16 Μαρτίου 2021

Λαγάνα γίγας στον Άγιο Σεραφείμ. Ζυγίζει 170 κιλά

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Συνεχίζοντας την παράδοση ο φούρνος Αντωνίου στον Άγιο Σεραφείμ του δήμου Καμένων Βούρλων έφτιαξε και φέτος την λαγάνα γίγας.
Η φετινή λαγάνα ζυγίζει 170 κιλά και είναι αφιερωμένη στην επανάσταση του 1821 και την επέτειο των 200 ετών.

Ο κύριος Αντωνίου μέσα από το Star Κεντρικής Ελλάδας θέλησε να ευχαριστήσει και τον μητροπολίτη Φθιώτιδας κύριο Συμέων.

Το 2014 μας λέει, με είχε επισκεφτεί σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου νοσηλευόμουν.

Ο κύριος Αντωνίου πάντως έχει στο πλευρό του την νέα γενιά που τον βοηθά να συνεχίσει την προσπάθειά του.

Δείτε όλε τις φωτογραφείες και το σχετικό video στο tvstar.gr

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να και ΕΝΑΣ συμπολίτης μας , επαγγελματιας, με προσφορά στις Παραδόσεις μας, στην Ιστορία μας, στους Νέους μας.
Σε Ευχαριστούμε κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Να Εχεις Υγεια .

Ανώνυμος είπε...

Κυρίως είναι ένας μικρομεσαίος που αγωνίζεται να επιβιώσει σε οικονομικές
συνθήκες κατοχής,που επιβάλουν με το ζόρι τα κόμματα εξουσίας με την φορολογική ληστεία στα πάντα για να πληρωθεί η κομματική πελατεία.
Κουράγιο κ. Φουρναρη και πλήρωνε το τέλος επιτηδεύματος γιατί αλλιώς δεν σου επιτρέπουμε το δικαίωμα να δουλέψεις?

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα μπλόγκερ. Δύο αναρτήσεις τελευταία μου έχουν κάνει εντύπωση η μία η προσφορά και θεματολογία του κ. Αντωνίου, από την Σκάρφεια που έκανε το γύρο του διαδικτύου, να είναι πάντα καλά. Η δεύτερη είναι η ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου στον Αγ. Κων/μο, που θα έχει προστιθέμενη αξία στον τόπο μας σε βάθος χρόνου. Αξίζουν τα μπράβο μας πρώτα στην Αρχαιολογική Υπηρεσια Λαμίας και μετά στην Περιφέρεια για την διάθεση της πίστωσης. Τέτοιες προσπάθειες χρειαζόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε νέα για τα δημοτικά θέματα, λοιπόν
1. Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2021 από το δημοτικό συμβούλιο.
2. Αναρτήθηκε στο διαύγεια ο ισολογισμός του 2019.
3. Τροποποιείται η χάραξη του διδύμου αγωγού αποχέτευσης ΚΒ. Είναι θέμα στην Ο.Ε προσεχώς.

ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΤΟ {1} ΕΙΝΑΙ ………… FAKE NEWS

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2021 ΤΟΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ 8/3/21. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?

Ανώνυμος είπε...

Διαβασα τα τελευταια αρθρα/αναρτησεις μετά απο καιρό και έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο Παναγιώτη Βούλγαρη για την υπεύθυνη στάση με την οποία αντιμετωπιζει τα δημότικά μας θέματα. Ειναι ενημερωμενος πάντα, ειναι πιστός στις απαιτήσεις της θέσης του δημοτικού συμβούλου, είναι αυστηρός ίσως, αλλά έχει παντα προτάσεις και είναι άοκνος, όντας συνέχεια παρών στα δημοτικά πράγματα. Την ίδια ώρα η μεγάλη πλειοψηφία των συνομήλικων του απολαμβάνει την σύνταξη τους, και την ανέξοδη κριτική στα καφενεία (οταν ήταν ανοιχτά). Άνθρωποι σπουδαγμένοι ή μη, έχοντες και κατέχοντες, βολεμένοι και άπραγοι, αφήνουν χώρο να γίνονται Δημαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι πολλοί ανίκανοι συνδημότες μας.
Όσο για τη νεολαία που υποτίθεται ότι θα ήταν το μέλλον του τόπου και η λύση για τα προβλήματα του, αν δούμε τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και τους τοπικούς συμβούλους τους νέους, είναι για κλάματα... Φρεντάκι, κινητό, "μ@λ@κα", "αι γ@μΗσ@υ", "φιλάκια", ποδόσφαιρο, άχνα για οποιοδήποτε θέμα του Συμβουλίου, και φυσικά το χέρι ψηλά να μας δει ο αρχηγός οτι συμφωνούμε σε όλα. Για να μην πω για τα ρουσφέτια. Οι υπόλοιποι νέοι που δεν συμμετέχουν στα κοινά, έ, περιμένουν να τους λύσουν τα προβλήματα οι παραπάνω. χαχαχα
Για αλλη μια φορά μπράβο Παναγιώτη.

Ανώνυμος είπε...

9.48 η αποτυχημένη τελευταία 7ετία ειναι γεμάτη απο νεους ή σχετικά νέους που υποτιθεται θα εκαναν τη διαφορά. Αλλά μονο προς το χειροτερο ήτανε
Α, έχουμε και έναν ωριμο, τον Παπαναγιώτου. Εμπειρία, γνώση, σταθερότητα, ικανότητα, αφοσίωση στο κοινό συμφέρον. Δεν ειχε πει ότι συμπράτει με τον γιατρό για να μας σώσει, να βάλει πλάτη; Και φάγαμε μια αυξηση στα τέλη που τη καταφχαριστηθηκαμε με τις ψήφους Παπαναγιώτου.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Άσε που έβαλε κ τη νύφη του στο κέντρο υγείας καμένων Βούρλων. Οι υπόλοιποι στο πηγάδι κατουρησαμε που ψηφίσαμε Συκιωτη; Αι σιχτίρ με τις δικές μας ψήφους εισπράττει χρήματα η νύφη σου προδότη. Εαν ήξερα Έτσι τσωμο κ πάλι τσωμο

Ανώνυμος είπε...

Τα τέλη καθαριότητας φωτισμού στα 1.80 και 2.9 ευρώ.
Τα κοινόχρηστα φώτα στα Καμ. Βούρλα ανάβουν στις 7.05 το απόγευμα, εδώ θα κάνετε οικονομία Δήμαρχε και Πρόεδρε του τοπικού συμβουλίου;
Δεν σας το έχουν πει; Δεν το βλέπετε; Εως Πότε η ανοχή μας.
Τα φώτα της Εθνικής οδού γιατί ανάβουν μια ώρα πριν;

Ανώνυμος είπε...

Εβλεπα ντοκυμαντέρ από Άνδρο ,προσπάθησα με εικονικό τροπο να σκεφτώ ως επόμενος δήμαρχος μια προσομοίωση για την περιοχή μου ,δεν έβγαινε με τίποτα.Κατεληξα ότι το κύριο εμπόδιο είναι η εφαρμοσμενη κουλτουρα
του τόπου.Δεν είναι προσωπικό ζήτημα αλλά συνολικό.Ο Δήμος είναι δομή κοινωνική δεν είναι κάποιων δήθεν κακών που όταν εκλείψουν θα έλθουν οι άλλοι δήθεν καλοί.Λυπαμαι για το πεσιμιστικο συμπέρασμα αλλά δείτε τα πράγματα όπως έχουν π.χ. η διαφορά ιαματικής πολιτικής Πόζαρ και Κονιαβιτη .

Ανώνυμος είπε...

Ο Συκιωτης δημιουργησε 'σχολη' για το τροπο διοικησης. Ελλας ντετολ και βολτα ως το Χωλ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ … ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΙΣ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ LED ?

Ανώνυμος είπε...

@9:02 21/3/2021. Δε μας λες εσύ τι σε ενημερώσαν, αφού έχεις τόσα κονέ και έμαθες μέσα σε 5 μέρες την απόφαση που δε γράφτηκε καν ακόμα???

ΗΛΙΑΣ ΤΖΟΒΑΣ είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΔΩ ? ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΔΩ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Κ.Τζοβα μην εισαι χυδαιος.Γιατι είναι ανίκανοι;Μήπως επειδή δεν απαντούν σε εσένα.
Απαντούν εκεί που θέλουν εντός των οργάνων του Δήμου.Φυσικα και είσαι αντίθετος με την οποία φαύλη απόφαση,αλλά ανίκανοι δεν είναι.Αντιθετως είναι ικανοί να αποφασίζουν και να το στηρίζουν ,εκεί που ο νόμος τους το επιτρέπει.Αυτο λέει η Δημοκρατία.Βεβαια δεν υπάρχει Αμεσοδημοκρατία όπως θα την ήθελες.Τι να κάνουμε αυτό το σύστημα έχουμε.ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ακόμα ασχολείσαι με αυτούς? Αξία τους δίνεις, άφου όλοι τους έχουν μάθει πλέον.Με το να ασχολείσαι νιώθουν ότι είναι κάποιοι και τους αρέσει. Άστο ο χρόνος θα δείξει τροχός είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΝΝΟΩ ΑΠΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ---ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΧΕΔΌΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ;ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΆ ΚΛΠ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν είναι φοροφυγάς? Άκουσα ότι υπάρχει βίντεο, σε ένα απόγευμα που στο ιατρείο του μπήκαν 20 άνθρωποι. Θέλει κάποιος να μας ενημερώσει εκείνη την ημέρα πόσες αποδείξεις έκοψε? Άστο σας το λέω εγώ! Καμία απόδειξη. Αυτόματα αυτό τον κατατάσσει στους φοροφυγάδες και δεν ισχύει η συκοφαντική δυσφήμηση.

Ανώνυμος είπε...

Nα και άλλος ένας με κουκούλα "Άκουσα ότι υπάρχει βίντεο"..."μπήκαν 20 άνθρωποι". " Αυτόματα .. στους φοροφυγάδες" "δεν ισχύει η συκοφαντική δυσφήμηση".
Με το 'άκουσα..." κλπ έβγαλε πόρισμα.
Εαν σε εσένα καταθέσει μήνυση , με τα παραπάνω, τι λες δεν θα σφίξει ο κ@@@@ς σου;

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΑΑ?? ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΥΦΑΞΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ΕΧΕΙ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ, ΑΝ ΠΗΔΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε ρε φιλαράκι. Θες να πεις δηλαδή ότι κόβει αποδείξεις και είναι νόμιμος. Τα πόθεν έσχες του τα έχεις δει? Εμ τα έχεις δει. Εγώ σου φταίω? Που με απειλείς και με μηνύσεις ?

Ανώνυμος είπε...

Νεα, αλλα με επιφυλαξη γιατι τα εμαθα από σποντα
Ο Συκιωτης εχει μηνυσει τον Σκουφια για συκοφαντικη δυσφημηση γιατι τον ειπε φοροφυγα σε περσινη συνεδριαση του ΔΣ που αφορουσε τα δημοτικα τελη. Για μαρτυρες προτεινε **** και τον ******
Ο Σκουφιας όταν κληθηκε να καταθεσει στο Αστυνομικο Τμημα πηρε αντιγραφα των ενορκων καταθεσεων των μαρτυρων και διαπιστωνει ότι οι μαρτυρες στη καταθεση τους ενώ ειχαν γνωση πως ακριβως εγινε το συμβαν σκοπιμα το απεκρυψαν για να στηριξουν τον Συκιωτη.
Ο Σκουφιας καταθετει το πρακτικο της συνεδριασης που τους διαψευδει και με τη συμβουλή του δικηγορου του καταγγελει τον ***** στην Αστυνομικη Διευθυνση Λαμιας για ψευδορκια και ετοιμαζει και μηνυσεις για ψευδορκια και παραπλανηση της Εισαγγελικης Αρχης που εξεταζει την υποθεση της μηνυσης Συκιωτη.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ.
ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΧΙΛ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ.
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ κλ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, εαν κοψουν αποδειξεις και εμφανισθουν στην φορολογικη τους δηλωση, ΤΟΤΕ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ.
ΕΓΩ, ας πουμε, ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΤΟΝ ΣΥΚΙΩΤΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΦΗΝΩ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΜΗ; ΕΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΕΓΩ ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ.
ΔΕΚΤΟ Η' ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΜΕ ΚΑΘΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΏΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε την παραπληροφόρηση και σταματήστε να πιστεύετε αυτά που σας λέει ο πιπίλας για να μην κόβει αποδείξεις.
Έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια το ασυμβίβαστο μεταξύ του αξιώματος του δημάρχου και της άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας. Και όταν ασκεί το επάγγελμά του οφείλει να εκδίδει αποδείξεις. Κατανοητό ?

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Φίλε, εάν έχει καταργηθεί το ασυμβίβαστο, θα το ψάξω, και θα ενημερωθείς. Πάντως θεωρώ ότι είναι ΑΚΡΑΙΟ να είναι υποχρεωμένος να κόβει αποδείξεις και να μην κόβει ΚΑΜΜΙΑ όλο το χρόνο, και να έχει μηδενικό εισόδημα στην Φ.δηλωση.