16 Σεπτεμβρίου 2009

Απολογία Καραμανλή για το «μαχαίρι» στα ψηφοδέλτια

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δεν τους έκοψα για το Βατοπέδι αλλά για ολόκληρη την πολιτική τους πορεία

Την ευθύνη για το «κόψιμο» συγκεκριμένων στελεχών από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής, τονίζοντας ότι η κατάρτιση των ψηφοδελτίων είναι δική του απόφαση.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και στο δημοσιογράφο Στρατή Λιαρέλη, ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι η απόφαση , ποιοι τελικά συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια και ποιοι όχι είναι «βαριά απόφαση, απόφαση του Προέδρου του Κόμματος» και ότι «κρίνονται συνολικές πολιτικές διαδρομές και συμπεριφορές».
Ο κ. Καραμανλής προσέθεσε ότι έκρινε, ζύγισε και αποφάσισε «βάσει συνολικών πολιτικών διαδρομών και με κριτήριοτο τι είναικαλύτερο βέβαια για τη Νέα Δημοκρατία».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ανέφερε ότι η υπόθεση του Βατοπεδίου δεν ήταν κριτήριο για την επιλογή των υποψηφίων βουλευτών και ότι αντίθετα «το κριτήριο, ή το άθροισμα των κριτηρίων, θα συνθέτει μια συνολική πολιτική διαδρομή Και αν αυτό βοηθάει ή δε βοηθάει το κόμμα»
«Ένας Πολιτικός κρίνεται από όλα: Πράξεις, παραλείψεις, χειρισμό θεμάτων, δηλώσεις, τοποθετήσεις. Όλα μαζί λοιπόν συνθέτουν μια συνολική πολιτική συμπεριφορά. Αυτό είναι το κριτήριο, αυτή είναι η απόφαση, την πήραμε την απόφαση, τέλος,προχωράμε» ανέφερε ο κ. Καραμανλής.

tanea.gr

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: