18 Ιανουαρίου 2009

Ανώνυμες καταγγελίες υπάρχουν για τον Δήμο μας

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τον Σεπτέμβριο του 2008 υπήρξε ανώνυμη γραπτή καταγγελία η οποία κατατέθηκε στον Εισαγγελέα, τον Περιφερειάρχη Φθιώτιδος καθώς και σε άλλους φορείς και μέσα.

Η καταγγελία αυτή καταγράφει – καταγγέλλει πέντε συγκεκριμένα θέματα και αφορά τον δήμαρχο και την δημαρχιακή επιτροπή και συγκεκριμένα έχει να κάνει με κάποιες αποφάσεις τους και με κάποια διαδικαστικά θέματα

Στην συνέχεια μετά από λίγες μέρες υπήρξε απάντηση από το δημαρχείο , το οποίο τοποθετήθηκε συνολικά σε όλα τα θέματα, απαντώντας στις κατατεθειμένες ανώνυμες καταγγελίες.
Στο τέλος αυτής της επιστολής - απάντησης , στον επίλογο θα λέγαμε, έγινε προσπάθεια ταύτισης του Blog με τους ανώνυμους που έκαναν την καταγγελία.

Έτσι για τα πρακτικά σας κύριοι, σας δηλώνω επίσημα ότι καμία απολύτως σχέση δεν έχει το Blog με αυτήν την καταγγελία.
Αντιλαμβάνεστε κύριοι, ότι αν εμείς είχαμε κάνει κάποια καταγγελία , εκτός του ότι θα την ’ανεβάζαμε πρωτοσέλιδο’ στο Blog για πολύ καιρό, θα την είχανε και πολλά άλλα blog πρωτοσέλιδο (ως αναδημοσίευση).

Προσεχώς, και μόλις μάθουμε λεπτομέρειες αλλά και την έκβαση της σχετικής έρευνας θα ενημερώσουμε αναλυτικά τους αναγνώστες μας.

Με τιμή ο Blogger

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πότε έγινε αυτό και δεν πήραμε χαμπάρι τίποτα ;
ποιες ήταν οι καταγγελίες που έγιναν;