28 Οκτωβρίου 2010

Προεκλογικό Blog έφτιαξε ο Παταργιάς

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Νέο Blog στον Δήμο μας, και μάλιστα από υποψήφιο δήμαρχο αυτή την φορά.

Σκοπός αυτού του Blog προφανώς είναι να δημοσιοποιεί τις κινήσεις του συνδυασμού, να κάνει γνωστές τις προθέσεις αλλά και το πρόγραμμα του Παταργιά.

Δυστυχώς όμως αυτό το Blog έχει ημερομηνία λήξεως, και αυτή είναι η 7/11, … μετά , και εφόσον εκλεγεί δήμαρχος, τα στελέχη του θα αναλάβουν το επίσημο site του δήμου να ενημερώνουν τους πολίτες(κατά την προσωπική μας άποψη).

Click εδώ για να σας μεταφέρουμε στο Blog

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ. ΜΕ 12% ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΔΕ ΣΩΝΟΥΝ. ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ ΛΑΜΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

το ποιος έχει 12%θα το δούμε σύντομα.υποστηρικτή του μεγάλου ***** **** **** *** του ΨΕΜΑΤΟΣ που ονομάζετε ΜΑΚΗΣ!!!πάρε μαθήματα θάρρους κ αξιοπρέπειας από έναν άνθρωπο που ασχολείται με τα κοινά με πράξεις για αρχή όπως αυτή του παταργια τώρα με το blog.κ άσε την κριτική του πανικού κ εξευτελισμού που σας διακατέχει.κ μάθε ότι όταν πας κόντρα στα κύματα πνίγεσαι μεγάλε.κ ο παταργιας με αυτά που έχει προσφέρει στον τόπο του έτσι παρομοιάζεται,σαν κύμα.κύμα που στις 7 του μήνα θα σε πνίξει.

Ανώνυμος είπε...

Εχει αποδειξει οτι δεν σεβεται ουτε τα χρηματα των πολιτων,ουτε την αξιοπρεπεια των νεων,ουτε τη νοημοσυνη του κοσμου,ουτε καν την ιδια του την οικογενεια..Ασε ρε φιλε που θα μας κανεις και το Παταργια και παναγια....

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πιστεύετε ότι είναι καταλληλότερος για Δήμαρχος Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου ?
1. Αντωνίου Σεραφείμ
10%
2. Παταργιάς Κωνσταντίνος
29%
3. Τετριμίδας Ευάγγελος
53%
4. Τσιαπάρας Γεώργιος
3%
5. Λευκό
4%
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ...

Ανώνυμος είπε...

Άρχισαν τα όργανα!
Πού πήγαν τα χρήματα που δανειστήκατε κύριε Παταργιά??? Διερωτήθει ο κύριος Τετριμίδας στο Ρεγγίνι!!
Άρα σε είπε κλέφτη από τη στιγμή που έργα δεν έγιναν όπως είπε...

Ένας Ρεγγινιώτης.