04 Ιανουαρίου 2009

Ολοκληρώθηκαν οι Δημαιρεσίες στον Δήμο μας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μετά από μια σύντομη σχετικά συνεδρίαση , και μετά από τις διαβουλεύσεις των τελευταίων ημερών η αλλαγή φρουράς στον Δήμο έγινε επιτυχώς:

Οι Κασσάνδρες διαψεύσθηκαν δήλωσε ο κύριος Μάκης Αντωνίου , υπονοώντας ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και η διαδικασία κύλησε ομαλά και με απόλυτη ομοφωνία.

Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου
Ο κύριος Μουρτζούνης Παναγιώτης αντικατέστησε τον Τρίγκα Ηλία σε αυτή την θέση κλειδί για τα δημοτικά συμβούλια.
Σημειώνουμε ότι γίνεται πρώτη φορά, η καρέκλα του προέδρου να δοθεί σε σύμβουλο από τα τοπικά διαμερίσματα.
Φήμες λένε ότι ο κύριος Μουρτζούνης ήταν ετοιμοπόλεμος (ασκούσε πιέσεις) σε περίπτωση της μη εκλογής του και παράλληλα μη αναγνώρισης του, με την νέα όμως θέση τώρα ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Για να δούμε ο νέος πρόεδρος του δ.σ. πως τα πάει με τις νέες τεχνολογίες.
Σύμφωνα με το άρθρο 97 παρ.8 με την φροντίδα του πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου μπορεί να αναρτώνται – δημοσιοποιούνται οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου στην ιστοσελίδα του δήμου.

Αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου
Ο κύριος Κεφάλας Δημήτρης
(αν και απουσίαζε), αντικατέστησε τον κύριο Ξυδιά Γκόλφη, σε μια ερήμην του εκλεγέντος πρόταση των υπολοίπων του συνδυασμού.
Την φαντάζεστε την τριάδα στα υψηλά έδρανα του δ.σ. (για όσους ξέρουν και πρόσφατη ιστορία βέβαια) κκ. Αντωνίου, Μουρτζούνης, Κεφάλας.

Γραμματέας δημοτικού συμβουλίου
Ο κύριος Τρίγκας Ηλίας
αντικατέστησε τον κύριο Μουρτζούνη Παναγιώτη.
Ο κύριος Τρίγκας βλέπω δεν αποχωρεί από την πάνω πλευρά των εδράνων και όπως φαίνεται θα αποτελεί αρωγό στον νέο πρόεδρο.

Στην Δημαρχιακή Επιτροπή εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη οι κκ,
Πρόεδρος ο κύριος Αντωνίου Σεραφείμ
Πλατανιάς Ιωάννης
Τρίγκας Γεώργιος
Φαλάρας Νίκος
Ανδρέου Επαμεινώνδας (σύμβουλος αντιπολίτευσης)

Αναπληρωματικοί Δημαρχιακής επιτροπής εκλέχθηκαν οι κκ
Αναγνωστοπούλου Όλγα
Καλύβας Παναγιώτης
Τρίγκας Ηλίας
Αναστασίου Γεώργιος (σύμβουλος αντιπολίτευσης)

Μετά το τέλος της συνεδρίασης ακολούθησε απονομή βραβείων και πλακετών στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ του έτους 2007-2008 του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Ευχόμαστε σε όλους καλή θητεία και σιδεροκέφαλοι.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τους αντιδημάρχους τι γίνεται ρε παιδιά? Πότε θα αποφασίσει ο δήμαρχος? Για να δούμε τι θα δούμε!

Ανώνυμος είπε...

Πλατανιάς Ιωάννης
Τρίγκας Γεώργιος
Φαλάρας Νίκος

Αυτοί είναι οι 3 Αντιδήμαρχοι... τώρα τι πόστο ακριβώς αναλαμβάνουν...? Φαντάζομαι το ίδιο με την προηγούμενη θητεία τους!

ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Δήμαρχο κ. Αντωνίου που κατάφερε πάλι το ακατόρθωτο !!!! Να βγάλει τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου από το διαμέρισμα του Καινούριου. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά μετά την δημιουργία του Καποδίστρια. Το επόμενο βήμα είναι να μας βγάλει και Δήμαρχο από το Καινούριο !!! Μα καλά οι σύμβουλοι από τα Καμένα Βούρλα τη κάνουν κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, πως δέχτηκαν κάτι τέτοιο δεν μίλησε κανένας δεν αντέδρασε κανένας … Ας προτείνανε τον Πλατανιά για Πρόεδρο ( μα τον κάνει Αντιδήμαρχο που παίρνει περισσότερα από τον Πρόεδρο, ευρώ συλλέκτης είναι αυτός, ρε τσουκνίδα που πάει χαμένη) , έστω και στη χειμερία νάρκη που βρίσκεται και αυτός υποτίθεται ότι γνωρίζει καλλίτερα τα θέματα και τα προβλήματα των Καμένων Βούρλων. Ελπίζω οι υπάρχοντες σύμβουλοι των Καμένων Βούρλων που είναι σήμερα στον συνδυασμό του κ. Αντωνίου να ξανακατέβουν στις επόμενες εκλογές για να εισπράξουν την επιβράβευση αυτών των ενεργειών τους από τους κατοίκους των Καμένων Βούρλων . Πιστεύω να έχουν καταλάβει τη τους περιμένει !!!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μας πει ο σύντροφος κ. Μουρτζούνης αν τελικά αποδέχθηκε την πρόταση που του είχε κάνει ο κ. Αντωνίου στην πρώτη συνάντηση που είχε μαζί του ότι για να τον κάνει Πρόεδρο πρέπει να δεσμευθεί ότι θα είναι μαζί του και στις επόμενες Δημοτικές εκλογές. Τότε διατυμπάνιζε ο κ. Μουρτζούνης προς κάθε κατεύθυνση κυκλοφορώντας και φεϊβολάν μάλιστα ότι δεν μπορώ να δεσμευθώ από τώρα για τις επόμενες εκλογές γιατί είμαι πολιτικός καριέρας !!! Τι προέκυψε στο διάστημα της μιας εβδομάδας που έγινε η δεύτερη συνάντηση Αντωνίου – Μουρτζούνη και άλλαξε θέση ο κ. Μουρτζούνης

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κυριε blogger σας παρακαλώ όπως προβείτε άμεσα στη διαγραφή μέρους ή ολόκληρου του σχόλιου από ανώνυμο στις 12,21 καθώς οι εκφράσεις του είναι πέρα για πέρα προσβλητικές, όχι μόνο για τον κύριο που θίγουν αλλά και για τους αναγνώστες του blog σας και ρίχνουν το επίπεδο του!

Προς Ανώνυμο 12,16
Φίλε μου καλέ, έχεις καταλάβει οτι εδώ και μια 10ετια σχεδόν εφαρμόζεται ο Καποδίστριας?
Γνωρίζεις ότι Δήμος Καμένων Βούρλων θεωρείται εκτος των Καμένων Βούρλων, το Καινούργιο και το Ρεγγίνι?
Αν το γνωρίζεις λοιπόν, φίλε μου που παρουσιάζεσαι άκρως τοπικιστής (με την αρνητική πάντα έννοια), οφείλω να σε ενημερώσω ότι δημότης των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου μας έχει κάθε δικαίωμα, αν εκλεγεί, να γίνει Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Δ.Σ. και οτιδήποτε άλλο θέλει!
Ξύπνα λοιπόν και θάψε τον τοπικισμό σου (τον αρνητικό επαναλαμβάνω) και χώνεψαι καλά στο μυαλό σου ότι είμαστε ένας Δήμος που αποτελείται απο Καμένα Βούρλα, Καινούργιο, Ρεγγίνι και Καρυά!!!

Με λύπη μου ανακαλύπτω οτι αν συνεχίσουμε έτσι, έτσι θα παραμείνουμε... ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ!!!!

ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΟΥΡΤΖΟΥΝΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ Κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣΣ) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλα έκανε ο κ.Αντωνίου και έβγαλε Προεδρο Δ.Σ. απο το δημοτικο διαμερισμα Καινουρίου.Ήταν ο μόνος που ανοιγε το στόμα του εκει μέσα!Όλοι οι άλλοι ακρα του ταφου σιωπή...Απο το να βγάλει λοιπόν κάποιον που δεν κατέχει το λέγειν η πράξη του να βγαλει τον κ.Μουρτζούνη ήταν σωστή.Και παρεπιπτόντως-για να είμαστε σωστοί-δεν τον εβγαλε,εκλεχθηκε ύστερα απο φανερή ψηφοφορία.Όσο για το θεμα του φέιγ-βολαν,απ' ότι ξερουν οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ,ποτέ δεν κυκλοφόρησε κάτι τέτοιο και είναι ο μόνος που λέει τη γνώμη του επώνυμα και ευθεως.Ας βρούν άλλο τρόπο οι ανώνυμοι συκοφάντες(Ανωνυμος Ιανουάριος ο6,2009 12.16,12.18)να τον κατηγορήσουν γιατί απ' ότι φαίνεται στερεψαν και τα τελευταία αποθέματα εντιμότητας που υπάρχουν σ' αυτον τον τόπο.Οι κάτοικοι του Δήμου ξέρουν ποιος είναι και γι' αυτο με ότι έχει ασχοληθεί τον έχουν τιμήσει με την ψήφο τους.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να είμαι ανώνυμος αλλά διάβασε αυτά και πες μου αμα είναι συκοφαντίες:
1. τι θεση πήρε ο Μουρτζούνης όταν πρότεινε ο δήμαρχος την αύξηση του συντελεστή δόμησης; 2. τι θέση πήρε για την αλλαγή του ονόματος της Γ. Βασιλειάδη; 3. Τι θέση πήρε για τις δεκάδες απευθείας αναθέσεις αντί για ανοιχτούς διαγωνισμούς; 4.Τι θέση πήρε για το γδάρσιμο των Καμενοβουρλιωτών με το 280% στα νερά; Να συνεχίσω; Δε χρειάζεται αν και δεν είναι δύσκολο. Άλλοστε για όλους της πλειοψηφίας μπορούμε να πούμε τα ίδια, ακόμα και της αντιπολίτευσης μερικούς, αμα κρίνουμε από όσα έχουν γραφτεί εδώ στο blog κατά καιρούς και που μάλλον δείχνουν συνενοχή.
Τώρα άμα ο δάσκαλος έφερε αντίρηση σε 1-2 θέματα μικρής σημασίας κάτι λέει αλλα πολύ πολύ λίγο. Για τα χοντρά θέματα που έγραψα παραπάνω, κρύφτηκε ψηφίζοντας.
Αλλά όλοι ΑΠΑΤΟΙ θα πάνε φίλε μου στις εκλογές αμα δεν αλλάξουν μυαλά και γρήγορα. Που δε ξέρω άμα τους σώνει και τίποτα τώρα, έτσι όπως τα χουνε κάνει. Ο κόσμος από ότι ακούω το προηγ. Σαβατ/κο που ημουνα πάνω στα Κ. Βούρλα, τους έχει ξεγραμένους.