30 Ιανουαρίου 2009

Το χρονικό μιας κακής συνεννόησης που είχε αίσιο τέλος

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Δεν συμβαίνει τίποτα τελικά με την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κυρία Τόνια Αντωνίου.

Είχαμε ζητήσει προ ημερών, από την κυρία Βουλευτή συνέντευξη αλλά δεν ανταποκρίθηκε έγκαιρα για λόγους που οφείλονται σε κακή συνεννόηση μεταξύ των συνεργατών της.
Στην συνέχεια καταγράψαμε το γεγονός αυτό, της μη απάντησης, με ανάρτηση μας στο Blog την 30/1/2009 . (click εδώ)

Αλλά με αφορμή την επιστολή – απάντηση της βουλευτού που παραλάβαμε σήμερα 1/2/2009 (click εδώ) , και δημοσιεύουμε αυτούσια παρακάτω, αποσύρουμε το αρχικό μας άρθρο και ανακοινώνουμε την προσεχή δημοσίευση στο blog μας, την συνέντευξη της Βουλευτού Φθιώτιδος κυρίας Τόνιας Αντωνίου.
Ευχαριστούμε την Βουλευτή για την ανταπόκριση της και λυπόμαστε για την προηγούμενη ανάρτηση μας η οποία ήταν προϊόν παρεξήγησης.

Με τιμή ο Blogger
Η επιστολή ....

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Βουλευτής Φθιώτιδας – ΠΑΣΟΚ


ΠΡΟΣ:
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ blog

Κυριακή, 1-2-2009
Αγαπητέ φίλε blogger,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρόσκλησή σας να δώσω συνέντευξη στο blog σας, η οποία βεβαίως και με τιμά ιδιαίτερα. Δυστυχώς όμως δεν ενημερώθηκα έγκαιρα λόγω ενός σπάνιου περιστατικού κακής συνεννόησης μεταξύ των συνεργατών μου και ανθρώπινης παράλειψης, για το οποίο ζητώ την κατανόησή σας.
Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω, ότι σε όλη την πολιτική μου διαδρομή ποτέ δεν έχω αρνηθεί πρόσκληση για συνέντευξη σε οποιοδήποτε μέσο, είτε έντυπο, είτε ηλεκτρονικό, είτε διαδικτυακό και ότι είμαι πρόθυμη να απαντήσω σε κάθε ερώτημά σας και για οποιοδήποτε θέμα, όποτε μου ζητηθεί.
Όσον αφορά δε την επικοινωνία μου με τους πολίτες, καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε αυτή να είναι διαρκής και αδιάλειπτη όχι μόνο με απ’ ευθείας επαφές, αλλά και αξιοποιώντας όλα τα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας και ιδιαίτερα το διαδίκτυο. Για το σκοπό αυτό, πέρα από τον προσωπικό μου ιστότοπο (http://www.toniaantoniou.gr/), ο οποίος είναι σε σταθερή λειτουργία εδώ και πολλά χρόνια, πρόσφατα εγκαινίασα και την παρουσία μου στο facebook.
Ζητώντας και πάλι την κατανόησή σας για το πρόβλημα το οποίο προέκυψε χωρίς να υπάρχει πρόθεση, θέλω να σας δηλώσω ότι προσβλέπω σε άριστη συνεργασία μαζί σας και, με την ευκαιρία αυτή, να σας συγχαρώ για την προσπάθεια που καταβάλετε μέσα από το blog σας αφενός να προβάλετε τον τόπο μας και αφετέρου να προωθήσετε την δημοκρατία στο διαδίκτυο, η οποία έχει απόλυτη ανάγκη τις ανεξάρτητες φωνές και τον ελεύθερο κριτικό λόγο, όπως ο δικός σας.

Με εκτίμηση

Η βουλευτής

Τόνια Αντωνίου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

BLOGGER,ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.
ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

Μπορει να ειναι 'απασχολημένη' με άλλα σοβαρά προβλήματα και να μην μπορεί να απαντήσει τώρα. Αλλα σίγουρα οταν πλησιάσουν οι εκλογές θα μας θυμηθεί ξαφνικά...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ .ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.