28 Σεπτεμβρίου 2009

To βαζάκι που θα κρίνει την αυτοδυναμία

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις που διατυπώνονται τις τελευταίες ώρες από αναλυτές , πολιτικούς και δημοσιογράφους , το βαζάκι με το μολυσμένο νερό του Ασωπού θα κρίνει την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ της 4η Οκτωβρίου.

Μιλάμε φυσικά για το βαζάκι που...ύψωσε ο Νίκος Χρυσόγελος εκπροσωπώντας τους Οικολόγους Πράσινους στο debate .Επιτρέψτε μου να επιμείνω ότι η εμφάνιση του Χρυσόγελου στο debate ήταν μέτρια .

Αν οι Οικολόγοι Πράσινοι καταφέρνουν να διεκδικούν με αξιώσεις την είσοδο τους στη Βουλή , είναι γιατί από μόνη της η παρουσία τους στο debate αποτέλεσε γι' αυτούς μια τεράστια τηλεοπτική διαφήμιση που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσουν από μόνοι του !Μόνο και μόνο ότι δίπλα στους 5 αρχηγούς , υπήρχε κι ένας ακόμα εκπροσωπώντας τους Οικολόγους , βοήθησε σημαντικά το κόμμα που αποτέλεσε την επιλογή 178.964 ψηφοφόρων στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου !

Να σας θυμίσω επίσης ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας , οι Οικολόγοι συγκέντρωναν σταθερά το 2,3-2,5% των προτιμήσεων του εκλογικού σώματος. Δεν απείχαν δηλαδή έτη φωτός από τη ρήτρα του 3% .Το κακό για τους Οικολόγους είναι ότι κάθε μέρα που περνάει η αύρα του debate θα χάνεται και την θέση της θα παίρνει η ισχυρή πίεση από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ .

Οι τελευταίες μέρες της προεκλογικής περιόδου χαρακτηρίζονται πάντα από υψηλή πόλωση που αποδυναμώνει τους σχηματισμούς διαμαρτυρίαςΤέλος , μια ενδεχόμενη είσοδο των Οικολόγων Πράσινων στη Βουλή θα αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο τον επιφανειακό τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν οι Έλληνες την Πολιτική.

Ζητάνε από τα παιδιά τους να μην παίρνουν καραμέλες από αγνώστους και μετά πάνε και ψηφίζουν κάθε ουρανοκατέβατο κόμμα...

παραπολιτική

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: