25 Ιανουαρίου 2009

Σκούρα τα πράγματα για τον κ Χατζηγάκη για το αγροτικό

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Μετά την κλιμάκωση για πέμπτη ημέρα των κινητοποιήσεων των αγροτών η κατάσταση έχει αρχίσει και γίνεται πολύ δύσκολή για τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης.

Τα αρχικά δηλωθέν ποσό των πεντακοσίων εκατομμυρίων είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση να δώσει (που να τα βρει και τα άλλα) για το αγροτικό και δεν κάνει παζάρια (λέει η ανακοίνωση εξ στόματος του κ Υπουργού).
Ωστόσο δεν υπαναχωρούν οι αγρότες οι οποίοι να σημειωθεί ότι προχώρησαν σε σύσταση ενός ενιαίου οργάνου εκπροσώπησης , που εκπρόσωποι από 20 μπλόκα υπέγραψαν κοινό μνημόνιο.

"Η συγκρότηση συντονιστικού οργάνου για όλη τη χώρα είναι η απάντηση στα όσα ανακοινώθηκαν από την πλευρά του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και είναι ενταγμένη στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μαζί με τους νέους αποκλεισμούς οδικών διαβάσεων", δήλωσε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Φθιώτιδας, Δημήτρης Δημογιάννης,

Η συζήτηση με τον κύριο Υπουργό, σήμερα, που κράτησε τρεις και μισή ώρες, δεν έγινε με το σύνολο της εκπροσώπησης των αγροτών οπότε θα ακολουθήσει και άλλη συνάντηση με τους υπολοίπους αύριο. Κατά συνέπεια καμία απόφαση δεν υπάρχει, όπως και καμία περίπτωση να ανοίξουν οι δρόμοι.

Κατά διαστήματα σε ένδειξη καλής θέλησης οι αγρότες ανοίγουν τα μπλόκα προς αποσυμφόρηση των ΕΟ, όπως και στον προμαχώνα επετράπη η διέλευση μικρού αριθμού φορτηγών με ευπαθή προϊόντα.
Πουθενά δεν έχει αναφερθεί ωστόσο πρόβλημα στην διέλευση ασθενοφόρων, αστυνομικών οχημάτων αλλά και αστικών λεωφορείων.

Σε αναμονή των αυριανών εξελίξεων.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζηγάκη δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά άμα χάσουμε και άλλο σαββατοκύριακο μαύρο φίδι που σε έφαγε. και εσένα και τον άλλον τον χοντρό. όλα τα κιλά όλα τα λεφτά. μήπως σας θυμίζει τίποτα αυτό το μοτο;;;;;;; εεεεεεε;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Μπααα μην ετοιμάζεις βαλίτσα ούτε το επόμενο σκ φίλε.
Θα το τραβήξουν το σκοινί οι αγρότες, καμένοι και καμένοι είναι τι έχουν να χάσουν. Βολεύει και η εποχή που δεν έχουν δουλειές, θα γίνει της κολάσεως.
Προσεχώς δεν μπορεί!! θα γίνουν και λίγα ευτράπελα με τα ΜΑΤ , εμ πως θα ακουστεί και Μαρκογιαννάκης λίγο.
Και αν δεν γίνει τίποτα με τα ΜΑΤ θα αρπαχτούν μεταξύ τους οι μπλε και οι πράσινοι κόκκοι (που λέει και η γνωστή διαφήμιση για τα απορρυπαντικά)
Θα έχουμε συνέχεια παίδες, να μου το θυμηθείτε.