26 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση στο άρθρο - Συγνώμη ρε σύντροφε(θα το πει?)

Αναρτήθηκε από… kamena voyrla blogger

Αγαπητέ φίλε blogger

Ειλικρινά σε μια τέτοια περίοδο που θίγεται κυριολεκτικά η καθημερινότητα ,η αξιοπρέπεια η ζωή όλων μας αλλά κυρίως των παιδιών μας να έρχεται κάποιος ανώνυμος μέσα από αυτά που ανώνυμα γράφει με την επικεφαλίδα’’ Συγνώμη ρε σύντροφε(θα το πει?)να μας αποκαλεί απευθυνόμενος στον πρόεδρό του προκειμένου να τον επαναφέρει στην θέση του γιατί όπως ισχυρίζεται έχει αγνοήσει τους εσωκομματικούς του που τον στήριξαν τόσα χρόνια να καταλογίσει ευθύνη στο σύνολο του πανταχόθεν Ελληνικού λαού αποκαλώντας μας ως εξής:’’ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑΝ ΠΟΝΤΟ ΠΡΙΝΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ‘’

Θα ήθελα λοιπόν πρώτα επωνύμως ν απαντήσω στον ανώνυμο ότι πρώτα θα πρέπει να γίνει επώνυμος να ωριμάσει να έχει επίγνωση αυτών που γράφει και κατόπιν με σωστό τρόπο και τεκμηριωμένο να πει τις απόψεις του. Κατά δεύτερο αυτό το blog επειδή έχει αρχίσει από ενημερωτικό, κατάθεση απόψεων και προβληματισμών να γίνεται ένας χώρος όπου ο καθένας μπορεί να γράφει βρίζοντας ,συκοφαντώντας, πολλές φορές χαφιεδίζοντας με τρόπο που προκαλεί( προβοκατόρικο ) να αποπροσανατολίζει και να στέλνει το συγκεκριμένο blog στην λίστα με τα χιλιάδες κουτσομπολίστικου ,συκοφαντικού και προσβλητικού περιεχομένου blogs.Δεν μιλάω με νομικούς όρους αλλά με καθαρά κοινωνικούς και κατά συνέπεια πολιτικούς.

Και έρχομαι επί της ουσίας της συκοφαντίας-κακοήθειας-προσβολής στο πρόσωπο των εκατομμύρια σύγχρονων Ελλήνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και στην Ιστορία αυτής της χώρας με την εξής παρατήρηση. Αυτή η χώρα δεν έχει βγάλει μόνον ρουφιάνους αλλά και ήρωες. Ας μας πει αυτός ο ανώνυμος προσβάλλων σε ποια κατηγορία ανήκει. Σε αυτούς που νέμονταν την εξουσία και που κατά κανόνα από αυτόν τον χώρο έβγαιναν οι προδότες ή στον απλό λαό που κατά κανόνα από αυτόν έβγαιναν οι ήρωες? Επειδή λοιπόν εσύ μέσα από προσβολή σου διεκδικείς την κατανομή της εξουσίας προς όφελός σου ,έχω να σου δηλώσω ότι ιστορικά κατατάσσεσαι στην πρώτη κατηγορία. Όσο για τους υπόλοιπους έχω να σού δηλώσω ότι είναι οι πραγματικοί ήρωες .Άνθρωποι της καθημερινότητας της εργασίας του μόχθου. Άνθρωποι συνταξιούχοι των 500 ευρώ που τους κόπηκαν τα επιδόματα, είναι εργαζόμενοι των 4 ωρών, είναι οι άνεργοι, είναι οι άρρωστοι σε ένα ανύπαρκτο σύστημα υγείας, είναι οι μαθητές που σέρνονται σαν τις σκιές στα φροντιστήρια σε ένα ανύπαρκτο σύστημα παιδείας, είναι οι μικροκαταστηματάρχες που βλέπουν τα μαγαζιά τους να κλείνουν. Είναι όλοι αυτοί που στήριξαν και δυστυχώς συνεχίζουν να στηρίζουν την σημερινή ,την χθεσινή κατάσταση μη κατανοώντας ότι η δουλειά είναι δικαίωμα ,δημιουργία και όχι ρουσφέτι. Κάτι σαν και σένα έγιναν μισθοφόροι ενός στρατού καταπίεσης όλων των υπολοίπων αυτών που αποκαλείς με την δική σου κατάπτυστη φρασεολογία ΣΚΑΤΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που με την ανοχή τους σου επέτρεψαν ν ασκείς εξουσία και να τους αποκαλείς με αυτόν τον τρόπο.

Η κοινωνία θα σου το ανταποδώσει θα σε στείλει από εκεί που ήρθες και εάν είναι ν ΄ αποκαλείς αυτούς για τους οποίους θεωρητικά παλεύεις μέσα από τον κομματικό σου μηχανισμό δηλαδή όλοι εμείς ΟΙ ΣΚΑΤΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ‘όχι μόνο δεν κάνεις για κανένα πολιτικό χώρο αλλά καλά θα κάνεις να δεις κανένα ψυχίατρο μήπως και δόσεις λύση στα υπαρξιακά σου προβλήματα. Τέλος θα παρακαλέσω το blog και αυτό είναι πρόταση ν αλλάξει να δέχεται απόψεις ανωνύμως παρά μόνο επωνύμως. Αντιλαμβάνομαι ότι πολλές φορές κάποιοι έστω και με ευγενικό τρόπο και όχι μόνο αλλά και με τεκμηριωμένες απόψεις επειδή θίγουν και κυρίως βλάπτουν συμφέροντα καμιά φορά χρειάζεται το ανώνυμο γιατί το επώνυμο έχει επιπτώσεις ,αλλά να μην φτάνουμε στο άλλο άκρο.

Και μια πρόταση επειδή έρχεται και η 28 Οκτωβρίου ως τιμωρία στον ανώνυμο γνωστό –άγνωστο για το υβριστικό του’’ ΣΚΑΤΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ’’ να καταθέσει στεφάνι στην Λαμία στον άγνωστο στρατιώτη στον Θανάση Διάκο στο Άρη Βελουχιώτη και στους σύγχρονους ήρωες της καθημερινότητας.

Ο πάντα επωνύμως υπογράφων Στάθης Ανδρικόπουλος.

Έστω εάν αυτά που γράφω και λέω πιθανόν να οδηγήσουν τους ανώνυμους σε προσωπικού τύπου απειλές. Πάντως ότι και να συμβεί θα είναι μετά την δημοσίευση της άποψής μου και τους περιμένω.
ΥΣ. Δεν θα ήθελα διάλογο με αυτόν τον κύριο γιατί θεωρώ ότι χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης. Εκτός και εάν απαντήσει επωνύμως.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι άνθρωποι φίλε Στάθη, είναι οι σύγχρονοι Εφιάλτες της Ελλάδας. Μπαίνουν στους κομματικούς μηχανισμούς διότι δεν θέλουν να δουλέυουν, δεν ξέρουν τι σημαίνει εργασία και παραγωγή. Είναι αυτοί που σαν σαράκι έφαγαν και διάβρωσαν την διοίκηση το κράτος και την οικονομία. Απο οτι βλέπω σε λίγο τα κόμματα και οι μηχανισμοί θα τρώνε τις σάρκες τους. Καλή όρεξη παιδιά !

Ανώνυμος είπε...

sostos...