02 Οκτωβρίου 2010

Χειμερινός προγραμματισμός του ΔΗΠΕΘΕΡ

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Τo ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον προγραμματισμό για την χειμερινή περίοδο 2010-2011 σύμφωνα με τον οποίο θα λειτουργήσουν και οι τρεις σκηνές του θεάτρου και έχει ως εξής:Η Παιδική Σκηνή θα παρουσιάσει το έργο «Περσέας και Ανδρομέδα» της Κάρμεν Ρουγγέρη. Η παράσταση θα ανεβεί σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, σκηνικά Σοφίας Παντουβάκη, κοστούμια Χριστίνας Κουλουμπή, μουσική Γιάννη Μακρίδη, χορογραφίες, φωτισμούς και μουσική διδασκαλία του Πέτρου Γάλλια. Οι στίχοι των τραγουδιών είναι του Ανδρέα Κουλουμπή. Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Παύλος Βουτσίνος, Μαργαρίτα Καλατζοπούλου, Κυριάκος Κατσιαδράμης, Σοφία Κουκουλά, Εύη Μητσοπούλου, Γιώργος Μπανταδάκης, Γιάννης Τσουρουνάκης. Η Κεντρική Σκηνή θα παρουσιάσει το έργο «Ράφτης κυριών» του Ζωρζ Φεντώ, σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ. Η παράσταση θα ανεβεί σε σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια Πέρη Μιχαηλίδη, σκηνικά-κοστούμια Ελένης Δουνδουλάκη. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα ερμηνεύσει ο Φίλιππος Σοφιανός.

Η Πειραματική Σκηνή θα παρουσιάσει το έργο του Ντούσαν Κοβάσεβιτς «Ο επαγγελματίας». Η παράσταση θα ανεβεί σε σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια Κώστα Φλωκατούλα-Χρήστου Ευθυμίου, σκηνικά-κοστούμια ΄Ασης Δημητρολοπούλου. Τους ρόλους θα ερμηνεύσουν οι ηθοποιοί: Κώστας Φλωκατούλας - Χρήστος Ευθυμίου - Εύα Βάρσου.

Τέλος θα αρχίσουν τα μαθήματα του Θεατρικού Εργαστηρίου την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Τα μαθήματα θα δίδονται κάθε Σάββατο και Κυριακή το απόγευμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα παρακολουθήσουν μαθήματα Υποκριτικής, Φωνητικής, Μουσικής Θεάτρου, Ιστορίας Θεάτρου, Κινησιολογίας. Τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες 22310-33325 και 32215

http://www.paratiritisfthiotidas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: