16 Ιουνίου 2010

Το ΔΗΠΕΘΕΡ στα Καμένα Βούρλα

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Το έργο του Αλεσάντρο Κασσόνα «Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια», θα παρουσιάσει το Σάββατο 19 Ιουνίου στην πόλη των Καμένων Βούρλων για μία μόνο παράσταση, η Ερασιτεχνική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης.
Η παράσταση θα δοθεί στο προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου των Καμένων Βούρλων με ελεύθερη είσοδο και θα ξεκινήσει στις 21:15. Πρόκειται για ένα ανθρώπινο, τρυφερό και αισιόδοξο έργο με πολλά μηνύματα, που η ερασιτεχνική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ
Ρούμελης ανέβασε την φετινή χρονιά σε σκηνοθεσία της Αγάπης Κορέτη και παρουσίασε στο κοινό της Λαμίας τις προηγούμενες μέρες.
Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία της Αγάπης Κορέτη, σκηνικά του Βασίλη Ευσταθίου, κοστούμια της Κίτσας Δρόσου, μουσική του Αχιλλέα Κορέτη, φωτισμό του Γιώργου Καλτσά, ενώ βοηθός σκηνοθέτη είναι η Ιουλιέτα Παπαλέξη.
Στην παράσταση εμφανίζονται οι ηθοποιοί: Αναστασία Λουκοπούλου, Γιάννης Χριστόπουλος, Βασίλης Σαμούρκος, Κωνσταντίνα Νικολάκη, Φανή Τσιτούρα, Αποστόλης Ρούσκας, Ελένη Τσαμαδιά, Ιουλιέτα Παπαλέξη, Χαρά Βροντινάκη, Βούλα Ρήγα και Σωτήρης Τσιρώνης

Ημέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: