15 Μαρτίου 2021

Καρτ ποστάλ από το Google Earth - Νέα Άγναντη

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Επιστολή αναγνώστη

Βλέπουμε το σχέδιο πόλης της Νέας Αγναντης. 

Εκεί που είναι η πινέζα προβλέπεται γήπεδο ποδοσφαίρου. 
Είναι υποχρεωτικοι τώρα οι χώροι άθλησης στα σχέδια πόλης όχι απλά πλατείες.
 
Επειδή η πολεοδόμηση έγινε από το κράτος και η απαλλοτρίωση αυτός ο χώρος άθλησης δεν ανήκει στο Δήμο αλλά στο υπουργείο Υγείας -  αθλητισμού. 
Έτσι δεν μπορεί να το κατασκευάσει το γήπεδο ο Δήμος ,εννοώ ένα μικρό 5Χ5 που τόσο λείπει από τη μικροπολη μας ! 

Το αστείο είναι ότι και ο κάθε υπουργός μπορεί να μην ξέρει την ιδιοκτησία αυτή γιατί μπορεί να είναι κρυμμένη σε κάποιο φάκελο και κανένας δήμαρχος δεν την απαίτησε ! 

Πολλές φορές είχα πει σε πρώην υποτιθέμενο δήμαρχο να ζητήσει την κυριότητα του χώρου να φτιάξουμε 5Χ5 αλλά ντρεπόταν ή φοβότανε.
Το ίδιο ισχύει για χώρους άθλησης στο σχέδιο πόλης ΛΟΓΓΟΥ αλλά εκεί ο Δήμος έχει την ιδιοκτησία και μπορεί να τους κατασκευάσει ήδη. 

Στα καμένα βούρλα νομίζω ότι υπάρχει τέτοιος χώρος άθλησης στο Μώλο νομίζω όχι! 

Είναι άκρως απαραίτητο να φτιάξουμε χώρους άθλησης ανοιχτούς στο ευρύ κοινό!



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας τα λες καλά φίλε. Να φτιαχτεί γήπεδο στην μέση του πουθενά? Δεν είναι και τόσο καλή ιδέα. Αν είναι να φτιαχτεί κάτι να φτιαχτεί στον Άγιο Κωνσταντίνο. Στην νέα άγναντη τι το θες το γήπεδο να παίζουν οι κατσίκες?

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά για κάνα κρούσμα θα μάθουμε τίποτα; το Λαμία ριπορτ κάθε τρεις και λίγο αναφέρει κρούσματα για το Δήμο Καμένων Βουρλων. Από το Δήμο όμως δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση. Σιγή ιχθύος. Δε θα έπρεπε να ξέρουμε τι γίνεται στην περιοχή μας με τα κρούσματα επισήμως; γιατι άλλο η επίσημη ενημέρωση κι άλλο το ράδιο αρβύλα από γειτονιά δε γειτονιά

Ανώνυμος είπε...

Αι ρε βλάκα χρονιαρες μέρες μιλάς για κρούσματα

ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

Φιλε η νεα αγναντη απεχει μονο 2 χιλμτρα απο τον αγιο κωννο ! δυστυχως ο δημος δεν ειναι ιδιοκτητης και το μονο που εχει ειναι το οικοπεδο του πολιτιστ κεντρου ! στη νεα αγναντη αν το οικοπεδο ζητηθει ειμαι σιγουρος οτι δεν θα αρνηθουν να το δωσουν ! με λιγα λεφτα μπορει να γινει γηπεδο ,ολα τα παιδια εχουν ποδηλατα ,τα πιο μεγαλα μηχανακια ,οι γονεις αυτοκινητα ,ακομα και με τα ποδια ειναι κοντα

Ανώνυμος είπε...

Δηλ εδώ δεν έχουν στον Άγιο ένα άσφαλτο σωστό,και ζητάτε στα πέντε σπίτια το ΟΑΚΑ, ρε σκατογυφτοι.