10 Ιουνίου 2010

Κύριε Δήμαρχε και Κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου ...

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Από ανώνυμο σχολιασμό

Αυτό το Σαββατοκύριακο πάμε Καμένα αλλά έχω την αίσθηση οτι θα είναι και από τα τελευταία δεδομένου της έναρξης λειτουργίας διοδίων .

Κύριε Δήμαρχε και Κύριοι του Δημοτικού Συμβουλίου τί ενέργεις έχετε κάνει μέχρι τώρα. Έχετε αντιληφθεί οτι στην δύσκολη κατάσταση όπου βρίσκονται τα Καμένα Βούρλα αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα ? Τί κάνουν αυτοί οι άνθρωποι που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αν θα εξασφαλίσουν μια θέση υποψηφίου στις επερχόμενες εκλογές.

Γιατί αφήνουν το Ράδιο και σαπίζει? Γιατί έχει πρόβλημα ο βιολογικός? Γιατί εισπράττουν παράνομα χρήματα για το λιμάνι? Γιατί επιτρέπεται την υπολειτουργία του κέντρου υγείας? Έλεος πια !!!! Μετατρέψαμε την πιο γνωστή λουτρόπολη της Ελλάδος σε ψαροχώρι? Πώς θα ζήσουμε εμείς οι επιχειρηματίες? Τί συμφωνίες έχουν γίνει κάτω απο το τραπέζι για την αποδοχή των διοδίων και ας μην αυταπατούνται μερικοί διότι η μη καταβολή του αντιτίμου των διοδίωμ αποτελεί πια ποινική πράξη για μη καταβολή του ΦΠΑ.

Βέβαια υπόλογοι είναι και οι βουλευτές μας και πρέπει να λογοδοτήσουν για αυτήν τους την απάθεια. ΚΑΙ ΣΑΝ μην έφτανε αυτό υπάρχουν φήμες οτι μεγαλοεταιρία εποφθαλμιά την παραδοσιακή στάση των διερχομένων απο τα Καμένα και ετοιμάζει την δημιουργία ενος σταθμού τύπου Σείριος λίγο έξω απο τα Καμένα.

Όπως καταλαβαίνετε το μέλλον μάλλον είναι δυσοίωνο όποτε καλό θα είναι να το γνωρίζουμε για να μην χρεώσουμε τις επιχειρήσεις μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.com/2010/06/blog-post_123.html

Ανώνυμος είπε...

Μόνο η Τόνια Αντωνίου έχει θέσει το θέμα του βιολογικού και γι' αυτό ο δήμαρχος την έχει στα μαύρα κατάστιχα! Να τα λέμε όλα εδώ.