01 Μαρτίου 2021

Διαβάστε και απολαύστε!!!

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Εδώ τρομάζει  ο Δήμος να βγάλει έργα και στη συνέχεια η ανεπάρκεια  στο μεγαλείο της...!!!

 

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που δεν γράφονται στο πρακτικό.
Ο εργολάβος Ντούβας κατάγεται απο το γυναικοχώρι του δημάρχου. Δέχτηκε να πάρει τη δουλειά αφού ο δήμαρχος του είπε ''έλα ρε @@λάκα εγώ θα σου βρω νταμάρι να πάρεις τζάμπο το αμμοχάλικο κλπ' Λέτε να είναι καραμπινάτη περίπτωση διαπλοκής ? Μπα, δεν κάνει τέτοια ο δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΆΛΙ ΈΓΡΑΨΕ ΔΉΜΑΡΧΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΉΜΑΝΕ ΌΤΙ ΔΙΑΛΎΕΙΣ ΤΑ ΠΆΝΤΑ...... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟ ΒΟΎΛΓΑΡΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΆΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΎΟΝΤΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΈΡΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΉΜΟ . ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΈΡΕΥΣΉ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΏΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΜΑΣ........! ΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΆΠΤΥΞΗ;;;;;;;;;;;;;;; ΆΚΟΥ ΣΎΝΘΗΜΑ ΠΟΎ ΒΡΉΚΕ Ο ΑΘΕΌΦΟΒΟΣ..... ( ΑΛΛΆΖΟΥΜΕ). ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΜΉΤΣΟ..... ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗ ΝΎΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΊΑ...ΚΑΜ ΒΟΥΡΛΩΝ..... ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΆΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ........ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΉΤΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΌ ΤΗΣ ΝΗΦΗΣ.........! ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΚΑΘΌΛΟΥ.........! ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΤΈΛΗ .... 2.80 € ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΉΚΗ ΤΟΥ.....!

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Συναδελφε αγροτη ποσα τμ αποθηκη εχεις και ποσα κιλα σκουπιδια παραγει η αποθηκη το χρονο ? Για να καταλαβουμε ολοι και να συγκρινουμε τα ποσα !Δημοτικο φωτισμο εχεις προφανως εξω απο την αποθηκη !

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αγρότη, για το 2.80 σου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν είναι η πρώτη φορά που σχολιάζουμε την ακραία αυτή περίπτωση. Όμως όλοι μας δοξάζουμε, αυτούς με τις προσφυγές, που δεν φέρνουν αποτέλεσμα δύο χρόνια τώρα. Πρόταση με εφικτή λύση για την μειώση στις αγροτικές αποθήκες, δεν υπάρχει;; Το έψαξαν καθόλου οι ειδικοί επιστήμονες, και μελλοντικοί υποψήφιοι, έχουν πρόταση;

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Ανώνυμε 4.31μμ γράφεις μια μπουρδα ολκής. Ως προς την ανάθεση της εργολαβίας,που ηταν με ηλεκτρονικό διαγωνισμό και εκπτωση 48%, και όχι ανάθεση, δεύτερη εταιρεία με έκπτωση 46%η ΕΡΓΟΔΟΜΗ. Την ύδρευση Αγ. Χαρ/μπου Λαμίωτης εργολαβος με έκπτωση 50%(πάνε για διάλυση και γι'αυτό το έργο) , δεύτερος μειοδότης η ΕΡΓΟΔΟΜΗ.με 48% (;). Είμαι βέβαιος εάν τα έργα τα έπαιρνε η ΕΡΓΟΔΟΜΗ και τα δύο έργα θα είχαν τελειώσει. Βέβαια θα λέγατε "διαπλοκή" κλπ. Ε!!! μεινεται με την διαπλοκή, και χωρίς νερό στην λιαπατα και στρωμενους αγροτοδρομους.
Ειμαστε μια ωραία οικογένεια!!!!!!










Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι εργοδομη δεν καταλαβαίνω;

Ανώνυμος είπε...

1.32 π.μ , εάν έγραφε ΓΕΩΔΟΜΗ αφων Τσωμου, θα σχίζαμε τα ιμάτια μας στο μπλογκ για "ΔΙΑΠΛΟΚΗ"
Εαν ήταν η ΓΕΩΔΟΜΗ, εταιρεία των δυο αυτών έργων, τι λες θα τα παράταγε;

Ανώνυμος είπε...

Μπλόγκερ, ανάρτησε από Λαμία now για τα έργα ανάπλασης στον Γοργοπόταμο, μήπως ξυπνήσουν οι εδώ διοικούντες και κάνουν καμιά μελέτη ανάπλασης, δεν θέλουμε ...
εργα βρε αδελφέ, κάντε μας μόνον μελέτες.

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Το εχω ξαναπει ο τσωμος δεν κανει για τη δημαρχια αλλα η εταιρεια των παιδιων του που ειναι εντος δημου μονιμα τα μηχανηματα ειναι ευλογια !Οτι χρειαστει ο δημος θα τον εξυπηρετησει !Καμια σχεση δεν εχω μαζι τους ! Μακαρι να παιρνουν ολα τα εργα αυτοι στη δημοπρασια ! Για να τα φτιαχνουν,αρκετα με τους τσαπατσουληδες !Ειχαμε και εμεις παλια τον γωγο στον αγ κωννο που μας εξυπηρετουσε για τα παντα οποια μερα και ωρα ,ακομα και ρισκα επαιρνε να μας φτιαξει αυτο που θελαμε!

Ανώνυμος είπε...

Ρε τραχανά γράφεις για τον βιολογικό κ δεν λες ότι κ τον βιολογικό στον μώλο τον έφτιαξε ο τσωμος κ ορίστε κατάντια ολό παράπονα ούτε παροχές ούτε φρεάτια ούτε ρεύμα ούτε συνδέσεις με τα σπίτια..εχεις κ άποψη κ μιλας

Ανώνυμος είπε...

Για το βιολογικο του Μωλου ο Δηματχος φταιει που δεν προχωρα τις συνδεσεις και την λειτουργια του ..οχι ο καθε κατασκευαστης ...αρκετα με την Λασπη του καθε ανικανου

Ανώνυμος είπε...

Κλεφτες και αμαρτωλοι ...

Ανώνυμος είπε...

Ποια η σχεση του Δημαρχου με τον εργολαβο Ντουβα ;;

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε εσυ εισαι ο εμμονικος με τους τσωμαιους ε? Τωρα πουλας τρελα ε? Μηπως ηθελες να τα κανει δωρο ολα τα εκτος μελετης ?Να φτιαξει το δικτυο απο τη τσεπη του ? Γελασα ρε φιλε καλο ! Αληθεια ο τσωμος τον εχει φτιαξει ?