10 Μαρτίου 2021

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, από την οικονομική επιτροπή, ο προϋπολογισμός του Δήμου Καμένων Βούρλων για το 2021, με ‘αιχμές’ από Βούλγαρη Π.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

8 σχόλια:

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φετος ξυπνησε η αντιπολιτευση και δε δινει λευκες επιταγες ψηφιζοντας τον προ-σμο οπως η γκαφα που εκανε περσυ που ειπε ναι σε ολα! Αλλα τα κανει ολα για το θεαθηναι ,της αρεσουν οι θεωριες και οχι η παραγωγη πολιτικης ! Δεν εκανε ενσταση στην επιτροπη του αρθρου 152 που αυτη ειναι η πραγματικη ενσταση που συζητειται ενωπιος ενωπιω,η πρωτη ειναι μπουρδες ,οπως εκανε ο σκουφιας περσυ, για τα ακριβα δημ τελη παροτι εχει προταση τεκμηριωμενη ! Θυμαστε τι ειπαν στο σκουφια περσυ ? Ειστε ενας μονος απλος πολιτης γιατι δεν σας ακολουθησαν και αλλοι ? Η αντ-τευση ειναι θεσμος εχει 28 % ψηφων και σιγουρα το 80% των δημοτων τωρα εναντια στα πανακριβα δημ τελη ειδικα γ21 !Το θεατρο σας τελειωσε δε θελετε πραγματικα να παιξετε ρολο στην ευκαιρια που σας δοθηκε να γινετε ηρωες,ντροπη σας !

Ανώνυμος είπε...

Ποιό 152 ρε τραχανά...Όλοι πιασμένοι είναι

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

ΑΦΟΥ δε κανει την ενσταση δεν θα μαθουμε ποτε ποσο πιασμενοι ειναι ! Υπαρχει και η δικαιοσυνη μετα την επιτροπη να προσφυγει !

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά θέλουν όπως γνωρίζεις , προσωπικά χρήματα ποιος θα πληρώσει ?

Ανώνυμος είπε...

να κανουμε ερανο

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

για αυτο παιρνουν εξοδα παραστασης για συμβουλια και επιτροπες και λεγεται αντιπολιτευση 7 συμβουλων να προασπισει τα δικαια ,αλλα δε θα το μαθουμε ποτε ,2,80 ε στον αερα με γεια μας

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ως μέλος της αντιπολίτευσης ουδέποτε έλαβα έξοδα παράστασης μήπως μ τα κρατάει ο τσωμος;

Ανώνυμος είπε...

Εκεινο που ξερουμε ειναι οτι οι δημ. συμβουλοι ΔΕΝ παιρνουν {εξοδα παραστασης για συμβουλια και επιτροπες} οπως παλαια.
Παιρνουν μονο αυτοι που βρισκονται σε αποσταση 10 χιλιομετρων απο την εδρα του Δημου.
Ποσοι ειναι ; Ενας; Κανενας;
Τωρα πως σκαει ως είδηση; Ενας ΘΕΟΣ το ξερει,εκτος εαν αλλαξαν οι νομοι.