15 Ιανουαρίου 2009

Ο Παντελής Σκλιάς νέος Περιφερειάρχης στη Στερεά

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Καθηγητή Προκόπη Παυλόπουλος νέος Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος στη θέση του κ. Αθανάσιου Σκορδά τοποθετείται ο κ. Παντελής Σκλιάς.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ο Παντελής Σκλιάς γεννήθηκε το 1969 στη Ραφήνα όπου και κατοικεί. Είναι έγγαμος με την Πετρούλα Τσιάμη και έχει ένα γιο, τον Γιώργο. Είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο του Sussex (1998) στο γνωστικό πεδίο της Διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας με έμφαση στο ρόλο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στη διαμόρφωση και την υλοποίηση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Αναπτυξιακής Συνεργασίας.
Από τον Νοέμβριο του 2007 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2009 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε από το 1991, με την ιδιότητα του Εκπαιδευτικού Συμβούλου και του Συμβούλου Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Συμμετείχε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός μεγάλου εύρους αναπτυξιακών δράσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ιδιαίτερα στον τομέα της Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας.
Συνεργάσθηκε με διεθνείς οργανισμούς όπως είναι η Διεύθυνση Εξωτερικών Σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ανασυγκρότησης, το Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για την Ανάπτυξη καθώς και με ιδιωτικούς οργανισμούς, φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών και αναπτυξιακές ΜΚΟ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

LamiaNews Blog

Του ευχόμαστε καλορίζικος και σιδεροκέφαλος

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: