίδες μπαγιάτικες ειδήσεις , εμείς θέλουμε να μάθουμε τα δικά μας νέα τα αλλά τα βλέπουμε στο ΜΕΓΑ και τις εφημερίδες.