10 Μαρτίου 2021

"Νομος2" Η επιθυμία του Συκιωτη μέρος 2ο.

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Για ποιον πληρώνει ο Δήμος Κύριε Συκιωτη; Ποιανού συμφέροντα υπερασπίζεστε;
Πόσο στοιχίζει στους δημότες η επιθυμία σας, στο να υπερασπίζεστε τη μη ακύρωση διαγωνισμών που έχουν κριθεί από το ελεγκτικά όργανα φωτογραφικοί;
Θα ζητήσετε κ Τρίτη θητεία να ολοκληρώσετε ένα έργο που θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί στην πρώτη;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΣΤΙΣ 16/3/21 ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ LED ΤΟΤΕ... ΣΥΚΙΩΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΛΟΓΩ ΚΟΣΤΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ... ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΩΜΟ ΝΑ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ... Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ... ΜΕ ΤΗΝ 31/3 ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ... ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.
Ε ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ... ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει το έχει τερματίσει ο δήμαρχος..λυπάμαι πολύ γιατρέ. Βούλγαρη συγχαρητήρια για την παρέμβαση σου αλλά δεν τα χεις γράψει εσύ κάποιος άλλος πρέπει να πάρει τα εύσημα κ δεν τον ξέρουμε. Βγάλτε τον μπροστά τέτοιους θέλουμε

Ανώνυμος είπε...

Καλή η παρέμβαση Βούλγαρη αλλά θα είναι "μισή" αν μετά τις 16/3 δεν στριμώξει τον Συκιώτη όπως αναφέρει ο πρώτος σχολιαστής. Της παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδείξει και στους πλέον κακόπιστους οτι το παιχνίδι δεν είναι στημένο μεταξύ Τσώμου-Συκιώτη.

Ανώνυμος είπε...

Συκιωτης Τσωμος υπόγειες διαδρομές είναι ντεφακτο αυτό. Σε λίγο θα το γνωρίζουν κ οι πέτρες

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Βουλγαρης, μέχρι χθες έκανε προσφυγές κατά του έργου με τα ΛΕΝΤ,
η πρώτη προσφυγή έγινε δεκτή , η δεύτερη προσφυγή απορρίφτηκε στην αποκεντρωμένη.
Σε ολες τις αποφάσεις για το έργο των ΛΕΝΤ , από το 2017 , πάντα ήσουν-είσαστε ΚΑΤΑ, σήμερα συμφωνείς με την ανάθεση σε νομικό αλλά ψηφίζεις ΟΧΙ .

Θεωρείς και θεωρείτε συλλογικά, το έργο « ένα εξόχως σηµαντικό έργο» και θα πρέπει να δώσει λόγο ο Δήμαρχος στους πολίτες , ότι έχει «νομική ευθύνη για αυτή την προφανέστατη παράβαση καθήκοντος»
Αφού έχει νομική ευθύνη και παράβαση καθήκοντος , τότε ΓΙΑΤΙ δεν έχουν ασκηθεί αυτά τα ένδικα μέσα μέχρι τώρα;; Τι περιμένετε; Είσαστε αξιωματική αντιπολίτευση, πρέπει να ασκείται ουσιαστική-αποτελεσματική κριτική και όχι μόνον, για τα συμφέροντα των δημοτών.

Κυριε Βούλγαρη, κάποιος άλλος, μη νομικός, σου το έγραψε, δεν πειράζει, μοιάζει ως προεκλογικό μανιφέστο, τέτοιες θα είναι οι τοποθετήσεις σας μέχρι τις εκλογές, τουλάχιστον να μην έρχεσαι σε αντίθεση με τα πεπραγμένα σου- σας.

Κύριε Δήμαρχε, δεν έχει και άδικο η αντιπολίτευση, ότι τα έργα και μελέτες καρκινοβατούν ή ακυρώνονται, εμείς οι δημότες όταν παίρνεται μια απόφαση από το Δ.Σ πρέπει να δίνεται με τους συμβούλους σας την δέουσα προσοχή, ώστε να μην καθυστερούν δια λόγους τυπικούς- διαδικαστικούς.ΕΣΕΙΣ έχετε την πολιτική ευθύνη.

Ανώνυμος είπε...

Οι προαναφερόμενες προσφυγές καταγγελίες τοποθετησεις όπως θετε πέστε τα είναι διότι ο δήμαρχος δεν λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες δικαίου κ τη νομοθεσία. Όλα αυτά προκαλούν σε εμένα τουλάχιστον το αηδία κ ντροπή. Σε εσάς του υπόλοιπους που τον στηρίζετε δεν ξέρω...Όμως για τον κόσμο τους δημότες κ τον τόπο έχει ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΕΥΘΎΝΗ κύριε είστε άχρηστος. Δεν μπορειτε ούτε 2 γουμαριων άχυρα να μοιράσετε. Παραιτηθείτε άμεσα!!!!!!