28 Ιουνίου 2010

Σε ποιανού τσέπη μπαίνουν τα λεφτά κύριε Δήμαρχε?

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Από εφημερίδα ‘σέντρα’

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια είναι η τσέπη. Του Μάκη

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.
ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΑΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ BLOG

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι ποιο απλά φίλε και δεν χρειάζεται να βλέπεις συνομωσιολογίες παντού.

Έκανε μια δήλωση ο Δήμαρχος, ανέφερε κάτι για’ λεφτά’ και ‘τσέπη’ και γεννήθηκε η απορία για το ποια τσέπη αναφέρεται ο δήμαρχος.

Βέβαια βάλε στο μυαλό σου ότι όσοι έχουν οικονομικά στοιχεία του δήμου σίγουρα θα μπορούν να βγάλουν και ποιο ασφαλή συμπεράσματα.
ΠΧ. Πόσα έσοδα είχε ο δήμος τα 4 τελευταία χρόνια, τι επιχορηγήσεις έλαβε και γενικότερα πόσα και από πού ήταν τα έσοδα του (ένα το κρατούμενο)
Από την άλλη τώρα, πόσα λεφτά δαπανήθηκαν από αυτά (τα έσοδα εννοώ) και για ποιους λόγους?? (αναλυτικά παρακαλώ).
Και τέλος πόσα είναι τα διαθέσιμα, για να δούμε αν προκύπτει το ‘υπόλοιπο’ σωστά.

Αν κάνω κάτι λάθος η σκέπτομαι λάθος ζητώντας διευκρινίσεις για τα παραπάνω, παρακαλώ να με ενημερώσετε

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

shetika me ta arnhtika sxolia kata toyDHMARXOU K VOUrLWN ANTWNIOY SERAFEIM
Makari na hsastan oloi toso timioi oso o DHMARXOS ton opoio tha exete dhmarxo gia mia dekaetia akomh
den eimai ekprosopos tou ala oso mporw na kserw DEN sas grafei sta @@@@@@@ giati kanei mpanio kathe mera kai tha svisteite
Sas grafei sta palia tou papoutsia

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι τελικά εάν ο τόπος αυτός θα πάει μπροστά....ο λόγος που αναρωτιέμαι είναι μονάχα ένας, κάθε φορά που κάποιος ονειρεύεται να γίνει Δήμαρχος ......θα πρέπει να γίνεται όλο αυτό? δηλαδή κατηγορίες και λάσπη προς κάθε κατεύθυνση. Μετά από πάρα πολλά χρόνια ήρθε σε εμάς ένας άνθρωπος που μπορεί να μην είναι ρήτορας , έχει όμως την όρεξη να κάνει καλό στον τόπο μας, θεωρείται πως είναι πρέπον να του καταλογίσουμε ψεύτικες κατηγορίες? εάν ναι τότε δεν μπορώ πλέον να περιμένω τίποτα καλύτερο από αυτόν τον τόπο , από αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν απλά την καρέκλα και θεωρούν μαζί με όλους τους άλλους που είναι γύρω τους πως είναι οι μοναδικοί σωτήρες Γ.Α.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε κατάλαβα φίλε 7,39, ποιος είναι αυτός που λες πως ήρθε και έχει όρεξη για να κάνει καλό στον τόπο μας??? Ο Μάκης Αντωνίου?? είσαι στα συγκαλά σου?? Είσαι από τα Καμένα Βούρλα? Ξέρεις πως αποκαλούν στα Καμένα τον Μάκη ??? για βγες ρώτα και μάθε πως τον αποκαλούν και γιατί !!

Και εν πάση περιπτώσει οκ άποψη σου γούστο σου και καπέλο σου να πιστεύεις ότι θέλεις. Μπορείς σε παρακαλώ αν μας πεις τι και ποιο έργο ουσίας έκανε ο Μάκης στα Καμένα Βούρλα ???

Ανώνυμος είπε...

από το ύφος σου κύριε Ανώνυμε βλέπω πως κάθε διαφορετική άποψη από την δική σου δεν είναι καν ανεκτή ... μάλλον η δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου για σένα είναι κάτι ξένο ..ελπίζω πως δεν θα έχεις καν το θράσος να ασχοληθείς με τα κοινά είσαι επικίνδυνος... δεν είμαι εκπρόσωπος κανενός ...τι έργα έχει κάνει ο νυν δήμαρχος μπορούμε εύκολα να τα μάθουμε και εγώ και εσύ ...όμως θα ήθελα εσύ ,που με τόσο πάθος κατηγορείς.. έστω και ανώνυμα ...με αποδείξεις όμως να μου παρουσιάσεις όλα αυτά που έχει κάνει ο δήμαρχος και έχει βλάψει τον τόπο μας...περιμένω αποδείξεις(δημοκράτη) Γ.Α.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γ.Α.Κ. καταλάβαμε όλοι μας ότι δεν ξέρεις τα έργα που έχει κάνει ο Μάκης (ίσως γιατί δεν έχει κάνει έργα …) Το γιατί τον υποστηρίζεις δεν έχουμε καταλάβει!

Η politically correct αιτία για να τον ‘στηρίζεις’ έτσι, και ας μην είσαι εκπρόσωπος του όπως λες, είναι να έχει κάνει έργα για τον δήμο, διαφορετικά μήπως σε βόλεψε σε καμιά θεσούλα εσένα η κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο ?

Τώρα για τα περί δημοκρατίας και κατηγοριών που γράφεις με αφήνουν άφωνο και μάλλον δεν διάβασες καλά το μήνυμα μου.
1)Δεν κατηγόρησα κανέναν, απλά λέω ότι δεν έχει κάνει έργα.
2)Από την άλλη, αποδέχτηκα και την άποψη σου, γράφοντας ‘γούστο σου καπέλο σου’, αλλά πες μας και εμάς ποια έργα έκανε ο Δήμαρχος για να καταλάβουμε και εμείς ρε αδερφέ.
3)Τελειώνοντας, δεν έχω να παρουσιάσω ούτε σε εσένα αλλά ούτε και σε κανέναν άλλο αποδείξεις για το τι έχει κάνει η δεν έχει κάνει ο Μάκης, ο ίδιος όμως πρέπει να λογοδοτήσει κάποια στιγμή για τις πράξεις του αλλά και τις παραλήψεις του.
4)Και τέλος, όπως εσύ, έτσι και εγώ καταθέτω την άποψη μου ανώνυμα, δεν καταλαβαίνω όμως γιατί εγώ κρίνομαι για αυτό ενώ εσύ χαίρεις ποιητικής αδείας. Το ΓΑΚ για να σε προλάβω δεν είναι κάποιο όνομα ούτε μπορεί να ταυτοποιηθεί.


Φιλικά ένας δημότης

Ανώνυμος είπε...

Θεσούλα πιθανόν αποζητάς εσύ και μάλλον καρέκλα...όταν μιλάς με τρόπο του τύπου γούστο σου καπέλο σου δείχνει άνθρωπο που όχι μόνο δεν έχει δημοκρατικές αντιλήψεις ,αλλά σαν ένα ακόμα μικρό παιδί που δεν του κάνανε το χατήρι να του πούνε ναι.. βγαίνει και απλά κατηγορεί.. τέλος πάντων πιθανότατα είσαι και εσύ ένας από εκείνους που έξω από το χορό χορεύεις αλλά από μέσα .... τίποτα

περιμένω στοιχειοθετημένα με αποδείξεις να με πείσεις... πως ο Δήμαρχος είναι ανάξιος όπως εσύ λες ...εάν έχεις αποδείξεις και εγώ και πολλοί άλλοι θα σε ακολουθήσουμε .... εάν όμως δεν έχεις σε παρακαλώ απλά σώπασε το site είναι ενημερωτικό...και όχι λασπονέρι
Γ.Α.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας λες γιατί στηρίζεις – ψηφίζεις Μάκη και με ανησυχεί όμως.
Έλα πες την αλήθεια τώρα, ποια η σχέση σου με τον δήμαρχο… αφού δεν λες κάτι για το έργο του, σίγουρα κάτι άλλο υπάρχει μεταξύ σας.

Επίσης μην παίζεις με τις λέξεις, το ‘γούστο σου καπέλο σου’ δηλώνει ότι δημοκρατία έχουμε μπορείς να πιστεύεις – στηρίζεις – ψηφίζεις ότι θέλεις.

Δεν προσπαθώ να σου επιβάλω την άποψη μου, ζητώ να τεκμηριώσεις την δικιά σου και εσύ λες ότι δεν είμαι δημοκράτης??

Μα ρε παιδιά, ένα μπορεί να μου πει τι έργα υποδομής έχει κάνει ο Μάκης στα Καμένα Βούρλα???? Γιατί εγώ μπορώ να πω τι δεν έχει κάνει.
Σχολείο τζίφος,
δίκτυο ύδρευσης από αμίαντο,
πολεοδομικό μείναμε στις υποσχέσεις,
βιολογικός τον δουλεύουν άσχετοι,
κλπ κλπ κλπ

Έχεις αρχίσει και με κουράζεις Γ.Α.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ποία είναι η σχέση μου με τον Μάκη Αντωνίου? είμαι Δημότης Καμένων Βούρλων.
Μιλάς για έργα που δεν έκανε, αλλά δεν έχεις τα κότσια να πεις και ένα που έκανε....θα σου αναφέρω πολλά έργα του φανερά και μη (κάποια στιγμή σήμερα) ...πάντως για να φέρω την συζήτηση σε καλοκαιρινά επίπεδα ... την γαλάζια σημαία εσύ πάντως σίγουρα δεν την έφερες ..ειδικά μετά από όλα αυτά που ακούστηκαν για τον τόπο μας...μόνο και μόνο με αυτό θα φέρει ψωμί στο στόμα σου μήπως και κλείση από τα ψέματα... ααα και κάτι ακόμα δεν τον υποστηρίζω έχοντας οφέλη ξέρω πως θέλει το καλό του τόπου....ενώ εσύ κουράζεσαι πολύ εύκολα...κατάφερα να σε κουράσω εγώ φαντάσου μπροστά σε προβλήματα τι θα πάθεις...χαχαχα

και για να μην ξεχνιόμαστε Γ.Α.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Ηλεκτροφωτισμός οδών κατά το δοκούν !! Έργα πνοής !!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Γ.Α.Κ.

Η Γαλάζια σημαία είναι μια πολύ παλιά ιστορία για την πλαζ και δεν έχει να κάνει με τον Μάκη. Άλλοι έχουν ανοίξει το δρόμο που πατάει ο Μάκης καταρχήν και κατά δεύτερον οι υποδομές που υπάρχουν δεν έχουν φτιαχτεί από τον Δήμαρχο. Το σφετερίζεται ωστόσο ως ‘έργο’. Να μην πιάσω βέβαια το θέμα του πόσο καθαρή είναι η πλαζ μιας και αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.

Μου αρέσει πάντως που έχεις την εντύπωση ότι υπάρχουν φανερά αλλά και κρυφά έργα. Τα κρυφά ποια είναι? Γιατί δεν μας τα λέει ο δήμαρχος ? φοβάται μην τα ματιάσουμε?
Όπως καταλαβαίνεις αυτά είναι αστειότητες.

Πάλι με κατηγορείς ότι λέω ψέματα, και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό, ωστόσο δεν μπαίνεις στον κόπο να μου πεις ποιο ακριβώς ψέμα λέω, οπότε σε κατηγορώ για λασπολόγο και συκοφάντη. Ξέρεις … εδώ που γράφουμε … δικαστές είναι οι άλλοι αναγνώστες, οπότε καλό είναι να προσέχεις το γράφεις.

Πάμε στο δια ταύτα τώρα
Δεν ξέρω ποιόν ρώτησες για τα έργα, αλλά πες τους όταν σου λένε για τα έργα να σου τα λένε όλα και να μην σου κρύβουν την μισή αλήθεια.
Ο ηλεκτροφωτισμός, όπως αυτός έγινε, και από τους ανθρώπους που το οργάνωσαν – επέβλεψαν – παρέλαβαν κλπ κλπ , δεν αποτελεί έργο πνοής όπως το αναφέρεις αλλά σκάνδαλο μεγάλου μεγέθους.
Ναι ναι ναι …. δεν λέω … μπήκαν φώτα σε αρκετούς δρόμους αλλά και στην παραλία του Καινούργιου αλλά με αυτόν τον τρόπο έργα κάνει και η κουτσή μαρία, κάτι σε ποιο έννομο έχουμε?

Τέλος, αυτό που με κουράζει, είναι η επανάληψη, κατά τα άλλα έχω γαϊδουρινή υπομονή και νομίζω ότι θα τα λέμε σίγουρα μέχρι τον Νοέμβριο, αν δεν έχεις και εσύ αντίρρηση.

Φιλικά ο δημότης

Ανώνυμος είπε...

αρχικά για να ξεχωρίζεις τι γράφω εγώ.. θα βλέπεις την προσωρινή υπογραφή μου που βάζω κάθε φορά στο τέλος.... εφόσον έχεις υπομονή όπως λες τότε θα κάνουμε το εξής, και ας κρίνουν οι αναγνώστες...θα σου λέω ένα καλό θα λες ένα κακό που έχει κάνει ο Μάκης Αντωνίου και στην περίπτωση που δεν συμφωνούμε το σχολιάζουμε ...
1.νέα δεξαμενή για να πίνεις και εσύ και εγώ καθαρό νερό με σωστή χλωρίωση.

Γ.Α.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Γ.Α.Κ.

Πως είσαι σήμερα? Εγώ είχα πολύ δουλειά και για αυτό καθυστέρησα να σου απαντήσω.

Αν κατάλαβα το Γ.Α.Κ. είναι προσωρινή υπογραφή? Μετά θα αλλάξει? Τέλος πάντων.

Λοιπόν στο δια ταύτα τώρα.
Οφείλω να παραδεχτώ ότι όντως η δεξαμενή για τα Καμένα έγινε από τον Μάκη.
Πλην όμως από πιστώσεις που είχε εξασφαλίσει ο Κεφάλας από την προηγούμενη τετραετία (αν θυμάμαι καλά το κονδύλι προέβλεπε 100,000).
Σίγουρα όλα θα έγιναν νόμιμα, αλλά κάποιος πονηρός θα αρχίσει τις ερωτήσεις.
Πόσο στοίχησε? Υπήρξαν υπερτιμολογήσεις? τα υπόλοιπα λεφτά τι έγιναν κλπ κλπ

Και για να μην λες ότι τα βλέπω όλα αρνητικά, αυτό που έκανε εξολοκλήρου ο Μάκης (εξασφάλιση πιστώσεων αλλά και υλοποίηση) είναι η δεξαμενή της Καρυάς. Βέβαια δεν ξέρω νούμερα αλλά νομίζω ότι αν ασχοληθώ θα μάθω και για αυτό.

Απέναντι λοιπόν σε αυτό το έργο, και μιας και υπάρχει σινάφια, βάζω τους αμίαντοσωλήνες που αποτελείται το δίκτυο ύδρευσης των Καμένων Βούρλων, οπότε το νερό με την σωστή χλωρίωση που λες μας τρώει τα σωθικά….
Δεν είμαι γιατρός αλλά έχω ακούσει πολλά για αυτού του τύπου τους σωλήνες.

Φιλικά ο Δημότης

Ανώνυμος είπε...

Η προσωρινή υπογραφή έχει να κάνει με το εξής απλό, σύντομα θα γράφω με το ονοματάκι μου και όχι απλά με αρχικά.

Πάμε παρακάτω...η νέα δεξαμενή αγαπητέ μου έγινε από τον νυν δήμαρχο ,όσον αφορά για τον κ.Κεφάλα ήταν καλός ρήτορας από έργα όμως μηδέν.
Θεωρώ πως έχεις την εντύπωση, πως μέσα σε σχεδόν τέσσερα χρόνια, θα πρέπει ο νυν Δήμαρχος να κάνει όλα αυτά που όλοι οι άλλοι δεν κάνανε σε δεκαετίες, χρήματα δεν υπήρχαν στα ταμεία όποιος έβρισκε έκλεβε . Έτσι έρχομαι να σου πω...πως ο νυν Δήμαρχος βρήκε την αυτονόητη λύση... μηχανογράφηση για να μην μπορεί κανείς να κλέψει.. και ακόμα καλύτερα να μην πληρώνουμε ξανά είδη πληρωμένους λογαριασμούς.
Θεωρώ πως ο Δήμαρχος ξέρει πολύ καλά το πρόβλημα με τους αμιαντοσωλήνες και σε εύλογο λογικό διάστημα θα τους αντικαταστήσει με νέους σωλήνες, σύμφωνα με τα πρότυπα και τους κανόνες υγείας .
Γ.Α.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι να κάνει το δίκτυο ύδρευσης με τα πρότυπα και τους κανόνες ασφαλείας που έκανε τον δημοτικό φωτισμό σε μερικούς δρόμους πριν δύο χρόνια,σκάβοντας δέκα πόντους γιά να βάλει τα καλώδια και ψευτοστηρίζοντας τις κολόνες Γ.Α.Κ.,ας το αφήσει το έργο γιά τον επόμενο Δήμαρχο.Μήπως γνωρίζεις ποιός μελέτησε-επίβλεψε-κατασκεύασε και παρέλαβε[αν το παρέλαβε] αυτό το έργο και πόσο μας κόστισε με απευθείας αναθέσεις,γιά να ξέρουμε ποιός πρέπει να την πληρώσει σε περίπτωση ατυχήματος?

Ανώνυμος είπε...

έχεις πολύ πλάκα τελικά, ικανό σε έχω να σκάβεις να δεις πόσο βαθιά βάζουν τα καλώδια χαχαχα εγώ δεν θα ασχοληθώ με αστειότητες και κούφια λόγια , παρά μόνο με αποδείξεις θα σε γυρίσω πίσω στις δεξαμενές με αποδείξεις... γιατί εγώ ψάχνω και δεν μιλάω στον αέρα και θα σου πω να ψάξεις και εσύ ...εσένα όμως θα σε βοηθήσω να μην χάνεις πολύ χρόνο διότι όπως δήλωσες έχεις πολλές δουλειές.
θα πας στο πρακτικό 19/2004 συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου για να δεις ποιου δημάρχου είναι η δεξαμενή έργο.Εκεί θα δεις στο θέμα 8 τα πάντα.Εν περιλήψη αντί δωθούν τα χρήματα για την ύδρευση Καμένων Βούρλων ποσού 102.714,60 ευρώ όπως έπρεπε... δόθηκαν περί κλαπέντα μηχανήματα, ηλεκτροδότηση, λειτουργία ΒΙΟΚΑ- συντήρηση-ηλεκτροδότηση Εγκατάστασης ΒΙΟΚΑ Καμένων Βούρλων.
Άρα ενώ ζούμε στον ίδιο τόπο γιατί εσύ τα ξέρεις διαφορετικά? έχεις κάποιο σκοπό πάνω σε όλο αυτό? εγώ έχω αποδείξεις πως τα χρήματα που ήταν για τους σκοπούς ύδρευσης -δεξαμενής δοθήκανε αλλού, εσύ απλά λες πράγματα που δεν ισχύουν.

Συνεχίζω για να αποδείξω με χαρτιά ότι η δεξαμενή την έκανε ο νυν Δήμαρχος κύριος Σεραφείμ Αντωνίου.
Στο απόσπασμα 15/2007 στο θέμα 17 ,περί αποδοχής χρηματοδότησης προγράμματος Θησέας Αριθμός απόφασης 15/182/2007 συγκεκριμένα για την δεξαμενή δοθήκανε 100.000 ευρώ και τα υπόλοιπα 78.000 ευρώ δοθήκανε από έσοδα του ταμείου του Δήμου.Πολύ σημαντικό για να μην παραλείψω η δεξαμενή έγινε σε χώρο που παραχωρήθηκε απο Δημότη ,τον κ.Κουτσαύτη. Για τέλος η γεώτρηση στην Καρυά έγινε, η δεξαμενή θα γίνει, αλλά γι αυτό, για να μην σε κουράζω τώρα, όποτε θέλεις σου έχω έτοιμες τις αποδείξεις.

Δημότης και εγώ όπως και εσύ Γ.Α.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Γ.Α.Κ.

Αρχικά, μάθε να ξεχωρίζεις το τι γράφω εγώ.

Θα βλέπεις την υπογραφή μου ‘ένας δημότης’ που βάζω κάθε φορά στο τέλος.
Για τους άλλους σχολιαστές δεν παίρνω θέση.

Κατά δεύτερον κατά πως το βλέπω εγώ, η πλάκα τώρα αρχίζει, γιατί ή είσαι ο δήμαρχος για να έχεις τέτοια στοιχεία ή κάποιος εντεταλμένος του.
Όπως και να έχει πάντως εμπλέκετε άμεσα ο Μάκης στην συνομιλία μας. (ok μπορώ να το αντέξω) Οπότε εδώ έχουμε να κάνουμε με επαγγελματία, γιατί τόσα στοιχεία, που δεν μπορώ, ομολογουμένως, να διασταυρώσω άμεσα, εσύ πως μπόρεσες και τα μάζεψες??

Πάμε παρακάτω.
Θα χρησιμοποιήσω όμως τα λεγόμενα σου, τα οποία αποδεικνύουν ότι τα λεφτά έχουν βγει πριν γίνει ο Μάκης δήμαρχος, και αν χρησιμοποιήθηκαν για άλλους λόγους από κάποιον είναι άλλο θέμα, όντως μεμπτό, και αν δεν με απατάει η μνήμη μου ο φταίχτης πλήρωσε και μπορώ να πω πληρώνει ακόμα.
Τώρα για να σχολιάσω τα 178.000, και συγκεκριμένα τα 78.000 που πληρώσαμε άμεσα εμείς ως δημότες, πολλά δεν είναι ρε παιδάκι μου? Εγώ με 178,000 φτιάχνω μεζονέτα και ο δήμαρχος έφτιαξε μόνο μια δεξαμενή νερού??? Και σε παραχωρημένο οικόπεδο (δωρεά) του κυρίου Κουτσαύτη (τιμή του, του κυρίου αυτού, και τον ευχαριστούμε).

Πολλά δεν είναι ρε φίλε Γ.Α.Κ. τα λεφτά ???

ένας δημότης

Ανώνυμος είπε...

δημότης–γακ 0-1 πλακα εχετε εσεις αφου ρε γακ στο απαξιωσε το εργο με την υδρευση αν υπαρχει ακομα αμιαντος ειναι σαν να πινεις εμφιαλωμενο νερο σε πλαστικο ποτηρι που βρηκες στα σκουπιδια αστο καλυτερα μην το λες καθολου

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΡΡΥ ΜΑΓΚΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΩ ΚΑΙ ΓΩ ΛΙΓΟ.
ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο Γ.Α.Κ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗ ΔΕΗΤΟ 2006(ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΑ) ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΩΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΑΝΕ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ(η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ) ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΧΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ(ΕΜΕΙΣ)ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΠΟΛY.
ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eνας τσιγγούνης δημότης

Ανώνυμος είπε...

μια γρήγορη απάντηση στον κύριο με την ΔΕΗ επί Δημαρχίας Αντωνίου όλοι η λογαριασμοί πληρώνονται κανονικότατα,είναι πολύ εύκολο να ελεγχθεί.. όσον αφορά το χρέος του κ.Κεφάλα ...έχει ρυθμιστή και αυτό.
Στα άλλα θα απαντήσω σύντομα είμαι σε ταξίδι και δεν μπορώ να απαντήσω σήμερα σε πολλά χαχαχαχα όπως βλέπετε με είπανε επαγγελματία.. δηλαδή όποιος Δημότης ξέρει να ψάχνει αλλά και γενικά ενδιαφέρεται για την αλήθεια και μόνο για την αλήθεια, πρέπει να του καρφωθεί ένας τίτλος... η λασπολογία σε ποιά κατηγορία επαγγέλματος ανήκει? των δημοσίων έργων? πιθανότατα όμως μπορεί να ανήκει στα επαγγέλματα ευρέσεως ψευδών κατηγοριών... θα συμφωνήσω βέβαια με τον δημότη που λέει τι να την κάνουμε την δεξαμενή να είναι τέλεια και το δίκτυο χάλια ...η μελέτη είναι έτοιμη όποιος θέλει να την δει μπορεί εύκολα να την ζητήση όπως έκανα και εγώ ... εάν δεν βγούνε τα χρήματα όμως πως μπορεί να γίνει? να χρεωθούμε και άλλο?... δεν νομίζω να πιστεύει κανείς πως υπάρχη ΄δέντρο που βγάζει λεφτά? ,πρέπει να μας τα δώσουν, είναι έργο περίπου 5.000.000 ευρώ ... και εσύ κ.δημότη εάν με 178.000 ευρώ φτιάχνεις μεζονέτα να την χαίρεσαι και άντε καλή κατασκευή... ο κύριος Αντωνίου και ας είναι το επάγγελμα του να φτιάχνει διαμερίσματα, δεν έχει σκοπό να κάνει σπιτάκια και βίλες αλλά να νοικοκυρέψει αυτό το χάος που βρήκε....

Ο Δημότης Γ.Α.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τσακώνεστε βρε παιδιά για το άν ο δήμαρχος έχει κάνει έργο; Το πράγμα είναι απλό.Ανοίξτε το προεκλογικό του φυλλάδιο, και δείτε πόσες απο τις προεκλογικές του δεσμεύσεις έχει υλοποιήσει.Άν έχει πραγματοποιήσει έστω και το 50% τότε να τον ξαναβγάλουμε, άν όχι τότε.......

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και εγώ με το 50%. Εσύ ΓΑΚ τι λές?

Ανώνυμος είπε...

Γ.Α.Κ. δεν απάντησες με απέφυγες στο ερώτημά μου στις 8 Ιουλίου 2010 11.27 π.μ.,μιά που κάνεις ότι τα γνωρίζεις όλα τα πεπραγμένα του Δήμου Κ. Βούρλων, όσον αφορά την απάντηση μελέτη-επίβλεψη-κατασκευή-παραλαβή και κόστος ηλεκτροφωτισμού των δρόμων πριν δύο περίπου χρόνια,μπερδεύοντάς με τον //δημότη//,με τον οποίο συμφωνώ στην αντικειμενική κριτική του.Μήπως έγραψα κάτι λάθος η κάτι βρωμάει?

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε ΓΑΚ δεν σου βγήκε επικοινωνιακά το θέμα με τον Αντωνίου και το έκοψες απότομα? Φιλική συμβουλή, μην το συνεχίζει γιατί θα εισπράξεις τσουνάμι αντιδράσεων, ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος από τον δήμαρχο

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXA βρίσκομαι σε ταξίδι ... η αλήθεια είναι πως δεν έχω πολύ χρόνο να γράψω, αλλά θα βρω, επιπλέον εδώ που είμαι δεν μου είναι εύκολο να ψάξω ...να μην πετάω κούφια λόγια, δεν μπορώ να κάνω ότι κάνουν άλλοι..τα λέμε σύντομα...
Ο Δημότης Γ.Α.Κ.