11 Ιουνίου 2010

Τόνια Αντωνίου - καθυστέρησης στην έναρξη λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρών Υπάτης

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10-6-2010

To θέμα της καθυστέρησης στην έναρξη λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρών Υπάτης για την οποία έχει ευθύνη η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) θέτει με Επίκαιρη Ερώτησή της προς τον αρμόδιο Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γερουλάνο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου.
Πιο συγκεκριμένα, η βουλευτής που ενημερώθηκε για το θέμα από την Ένωση Ξενοδόχων Λουτρών Υπάτης, αναφέρει στην Επίκαιρη Ερώτηση:
«Όπως είναι γνωστό οι Ιαματικές Πηγές αποτελούν ένα πολύ σημαντικό παράγοντα για την οικονομική ζωή, την ανάπτυξη και την απασχόληση στο νομό Φθιώτιδας. Από αυτή την άποψη αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την περιοχή η μη έναρξη λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρών Υπάτης και μάλιστα σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης, αν και έχει παρέλθει πάνω από[.....]

μια εβδομάδα από την καθορισμένη ημερομηνία της 1ης Ιουνίου. Επειδή υπεύθυνη για την προετοιμασία της λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου και των διαδικασιών πρόσληψης εποχιακού προσωπικού είναι η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ), ερωτάται ο κ. Υπουργός: πού οφείλεται η καθυστέρηση και πότε πρόκειται τελικά να ξεκινήσει η λειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου Λουτρών Υπάτης;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: