12 Ιανουαρίου 2009

Πόσο δύσκολο είναι να παίξεις Basket ball στα Καμένα Βούρλα?

Αναρτήθηκε από… Unknown


Απ’ ότι φαίνεται το κλειστό γυμναστήριο των Καμένων Βούρλων, είναι ένα θέμα που απασχολεί – και σωστά – αρκετό κόσμο. Θα ήταν λοιπόν καλή ιδέα να είναι το θέμα ενός ξεχωριστού post, και κυρίως το αντικείμενο μιας συζήτησης από όλους για την κατάσταση και το μέλλον του γυμναστηρίου. Στο τέλος του post πρόσθεσα και όλα τα μέχρι τώρα σχόλια σας, έτσι ώστε να συνεχιστεί αυτός ο διάλογος.


Λοιπόν, από τα μέχρι τώρα σχόλια φαίνεται:


Το γυμναστήριο είναι κλειστό γιατί δεν υπάρχουν φύλακες, των όποιων η σύμβαση έχει λήξει


Το γυμναστήριο είναι σε άσχημη κατάσταση (μπασκέτες μισοδιαλυμένες, αποδυτήρια σε κακή κατάσταση, πόρτες και παράθυρα σπασμένα, σκεπή που μπάζει νερά)


Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν κατάλαβα καλά, αλλά αληθεύει ότι κάποιοι σπάνε επίτηδες τις πόρτες και τα παράθυρα για να μπουν στο γυμναστήριο?


Σύντομα θα ήθελα να πω δυο πράγματα


Το γυμναστήριο, παιδιά είναι δημόσιο έργο, δηλαδή ΔΙΚΟ ΣΑΣ. Με δικά σας, και των γονιών σας, χρήματα κατασκευάστηκε και διατηρείται. Όταν γίνεται κάποια ζημιά, κλοπή κλπ., σας αφορά άμεσα. Είναι προς το συμφέρον σας να προσπαθείτε να το διατηρείται σε όσον το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Εσείς το χρησιμοποιείτε και το χαίρεστε και δεν νομίζω ότι θα αρπάζετε ποτέ πέτρες να σπάσετε, πόρτες και παράθυρα στο σπίτι σας.


Κύριε Δήμαρχε και λοιποί δημοτικοί σύμβουλοι, είστε επίσης υπεύθυνοι. Εκλεχτήκατε για να κάνετε μια δουλειά. Να προστατεύετε το δήμο σας και να καλυτερέψετε το επίπεδο ζωής των πολιτών που μένουν σ΄αυτό το δήμο. Είναι προς το συμφέρον όλης της τοπικής κοινωνίας, να υπάρχει ένας περιποιημένος και ανοιχτός χώρος που θα μπορούν να πηγαίνουν οι νέοι να γυμνάζονται και να περνούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Κάντε λοιπόν καλά την δουλειά σας.


Ακoλουθούν τα μέχρι τώρα σχόλια


Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά κάντε κάτι για το κλειστό γυμναστήριο το έχουμε πάρει απόφαση οτι δεν είστε ικανοί να φτιάξεται ομάδα Μπάσκετ τουλάχιστον βάλτε έναν φύλακα να παίζουμαι λίγο...

11:59 πμ, Ιανουάριος 11, 2009

Ο/Η kamena voyrla blogger είπε...

Εξ όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε,
οι εποχιακοί υπάλληλοι του Δήμου που είχαν επιφορτισθεί με την αρμοδιότητα να κρατούν το ‘κλειστό γυμναστήριο’ ανοιχτό όλη μέρα 7 ημέρες την εβδομάδα, απελύθησαν.
Για την ακρίβεια έληξε η ολιγόμηνη σύμβαση τους και υπάρχει αναμονή μέχρι την επαναπρόσληψη τους η την αντικατάσταση τους.
Αρμόδιος για όλο αυτό παιδιά είναι ο Δήμαρχος.
Σας προτρέπω να απευθύνεται ερώτηση αφού ζητήσετε τον λόγο (προβλέπεται από τον κανονισμό) στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο για να ενημερωθείτε για το τι θα γίνει, η εναλλακτικά ζητήστε από τον δημοτικό σας σύμβουλο (που ψηφίσατε στις εκλογές) να σας ενημερώσει (ας κάνει αυτός δηλαδή την ερώτηση).

Πάντως αν δεν γίνουν ενέργειες και δεν ασκηθούν πιέσεις, κατά το Μάιο το βλέπω να ανοίγει πάλι το κλειστό γυμναστήριο.

Φιλικά ο
Blogger

8:09 μμ, Ιανουάριος 11, 2009

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Μια απλή παρατηρηση... Είμαστε νομιζω ο μόνος Δήμος που έχει κλειστό γυμναστήριο και δεν έχει κάποια ομάδα (μπάσκετ, βόλλεϋ κλπ)
Επίσης είμαστε οι μόνοι που έχουμε ανοιχτό 'κλειστό γυμναστήριο' και αυτό δεν συνέβη τα τελευταία χρόνια, αλλά από την πρώτη στιγμή που παραδόθηκε (έτσι όπως παραδόθηκε)στο Δήμο! Έχουμε ένα κλειστό μπάτε σκύλοι αλέστε, χωρίς παρκέ, μπασκέτες μισοδιαλυμένες, αποδυτήρια (ασε μη σχολιάσω), πόρτες και παράθυρα σπασμένα από τους 'διαρρήκτες' (ξέρουμε όλοι ποιους εννοώ), σκεπή που μπάζει νερά... θέλετε να συνεχίσω??? Αν σας αρέσει αυτή η κατάσταση, ε τότε κάντε παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμαρχο για να σας δώσει τα κλειδία να μπαίνετε όποτε εσεις έχετε κέφια!
Καλημέρα!!1

9:07 πμ, Ιανουάριος 12, 2009

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Εμάς δεν αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση....7 ημέρες να το έχουν ανοιχτό???ΚΑΛΟΟΟ τρίτη-πέμπτη-παρασκευή (τουλάχιστον ξέρω εγώ)απόγευματα κλειστό λόγο τέννις,άλλες μέρες τα απογεύματα όπως καταλαβένεται έχουμε φροντιστήρια.Και εκεί που περιμένουμε να το ανοίξουν Σαββατοκύριακο κλειστό πάλι αλλά για κανέναν λόγο....Άμα φιλάρακο μου περναμαι τα κλειδια απο το ...δημαρχο το κλειστο θα ηταν σε αριστη κατασταση,επειδη και μονο το εχουμαι στα χερια μας,οχι πως δεν ειναι τωρα.Οσο για τα σπασμενα τζαμια εσεις μας φτασατε σε τετοιο σημειο που το κρατατε κλειστο.εχουμε κουραστει να ενημερονομαστε απο αρμοδιους δεν μπουρουμαι αλλο....ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ???

3:34 μμ, Ιανουάριος 12, 2009

Ανώνυμος είπε...

Αν το κρατάγατε σε άριστη κατάσταση ή όχι ρώτα καλύτερα την μεχρι πρότινος φύλακα του κλειστού που αν και δεν ήταν αρμοδιότητα της φρόντιζε πάντα αυτή να μαζεύει τα σκουπίδια σας μετα!
Απλα θέλω να μου πείς, αν γνωρίζεις οτι στο Χαλκιοπούλειο στη Λαμία, στο κλειστό στην Αταλάντη, στο κλειστο της Λιβαδειάς, στο "Παλατάκι" του ΠΑΟΚ, στο Ο.Α.Κ.Α., στο γήπεδο του Σπόρτινγκ, στο Σ.Ε.Φ., στο κλειστό της Κωλοπετινίτσας.. επιτρέπεται να μπαίνουν μέσα όποιοι να ναι, με οτι υπόδηση τους καπνίσει, να παίζουν ποδόσφαιρο(!), να σπάνε τις λάμπες, τους φωτεινούς πίνακες, να μπαίνουν μέσα με τα μηχανάκια και γενικά να επικρατεί τέτοια κατάσταση!!!! Και ξαναρωτάω αν επιτρέπεται να μπαίνει κάποιος για να παίξει σε οποιδήποτε κλειστό γυμναστήριο εκτός απο το δικό μας???!!!! Και σου απαντάω... ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!!!!! ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!!!

5:17 μμ, Ιανουάριος 12, 2009

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και προτιμώ τα παιδιά να παίζουν μπάσκετ βόλεϊ και γιατί όχι τένις παρά οτιδήποτε άλλο όπως καφετέριες η να αποβλακώνονται με τα παιχνίδια στον υπολογιστή.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΑ
ΑΣ ΜΠΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω bloger που με ακουσες,ποσο δυσκολο ειναι να παιξεις basket,basket οχι να σπας βιτρινες και να καταστρεφεις μαγαζια.Ειμαι ενας μαθητης λυκειου που δεν ψαχνω φασαριες ουτε να δημιουργησω προβλημα..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ BASΚET!!!Ακουσα οτι θα ξανα ανοιξει το Μαιο,,οχι ρε παιδια οχι θα ξεσηκοθουνε καποιοι και θα κανουν φασαριες,καντε κατι!!!Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα ουτε οι μπασκετες χαλασμενες ουτε το παρκε,καθε μερα ειμαι εκει,εχω μεγαλωσει με αυτο το κλειστο και δεν μπορουν καποιοι απ'εξω να λενε πωσ τα σπαμε...αφηνω τετοια ωρα το σχόλιο γιατι τετοια ωρα γυρησα απο φροντηστιριο.....

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ μου απλά να σου θυμίσω η για την ακρίβεια να σε ενημερώσω ότι πριν μερικα χρόνια είχαμε 2 ομάδες μπάσκετ, τον Αίαντα και τον ΑΟΚΒ και παίζαμε έξω, στο γήπεδο δίπλα από το σχολείο (με κρύο, με αέρα, με ζέστη...)! Τώρα που έχουμε την πολυτέλεια (κλειστό γυμναστήριο) ΔΕΝ έχουμε ομάδα!!! Είμαστε τραγικοί....

Ανώνυμος είπε...

Εγω ξέρω και βλέπω την κατάσταση που επικρατεί στο κλειστο. Παράθυρα σπασμένα, αποδυτήρια σε εξευτελιστική κατάσταση (σκουπίδια, διάφορα κουτιά, μια απαισια μυρωδιά, ούτε μια ντουλάπα για να αλλάζουν τα παιδιά, κομματάκια από μπαζά κ.α, ας μην τα πω!). Εγώ είμαι μαθητής Δημοτικού και ένα πράγμα ζητάω... ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!!. Σας παρακαλώ κάντε κάτι!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως γνωρίζει κανείς τι κατάσταση επικρατεί και στο 5*5;Το γήπεδο είναι μονίμως κατειλειμένο απο αλλοδαπούς μπαλαδόρους.Τα παιδιά μας δεν μπορούν στον ελεύθερο χρόνο τους να παίξουν ποδόσφαιρο γιατί φοβούνται να πλησιάσουν.Κανείς δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλία να βάλει μια τάξη.