21 Σεπτεμβρίου 2009

Η Τόνια Αντωνίου στο Μώλο και τα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

ΤΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ
Υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20-9-2009 (β)

Μιλώντας σε μεγάλες συγκεντρώσεις στο Μώλο και τα Καμένα Βούρλα η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου κάλεσε τους πολίτες να καταδικάσουν στις εκλογές την κυβέρνηση του κ. Καραμανλή που καταδίκασε την περιφέρεια και τη Φθιώτιδα στην εγκατάλειψη και αδιαφόρησε για τα προβλήματα του τόπου και των πολιτών.
Η κ. Αντωνίου αναφέρθηκε ξεχωριστά στα τοπικά προβλήματα των δύο δήμων για τα οποία είχε η ίδια κάνει επανειλημμένες παρεμβάσεις στη βουλή και είχε συμπαρασταθεί στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών όλα αυτά τα χρόνια. Μεταξύ άλλων, μίλησε για υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το Κέντρο Υγείας των Καμένων Βούρλων που τη μία μέρα εγκαινιάστηκε πανηγυρικά από τον αρμόδιο Υπουργό και την επομένη έκλεισε τις πόρτες του για τους πολίτες. Για το θέμα του Μαλιακού, η κ. Αντωνίου κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδυναμία διαχείρισης της οικολογικής κρίσης που είχε τεράστιο κόστος για την τοπική οικονομία. Όσον αφορά τα αγροτικά προβλήματα, μίλησε για ανυπαρξία αγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης μέχρι σήμερα και για αδιαφορία για τα προβλήματα των αγροτών, φέρνοντας ως παράδειγμα τις πρόσφατες καταστροφές στις ελαιοκαλλιέργειες, για τις οποίες η κυβέρνηση αρνήθηκε να αποζημιώσει τους παραγωγούς. Σε σχέση με το Πέταλο, η κυρία Αντωνίου επισήμανε ότι σήμερα κατασκευάζεται ένα έργο χωρίς κόμβους, χωρίς παράπλευρο οδικό δίκτυο, με 4 διόδια και χωρίς αντιπλημμυρική προστασία, παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Σουφλιά προς την ίδια, ότι όλα αυτά τα ζητήματα θα επιλυθούν έγκαιρα. Για το θέμα των απαλλοτριώσεων, για οποίο είχε πολλές φορές καταθέσει σχετικές ερωτήσεις στη βουλή, η κ. Αντωνίου χαρακτήρισε εμπαιγμό τη συμπεριφορά της κυβέρνησης απέναντι στους πολίτες που ακόμα περιμένουν να αποζημιωθούν.

Τέλος η κ. Αντωνίου, αφού ανέλυσε τις βασικές προτεραιότητες του κυβερνητικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε από τους πολίτες να εκφράσουν σ’ αυτές τις εκλογές την εμπιστοσύνη τους στο όραμα του Γιώργου Παπανδρέου και το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για να βγει η χώρα από την κρίση και η περιφέρεια από την εγκατάλειψη και την παρακμή.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: