16 Ιουνίου 2010

Χρήστος Σταϊκούρας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger


Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς είχε, σήμερα στις 11:00 π.μ., στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος, συνάντηση με το Προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ).
Στη συνάντηση μετείχαν ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας, βουλευτής Φθιώτιδος κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μανώλης και ο Αναπληρωτής Γραμματέας κ. Φίλιππος Ταυρής.
Μετά τη συνάντηση έγιναν οι παρακάτω δηλώσεις:[.....]


Χρ. Σταϊκούρας: Η πορεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, με την υστέρηση των εσόδων, κυρίως λόγω του παγώματος της επιστροφής φόρων και των δαπανών του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, η εκτίναξη του πληθωρισμού στο 5,4% και οι υποβαθμίσεις από τους αξιολογικούς οίκους, όπως η χθεσινή της Moody’s - βεβαίως κίνηση αψυχολόγητη και άστοχη - δείχνουν ότι τα δύσκολα για την Ελληνική οικονομία, είναι μπροστά. Απαιτείται ένταση των προσπαθειών. Η Νέα Δημοκρατία έχει καταθέσει και θα καταθέσει και άλλες προτάσεις, έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους, που απορρέουν από το μνημόνιο και να μεγιστοποιήσει τις όποιες ωφέλειες για το μέλλον της Ελληνικής Οικονομίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: