28 Οκτωβρίου 2010

Άλλα μας έταζες Δήμαρχε και άλλα έκανες (9)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Σε συνέχεια των άρθρων μας, αναφορικά με το προεκλογικό φυλλάδιο του 2006, του Δημάρχου των Καμένων Βούρλων Μάκη Αντωνίου, προχωράμε στην επόμενη θεματική ενότητα που είναι ‘Οι γενικές αρχές του προγράμματος’, τα ‘Έργα υποδομής & Ανάπτυξης’ αλλά και κάποιες ‘Δεσμεύσεις’ .

Και πάλι άνθρακες ο θησαυρός, μιας και το ισοζύγιο της αποτελεσματικότητας είναι πάλι αρνητικό. Μάλιστα σε αυτό το μέρος του φυλλαδίου υπάρχουν τα ποιο τρανταχτά παραδείγματα που στήριξαν αυτή την σειρά των άρθρων ‘άλλα μας έταζες και άλλα έκανες’

Πάμε να τα σχολιάσουμε λοιπόν
Συνήγορο του Δημότη, Γραφείο Περιβάλλοντος, Παραπόνων & Εξυπηρέτησης Δημοτών δεν τα είδα πουθενά, και αν τα έκανες δεν το ξέρει κανένας(δεν έγινε).
Ανέγερση Δημαρχιακού Μεγάρου, (έχω τοποθετηθεί στο θέμα (δεν έγινε))
Δημοτική Αστυνομία , (δεν έγινε)
Ανάδειξη – Ανάπλαση παραλίας (δεν έγινε, είναι όπως είναι όπως πριν γίνεις δήμαρχος)
Υπόγειες Διαβάσεις (δεν έγινε)
Οργάνωση Υπηρεσίας Καθαριότητας (δεν βλέπω να γίνετε τίποτα διαφορετικό(δεν έγινε))

Τέλος, αυτή η δέσμευση για τον τρίτο όροφο είναι μεγάλο φιάσκο, και αν δεν σε σταμάταγαν τότε στα πρώτα δημοτικά συμβούλια όταν πρωτοβγήκες δήμαρχος και είχες εισηγηθεί να αυξηθεί ο συντελεστής δόμησης, θα σού έλεγα εγώ τι θα γινόταν με τους τρίτους ορόφους (όχι ότι δεν υπάρχουν τρίτοι όροφοι στα Καμένα, αλλά αυτό που πήγες να κάνεις ήταν έγκλημα).

Ρίξτε και εσείς μια ματιά αγαπητοί αναγνώστες στο φυλλάδιο
(Click στην φωτογραφία για μεγέθυνση)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα καινούργια προεκλογικά φυλλάδια πότε θα βγουν;

Ανώνυμος είπε...

Ο Αντωνίου όχι μόνο δεν έκανε τίποτα γιά την ανάπλαση της παραλίας,αλλά ξήλωσε το συντριβάνι που υπήρχε απέναντι από το Ράδιο,καθώς επίσης και τις κολόνες φωτισμού απέναντι από την εκκλησία χωρίς να τις αντικαταστήσει,πιθανόν γιατί τότε του χάλασαν τα σχέδια με την καταγγελία που του έκαναν για απευθείας αναθέσεις στην εγκατάσταση κολόνων φωτισμού,δίνοντας την δουλειά στον ίδιο άγνωστο γιά εμάς εργολάβο[δεν υπήρχαν ντόπιοι] την ίδια χρονική περίοδο σε δρόμους που ήταν στο ίδιο μέρος.
Αν το είχε δημοπρατήσει το έργο,με τα ίδια χρήματα θα είχαν φωτισθεί διπλάσιοι δρόμοι,χωρίς να οικονομήσουν μερικοί -μερικοί που στέκονται δίπλα του και τον στηρίζουν.
Αυτούς στηρίξτε τους και εσείς δημότες με τον τρόπο σας στις εκλογές γιά να μην μας περνάνε γιά μακάκες.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός !!!!
έχει να διαψεύσει κανένας απο αυτούς που τον στηρίζουν , το ΘΕΜΑ που υπάρχει με τον φωτισμό; TO ΜΕΓΑΛΟ εργο που ΜΟΝΟ έγινε;

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί με τον συνδυασμό του ΠΑΤΑΤΙΑ οι ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ και τα ΛΕΦΤΑ θα είναι ΠΟΛΛΑ και θα τα διαχειρίζεται ο γνωστός ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΣΩΚΟΣ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ θα ΔΟΥΜΕ φως ΑΛΛΑ θα μας ΑΛΛΑΞΟΥΝ τα ΦΩΤΑ στις ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ και τις ΑΡΠΑΧΤΕΣ.