28 Σεπτεμβρίου 2009

«Οι κάτοικοι της Φθιώτιδας δεν είναι ιθαγενείς», απαντά η ΝΕ ΠΑΣΟΚ στην πρόταση για τη προστασία του Μαλιακού

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την υποβολή πρότασης για την προστασία Μαλιακού και Σπερχειού, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Την νοημοσύνη των πολιτών της Φθιώτιδας υποτιμά ο απερχόμενος Γ.Γ. Της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Π. Σκλιάς, με το δελτίο τύπου της Περιφέρειας σχετικά με την υποβολή πρότασης για τη προστασία του Μαλιακού.

Στα έξι χρόνια που κυβερνά η Νέα Δημοκρατία δεν έχει δοθεί ούτε ένα ευρώ για την προστασία του Μαλιακού κόλπου και του Σπερχειού. Έξι μήνες μετά τη περιβαλλοντική καταστροφή στο Μαλιακό, που είχε σοβαρές οικονομικές συνέπειες στο νομό μας, ακούμε μόνο υποσχέσεις και εξαγγελίες. Φαίνεται πως τα μηνύματα δεν φθάνουν στο «νεοκλασικό» της Πλατείας Ελευθερίας.

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την ανακοίνωση για υποβολή πρότασης οκτώ μόλις μέρες πριν τις εκλογές, όταν ο Γ.Γ γνωρίζει, ότι σε λίγες μέρες δεν θα είναι στη θέση αυτή; Πιστεύει ότι υπάρχει Φθιωτός που δεν αντιλαμβάνεται τη σκοπιμότητα μιας τέτοιας ενέργειας; Δεν αντιλαμβάνεται ο κ. Σκλιάς ότι προκαλεί το κοινό αίσθημα;

Οι κάτοικοι της Φθιώτιδας δεν είναι ιθαγενείς, για να τους τάζουν «λαγούς με πετραχήλια». Ξέρουν και να κρίνουν και να αντιλαμβάνονται πότε τους εμπαίζουν. Όλα αυτά μας γυρίζουν χρόνια πίσω και υποβαθμίζουν την αξιοπιστία της πολιτικής. Όλοι οι πολίτες της Φθιώτιδας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον Γ. Παπανδρέου να δεσμεύεται στην ανοιχτή συγκέντρωση της πλατείας Διάκου στις 24 Μαΐου 2009 να γίνει ο Μαλιακός κόλπος θάλασσα για τους πολίτες, θάλασσα ανάπτυξης.

Στις 4 Οκτωβρίου οι πολίτες αποφασίζουν για μια νέα πορεία προόδου. Μια πορεία που θα βγάλει τη χώρα από τη κρίση με ένα κράτος που σέβεται το πολίτη και το περιβάλλον. Τους καλούμε με τη ψήφο τους να στηρίξουν τη προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, να δώσουν ισχυρή αυτοδυναμία για να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις μας»

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: