28 Φεβρουαρίου 2021

Εκδηλώσεις Εξωραιστικου Πολιτιστικού Συλλόγου Μενδενιτσας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τις εξής εκδηλώσεις του Συλλόγου για φέτος:

1. Λιτή τιμητική εκδήλωση το Σάββατο, 10 Απριλίου για τα 200 χρόνια απελευθέρωσης του Κάστρου από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, που έχει κανονίσει ο Σύλλογος με τον πρόεδρο της Κοινότητας. Θα γίνει κατάθεση στεφάνων στον αδριάντα του Δυοβουνιωτη στην πλατεία της Ράχης. Λόγω της πανδημίας δεν υπολογίζουμε η εκδήλωση να είναι ανοιχτή στο κοινό.

2. Γενική Συνέλευση για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου την Κυριακή 8 Αυγούστου, στην αίθουσα του Συλλόγου στο κοινοτικό γραφείο της Μενδενίτσας ή στο προαύλιο του Σχολείου Μενδενίτσας αν στις τότε συνθήκες της πανδημίας οι μαζώξεις σε κλειστούς χώρους είναι επικίνδυνες. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση μετατίθεται για Σάββατο 14 Αυγούστου στον ίδιο χώρο.

3. Συμμετοχή στην δράση της εθελοντικής ομάδας Let’s do it Greece για το 2021, με την αιγίδα της Εθνικής Επιτροπής “ΕΛΛΑΔΑ 2021”. Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, θα φυτέψουμε τις Ρίζες που μας Ενώνουν! Την ημέρα αυτή θα ενωθούμε νοητά με εκατοντάδες άλλες εθελοντικές ομάδες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε ταυτόχρονες, οργανωμένες φυτεύσεις-αναδασώσεις. Θα δημιουργήσουμε ένα συμβολικό τείχος πρασίνου απέναντι στην κλιματική αλλαγή και θα γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της πατρίδας μας.

Ενόψει της αβεβαιότητας του πως θα εξελιχθεί η πανδημία, ο Σύλλογος θα ανακοινώσει πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων αργότερα μέσα στον χρόνο. Ευελπιστούμε πως οι εμβολιασμοί και η αύξηση της θερμοκρασίας θα συντελέσουν να έχουμε ένα πολύ κανονικότερο καλοκαίρι από το καλοκαίρι του 2020. Να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη τις ιδέες μας για δράσεις και εκδηλώσεις που θα φέρουνε το κόσμο κοντά.

Δέσποινα Τσαμαντανη
Πρόεδρος ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: