25 Ιανουαρίου 2009

Λαμια24, το θεμα της ημερας, και ΝΤΡΟΠΗ!!

Αναρτήθηκε από… Unknown

Κυριακή 25 Ιανουαριου 2009

Ποιο ειναι το θέμα της ημερας στο Λαμια24 ?
Η αυτοβιογραφια της Britney Spears συνοδευομενη απο την "καταλληλη?"φωτογραφια!!!

Ντροπη παιδιά, Ντροπή!!

Αυτο δηλαδη ειναι το θεμα της ημερας για σας? Δεν συμβαινει τιποτα σοβαροτερο στην περιοχη μας, τιποτα αξιοτερο αναφορας απο την Britney Spears .

Νιωθω θυμό και αγανακτηση. Ντρεπομαι για λογαριασμό σας αλλα και για μενα που καταγομαι απο την περιοχή. Σεβαστητε τους αναγνωστες σας.

Δεν γινεται να γκρινιαζετε για την παρακμή της χώρας μας απο την μια, και απο την άλλη να κανετε εσεις οι ιδιοι ότι μπορειτε για να ενισχυετε αυτην την παρακμή. Σιγουρα μπορειτε να κανετε καλύτερα. Εμεις οι ιδιοι μπορουμε να κανουμε τον τόπο μας καλυτερο.

Το θεμα ειναι, το θέλουμε?


Επιστροφή στην αρχική σελίδα

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΧΕΙΡΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΑΠΛΑ "ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΕΙ ΣΤΑ LINK ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΜΕ ΑΛΛΩΝ SITE ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ. ΟΤΙ "ΠΑΡΟΥΜΕ" ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ. ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.

Unknown είπε...

Αυτο δεν ειναι δικαιολογια. Δεν ειμαι εναντιον της διαφήμισης. Αλλα δεν ειναι δυνατον να προβαλεται σαν πρωτο θέμα με αυτον το αθλιο τροπο. Διαφήμηση η οχι, πρεπει να τηρουνται καποιοι κανόνες.

Και βεβαια στεναχωριεμαι και αγανακτω, αγαπητε μου για τις αναρτησεις της ιστοσελιδας. Οπως την διαβασα εγω, θα την διαβασουν και πολλοι αλλοι, περισσοτερο οι λιγοτερο ινακοι να κρινουν και να κατακρινουν το περιεχομενο της. Ισως και να επηρεαστουν αρνητικα απο τα θεματα και τον τροπο με τον οποιο προβαλλονται.

Ειναι αρκετα σοβαρο ζήτημα και θα προτινα αν τελικα δεν προσφερει τιποτα το ουσιαστικο και θετικο στο αναγνωστες να απομακρυνθει απο τα links του blog.

kamena voyrla blogger είπε...

Ενστερνίζομαι τα σχόλια σας και απομακρύνω το link που υπάρχει στο blog για το site lamia24, θεωρώντας το ως προσβλητικό και πολύ λίγο για την περιοχή μας.
Ευχαριστώ για την υπόδειξη.

O Blogger.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί σύναδερφοι καταρχην σας ευχαριστουμε θερμά , πρωτον γιατι το σημερινο σας θέμα ειναι το lamia24 και κατα δευτερον γιατι αποτέλεσε αντικειμενο συζητησης κατι το οποιο δυστυχως λειπει απο τον νομό μας, δυστυχως όμως με τον λάθος τρόπο.
Ας ξεκαθαρισουμε ομως λιγο τα «πραγματα» για να μην εκτίθεστε κ εσεις...
Αν διαβαζατε προσεχτικα την στηλη «επικοινωνια-σχετικα με εμας» αμεσως θα διαπυστώνατε πως το lamia24 δεν ειναι μια ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ σελιδα αλλα μια ιστοσελιδα που σαν σκοπο εχει να παρεχει μια διαφορετική εναλακτική ,χαλαρή, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ενημέρωση προς το κοινο της Φθιωτιδας και παραλληλα ,λογο των κειμενων που φιλοξενουμε, να αποτελεσει και σημειο «γνωριμιας» των επισκεπτων μας απο άλλες περιοχες της Ελλαδας με την πόλη της ΛΑΜΙΑΣ.
Όσον αφορα τώρα την πολιτικη ενημερωση που αναφερεστε ,όπως και εσεις πόλυ καλά γνωρίζετε, υπάρχουν άριστες δημοσιογραφικες ιστοσελίδες του νομού μας οι οποίες προβάλουν τα θέματα της Φθιώτιδας,τα προβλήματα και ότι αλλο απασχολεί τον νομό μας.Τις χειροκροτουμε,τις διαβάζουμε καθημερινά και γιαυτο τις εχουμε στο μενού «συνδέσεις».
Δεν βγήκαμε στον αερα για να παρεχουμε κατι το ίδιο!
Καλως ή κακος χώρος υπαρχει για όλους ! Το internet ειναι ενας χώρος επικοινωνίας,ελευθερης εκφρασης και πανω απ’ ολα επιλογής.Ο κάθε χρηστης μπορει και εχει την ευκαιρια να διαλέξει τι τον ενδιαφέρει και τί όχι να διαβάσει.
Και κατι τελευταιο που το θεωρουμε ΠΟΛΥ σημαντικο και αυτος είναι και ο λογος που σας απαντήσαμε..Εκτος απο το κοινο που θέλει ο κάτοχος μιας ιστοσελίδας να αναφέρετε να εχετε υπόψην σας πως υπάρχει και αλλο κοινο,ΝΕΑΝΙΚΟ ,που αυτο που το ενδιαφερει περισσότερο είναι η μουσική,η τεχνολογία,το internet,ακόμα και το lifestyle.
Ελπιζουμε να εχετε συνειδητοποιήσει πως ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΥΡΙΟΙ το προσβάλατε με την ανάρτηση σας και ΑΠΕΤΟΥΜΕ αμέσως μια δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ .
ΑΠΕΤΟΥΜΕ να απευθυνθείτε προς όλους τους νέους της Φθιώτιδας που μας διαβάζουν καθημερινά και να τους δηλώσετε πως ήταν λάθος σας που δέν τους υπολογίσατε.
Αν εχετε καποιο πρόβλημα μαζί μας να μας το λέγατε μέσω email. Ισα ισα θα σας ακουγαμε με προσοχή και θα σεβόμασταν την γνωμη σας γιατι πολυ απλα δεν εχουμε να χωρισουμε απολυτος τιποτα.
Ο τροπος που χρησιμοποιήσατε ομως το λιγότερο που δίχνει είναι ελειψη ΠΑΙΔΕΙΑΣ και αυτο να ξερετε πως ειναι η γνωμη πολλων φιλων που μας ενημέρωσαν για την αναρτηση σας μέσω email.

Υ.Γ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΎΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/1/09.
ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ : http://www.lamiablogs.gr/Lamia24.com/

ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ SITE ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ "ΑΠΕΤΕΙΤΕ" (ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΕΞΙΚΟ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ, ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΕΡΙΞΑ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΦΘΙΩΤΙΚΑ BLOGS ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ PORTAL ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ; ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ. ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ SITE ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ, ΑΝ ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΑ. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ SITE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ? ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ή ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ? ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΜΑΓΙΣΣΩΝ Ή ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΩΝ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΟΥΡΝΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.